Prietene la bine si la greu - 54
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Andrecluj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui DozzAndre, mamica pe baricade, cum te descurci? Am un feeling ca o sa ne scrii ce soir ca ti-a placut mult si ca mai vrei. Desi sunt mult mai obositare zilele in care stau pana seara tarziu singura cu prichinduta, mi se pare ca au un farmec anume, facem ce vreau eu, cand vreau, uneori ma prostesc rau de tot cu ea, o iubesc si pupilesc in toate felurile, ceea ce nu mi-as permite cu spectatori. |
![](pupic.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
angi_san spune:
Andre, jos palaria pentru cate ai reusit sa faci!
Cand sunt singura cu Ana Maria abia am timp sa-i gatesc ei si sa strang dupa ea!
Fug ca deja s-a trezit!
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
ralu_seby spune:
Ciorbita de legume cu manzat
Am pus mai intai la babycook carnita taiata cubulete. Intre timp am pregatit legumele: morcov, ardei rosu, putina ceapa, mazare, fasolica verde, rosie, cartof dulce si radacina de patrunjel. Am pus si legumele la babycook, impreuna cu carnita (am aburit-o de 2 ori, asa fac in cazul carnitei) cu nivelul 3 de apa. La sfarsit am adaugat cateva picaturi de lamaie si patrunjel proaspat. Am blenduit si am servit. Mi-a ramas o portie si pt maine.
poponitzu' meu Matei-Andrei
Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/raluci_b/raluci_b.jpg)
raluci_b spune:
si pt ca i-am ratat i-am ascultat toata ziulica
si pt voi
by Raluca, full time mother for Remus Andrei
![](copilas.gif)
![](majoreta.gif)
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui laurairina13 Si dap, ma ingrozesc si eu cu ce mai coc astia privind indemnizatia, eu care vreau sa fac al doilea bb pe principiul ca daca tot stau acasa sa prind in continuare anii de crestere unul dupa altul. Dar daca la astia le fata mintea ca in restu Europei indemnizatia se da doar cateva luni, am belit-o RAU. ![]() Tampitii si nenorocitiii, sa ma duca si pe mine in Europa sa traiesc acolo, cu salarii de 10 ori mai mari si preturi mai mici, cu conditii in crese precum cele povestite de Miha in Spania si atunci sa mai vorbeasca. Pana una alta, facem foamea cu 6 mil pe luna, nu avem nici macar gradinite suficient dotate si suficiente ca numar sa ne inscriem copiii, si ei domnii vor sa ne trimita la munca mai devreme. Si cu copiii ce facem? platim bone care cer salariu mai mare decat castigam noi cele cu studii superioare??sa ne zica ei boii naibii cum sa ne descurcam!! Uff, nu mai pot, sunt la capatul rabdarilor! ![]() ![]() |
Licurix subsriu la fiecare cuvintel....
Asa
![](amenintare.gif)
broscuta_80 spune:
citat din mesajul lui monis5 Broscutza ce ai mai facut cu alaptarea? ![]() |
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
![](alaptare.gif)
Da' eu nu pricep... suge "oleaca" dupa care o molfaie pana imi vine mie sa-mi tai venele. Ii scot sanul din gurita, ii dau sa bea niste apa, apoi isi baga degetul in gurita si si-l suge si adoarme asa.
Deci pana la urma de ce se trezeste? Poate ca va ramane o dilema pentru mult timp....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica_80/monica_80.jpg)
monica_80 spune:
Buna seara,
Alerg dupa voi si tot alerg...greu va mai prinde omu...
Noi de 2 zile alergam ba in capitala la cumparaturi, ba pe la doctori. sa va spun ce-am patit. aseara la baita observ ca Mariuta are pe spate ca un fel de pata neuniforma usor rosie si palpabila la pipait si destul de mare ca marime. Nu m-am impacientat pentru ca toata vara s-a mai iritat de la caldura din cand in cand (stiam ca e de la caldura din spusele doctoritei si de la bebelusii vostri). Astazi am mers la dr sa o vada si sa facem si bilantul de 9 luni si cand colo e alergie. Mi-a zis sa-i scot din alimentatie ficatul (din care i-am dat foarte rar si foarte putin), rosiile (care la fel ii pun in supa o bucatica mica fara seminte si fara coaja) si ouale si sa astept 2 sapt, dupa care i le introduc treptat plus crema cu corticoizi.
Am cerut si parerea dr in casa careia stam si ea ne-a zis sa-i dau timp de 10 zile doar alimente deschise la culoare (albe), fara ficat, fara ou, adik doar supe cu cartof, albitura, foarte putin carnita de pui, bostanel, dovleac, fructe deschise la culoare (mere, pere), iaurt si cereale si san cat incape. Dupa cele 10 zile, daca a trecut iritatia sa incep sa-i introduc treptat cate una si sa astept reactii.
Deja cardul de pitici sunt la mine la usa, deoarece sotul meu e alergic la tot ce se poate face alergie pe lumea asta (sau la marea majoritate) si ma gandesc ca poate fi ereditar?
Daca s-a confruntat cineva cu ceva de genul sau puteti sa-mi spuneti mai multe va multumesc tare mult. de
scump Maria 13.12.2009
laurairina13 spune:
Fetili am si eu o dilema, cand pot sa folosesc lapte de vaca la gatit pentru rechinasa? Si ma refer la lapte folosit nu pentru facut branzica, ci in alte meniuri, spre ex spanacul vad pe alocuri ca are retete in care se pune lapte, la lapte cu gris/paste, la conopida probabil, si mai sunt mancaruri. Ideea e ca nu am chef sa cumpar o cutie de lp, sa fac 2-3 masuri din ea la cateva retete, si pe urma sa arunc de aiurea cutia ca se expira.
As vrea sa stiu daca pot sa folosesc laptele de vaca acum la 10 luni jumate, sau dupa 1 an. Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)
monica_80 spune:
angi bine ai venit la noi. te asteptam cat mai activa
Andre ma bucur tare mult sa aud ca ziua de azi a fost o experienta placuta . Eu abia astept sa experimentez invers, adik cresterea piticei cu ajutorul bunicii
de
scump Maria 13.12.2009
monica_80 spune:
Fetele care sunt la Guns distractie maxima, asteptam impresii de
scump Maria 13.12.2009