80 egal 170!

80 egal 170! | Autor: valentinag

Link direct la acest mesaj

Ceva normal si la ordinea zilei sub exceptionala guvernare portocalie.
La votul pentru legea pensiilor,din 80 de deputati prezenti in sala 170 au votat pentru si legea a trecut!Uraaa!Multumim din inima partidului!
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7805816-update-roberta-anastase-liderii-coalitiei-sunt-acord-reluarea-votului-legea-pensiilor-conducerea-camerei-deputatilor-decis-reluarea-procedurilor.htm
Cat o sa mai stam sa-i toleram pe nemernicii astia?
Nu mai zic si de nesimtitii de la opozitie,care hop top,pleaca din sala!unde dracu se duc,cand noi ii platim sa voteze sau nu legi?

"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania

www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elaga spune:

Eu am hotarat sa nu mai votez. Toti sunt la fel. Intr-un fel imi pare rau. Au fost femei care au luptat mult pentru dreptul nostru la vot, dar daca n-ai pe cine vota ca faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui elaga

Eu am hotarat sa nu mai votez. Toti sunt la fel. Intr-un fel imi pare rau. Au fost femei care au luptat mult pentru dreptul nostru la vot, dar daca n-ai pe cine vota ca faci?

http://mamasiiubita.blogspot.com/

anulezi votul.asta faci.
deja s-a ajuns cu furtul la vedere asa ca extrapoland va cam dati seama ce se intampla la alegeri....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns swluvm spune:

Au plecat din sala tocmai ca sa nu aiba cvorum altfel i-ar fi batut la voturi. Nu cred ca erau 80, cred ca erau in jur de 100 portocalii si sub 100 din opozitie, iar pentru o lege organica este nevoie de 177 de voturi, de aceea au plecat din sala.

Simplicity is the ultimate sophistication!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crislex spune:

Ma intreb oare cate legi or fi votat astia prin metoda 80#160?

ma retrag si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu cred, ca pe toate le voteaza asa...acum ne pregatesc legi misto: insotitorii persoanelor cu handicap grav sa primeasca 200 lei salariu / luna, iar daca vrem 300 lei salariu sa ingrijim de doi bolnavi cu handicap grav...ei chiar cred ca se paote asa ceva? ca e posibil? cat mai trebuie sa ii induram pe acesti ne....cat ???eu nu stiu daca mai rezistam mult in halul acesta...eu una stiu ca nu am vandut cu ei ...avrile tarii , ca nu am conturi cu bani...nu vad de ce sa fim solidari cu hotii...cei care au furat si au vandut tot ce s-a putut vinde si s-au imbogatit.De ce nu aplica LEGEA 18? Sa vade ce de bani se aduna la buget...a fost abrogata cumva?

Mergi la inceput