80 egal 170!
Ceva normal si la ordinea zilei sub exceptionala guvernare portocalie.
La votul pentru legea pensiilor,din 80 de deputati prezenti in sala 170 au votat pentru si legea a trecut!Uraaa!Multumim din inima partidului!
http://www.hotnews.ro/stiri-politic-7805816-update-roberta-anastase-liderii-coalitiei-sunt-acord-reluarea-votului-legea-pensiilor-conducerea-camerei-deputatilor-decis-reluarea-procedurilor.htm
Cat o sa mai stam sa-i toleram pe nemernicii astia?
Nu mai zic si de nesimtitii de la opozitie,care hop top,pleaca din sala!unde dracu se duc,cand noi ii platim sa voteze sau nu legi?
"La vita e bella"
www.youtube.com/watch?v=-3fbAZECphs" target="_blank">Explore Romania
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Raspunsuri
elaga spune:
Eu am hotarat sa nu mai votez. Toti sunt la fel. Intr-un fel imi pare rau. Au fost femei care au luptat mult pentru dreptul nostru la vot, dar daca n-ai pe cine vota ca faci?
espiritu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elaga Eu am hotarat sa nu mai votez. Toti sunt la fel. Intr-un fel imi pare rau. Au fost femei care au luptat mult pentru dreptul nostru la vot, dar daca n-ai pe cine vota ca faci? http://mamasiiubita.blogspot.com/ |
anulezi votul.asta faci.
deja s-a ajuns cu furtul la vedere asa ca extrapoland va cam dati seama ce se intampla la alegeri....
swluvm spune:
Au plecat din sala tocmai ca sa nu aiba cvorum altfel i-ar fi batut la voturi. Nu cred ca erau 80, cred ca erau in jur de 100 portocalii si sub 100 din opozitie, iar pentru o lege organica este nevoie de 177 de voturi, de aceea au plecat din sala.
Simplicity is the ultimate sophistication!
doinabita spune:
Eu cred, ca pe toate le voteaza asa...acum ne pregatesc legi misto: insotitorii persoanelor cu handicap grav sa primeasca 200 lei salariu / luna, iar daca vrem 300 lei salariu sa ingrijim de doi bolnavi cu handicap grav...ei chiar cred ca se paote asa ceva? ca e posibil? cat mai trebuie sa ii induram pe acesti ne....cat ???eu nu stiu daca mai rezistam mult in halul acesta...eu una stiu ca nu am vandut cu ei ...avrile tarii , ca nu am conturi cu bani...nu vad de ce sa fim solidari cu hotii...cei care au furat si au vandut tot ce s-a putut vinde si s-au imbogatit.De ce nu aplica LEGEA 18? Sa vade ce de bani se aduna la buget...a fost abrogata cumva?