Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 3
Bianca2503 spune:

A la Boc: trebuie redusa "generozitatea" unor indemnizatii ca cea pentru cresterea copilului

adrisimo28 spune:
fetele vorbarete
din ciclul "cum gestionati?", va intreb cum procedati at cand ghiocelul vostru plange dupa o jucarie/masina/minge a altui copil si evident nu vrea sa io dea si lui?
dragastoasa de Dragos 
Dodo-pui spune:
va salutam si noi...ambii sunt muciosi dar mult mai bine1
Admirat ghioceii din pozici
mamicile din dotare si va doresc intalneala placuta pe 3oct.
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Bianca2503 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 fetele vorbarete dragastoasa de Dragos ![]() |
La noi e o situatie. Cand Vladimir vrea o jucarie care nu este a lui ma ia de mana si ma duce spre jucaria respectiva, imi ia mana si mi-o apropie de jucaria respectiva ca sa i-o dau eu. Daca eu i-o dau inseamna ca are voie. Atunci cerem voie "impreuna" de la copilul/parintele proprietar al jucariei respective. Daca nu ne lasa, ca se intampla sa vina copilul proprietar si sa o revendice incepe si plange. Si ii explic ca nu e a noastra ca mai trebuie sa asteptam putin si apoi o luam si noi sa ne jucam cu ea.
Nu functioneaza tot timpul faza cu explicatul. Avem parte si de crize. Dar tot timpul; incerc sa am ceva la schimb. De obicei am carticele mici cu animale si "scapam".
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 gianina unde esti? vreau meniul de ieri si azi ![]() dragastoasa de Dragos ![]() |
La noi nu functioneaza de nicio culoare explicatul. oricat as vrea..cel care cedeaza primul e Andrei ca intelege..si teroristii se musca, bat..si tot nu castiga. A ajuns ca sa-i impac sa le iau jucaria pentru care se bat si s-o pun deoparte

Comorile noastre
Gianina34 spune:
buna dimineata
mi-am bagat nasul sa nu ratez cafeaua facuta de bianca![]()
ma prezint imediat cu meniul:
LUNI:
9-Lapte cu cereale Tartine cu unt si miere
11-Fructe asortate
12.30- Ciorba de pui cu taietei de casa;Ardei umpluti cu piept de pui Mini chec cu stafide
16 - Tort cu fructe de padure
MARTI:
9-Ceai de fructe cu lamaie;Bulgarasi din branza proaspata Ou fiert
11- Fructe asortate
12.30 -Supa de pui cu taitei de casa; Musaca de dovlecei cu piept de pui; Cornuri umplute cu mere si nuca
16- Iaurt natural;Batoane cu miere si vanilie
noi stam acasa nu stiu mana cand pentru ca avem otita seroasa bilaterala
nu am reusit sa-i curat mucisorii, s-au infectat si asta-i rezultatul
ba ieri dimineata am vazut ca si la ochi era secresia infectata asa ca am actionat rapid cu picaturil;e care le stiam ca tare mi-e frica de infundat canalele lacrimale
nu am luat (inca
) antibiotic
ne tratam cu mers zilnic la dr pentru aspirat mucisorii, inspectat urechile, pus mese in urechiuse dupa curatat iar acasa picaturi in urechi si nas cu antibiotic iar nasul spalat bine-bine cu apa de mare, pus picaturi...
febra mare am facut doar sambata seara - 38.9 . In rest max 38.1 seara drept pentru care punem supozitoare cu paracetamol
am renuntat la aspiratul cu aspiratorul si acum ne perfectionam in noua tehnica , cu copilul tinut un fund pe genunchi si pasait la greu
tare sunt necajita (mai ales ca nu reusesc sa-i curat nasul bine ca in secunda doi se si infunda la loc si tot eu sunt vinovata ca nu procedez cum trebuie
)
nu stiu cand reusim sa scapam de mucisorii astea ca nu se mai termina
aa, i-am facut si exudat si nu are nimic
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
petrean spune:
Gianina..sanatate multa
ce picaturi ii pui in nas?eu nu stiam ca otita trece s fara antibiotic..ca noi tot asa am scapat..DOAR cu antibiotic:(
Comorile noastre