Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 4
petrean spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrisimo28 noi ptr otita ne-a dat antib, augumentin si cefalexim dragastoasa de Dragos ![]() |
asta spuneam si eu..ca niciodata nu am scapat fara antibiotic..si numai bilaterale a avut si andrei(fisura de timpan). Da Doamne sa scapati voi mai usor Gianina..ca nici atata antib nu e sanatos
Comorile noastre
adrisimo28 spune:
micsunica bolnava sa treaca repede sa mearga la gradi sa pape tot, altfel ma duc eu![]()
dragastoasa de Dragos 
Gianina34 spune:
petrean - noua ne-a spus dr ca pare a fi de origine virala si sa mai asteptam o zi sa vedem cum evolueaza; am asteptat si am facut bine pentru ca a inceput sa dea inapoi iar febra am reusit sa o mentin in "parametri"
picaturi in urechi: rivanol+ciprox cate 2 pic
picaturi in nas; dupa 5 minute dupa ce spal bine cu apa de mare (spalat e termenul ca la cat farai, termin un tub in 2 zile)pun vibrocil si dupa inca 15 minute colargol; iar de ieri pun si ciprox-2pic
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor, cinci luni si-un pic
petrean spune:
citat din mesajul lui adrisimo28 micsunica bolnava sa treaca repede sa mearga la gradi sa pape tot, altfel ma duc eu dragastoasa de Dragos ![]() |
hihihi.si euuuuuuuuuuuuuu..

apropo de mersul nostru la gradi..am auzit un ban:
"pe o batranica o cauta moartea, si ea, sigura ca moartea nu o gaseste la gradinita ca acolo sutn numai copii, merge acolo si se aseaza la masa intre ei, si se pune pe mancat.
Apare moartea:
-babuto ce faci aici?
-uite, pap si eu
moartea:-papa iute ca mergem tai tai"
Comorile noastre
Gianina34 spune:
fetelor, la experienta voastra, cand credeti ca ne vom putea intoarce la gradi?
petrean spune:
dc nu da otita inapoi..luni o duc linsitita. EU spun sa nu o duci mai devreme..acum tu decizi
Dr ce zice?s-a retras la urechiusa?cum se vede?el e foarte in amsura sa te sfatuiasca..insa de acum va fi o perioada sensibilia la urechiusa:(
Comorile noastre
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui adrisimo28 noi ptr otita ne-a dat antib, augumentin si cefalexim dragastoasa de Dragos ![]() |
si noi tot cu augmentinul stateam pregatiti
dar aveam emotii din 2 motive:1 refluxul (nici nu vreau sa ma gandesc ce va fi cand va trebui sa-i dau antibiotic daca noi la panadol/nurofen am restarnir tefluxul si hiperaciditatea), 2 posibilitatea mare de a face alergie (daca e sa ma mosteneasca pe mine si la asta
)Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
petrean spune:
Gianina..si ai mei sunt alergici, insa la etste au iesti doar la amoxi +penicilina.Orice alt antibiotic le-am dat a fost ok
Comorile noastre
Gianina34 spune:
| citat din mesajul lui petrean dc nu da otita inapoi..luni o duc linsitita. EU spun sa nu o duci mai devreme..acum tu decizi Dr ce zice?s-a retras la urechiusa?cum se vede?el e foarte in amsura sa te sfatuiasca..insa de acum va fi o perioada sensibilia la urechiusa:(Daca ar fi sa o iau maine de la capat, nu as schimba nimic la viata mea! Comorile noastre |
dr asteapta sa vada cum evolueaza
sensibilitatea asta ce presupune?, la ce sa ma astept? - purtat caciulita, ferit urechile de frig/curent, uscat bine cu feonul dupa baie?