Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

am aparut si eu..
la noi e totul asemanator an de an:
-racelile de sezon(Bogdi e pe tratament)
-Isabella a scapat fara pana acum
-alergarea dupa terapeuti
-"cearta" cu educatoarea care a considerat ea necesar sa-l smuceasca pe Bogdi si sa tipe la el.Educatoare care m-a mintit ca Bogdi nu vrea sa lucreze la grupa dar astazi mi-a arata tot ce a lucrat.Ieri la gradi au avut de facut "familia mea"
Efectiv eu as da afara astfel de persoane din educatie...persoane care bruscheaza copii care mint si tipa la copii.Le-as exclude fara sa ma uit la ele.

...si eu am mare incredere in remediile homeopate...sunt testate pe pielea noastra...si chiar au dat rezultate

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Dodo scuza-ma ca ma bag, eu lucrez in invatamant dar daca invatatoarea mi-ar smuci copilul etc pe cuvant ca i-as face plangere scrisa, neaparat la directiune! Nu trebuie sa toleram ca parinti asa ceva!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Novuselu , frumos din partea ta ca ai fost alaturi de familie

Azi fiu-meu a venit alergand cu capul in manerul de la buburuza asta si a facut buba

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

A fost emotionant, ne-am strans toti colegii actuali si fosti si am mers la ea acasa, din pacate nu ne-a intampinat ea

Injineru' sa treaca buba !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena

http://www.albumdefamilie.ro/albume/eva-maria-mitrofan-614/
sa-mi spuneti daca puteti vedea pozele de aici!

vazut eva-mica si eva la marea neagra.

dragastoasa de Dragos

Gata v-am identificat dupa tati care vine la locul nostru de joaca asa ca fetele se cunosc mai ramane sa ne vedem si noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Dupa tati ha ha ha, e drept ca dupa-masa el e de serviciu E o scumpa Alexandre sigur ne stim din vedere, maine dimi suntem la locul de joaca cu Adita si Razvan!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Silvi multumesc mult pt raspuns! Maine dimineata, daca nu incepe sa se retraga roseata, merg la dr, sa-l vada macar. El febra n-a facut, sper nici sa nu mai faca.

Acum fac un tort cu mere, sa va servim maine la cafea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_05 spune:

Buna seara fetelor!

Simona, multumim de intrebare Iulia e bine, i-au trecut mucisorii (care ma disperau), mancam cum mancam... sanatoase sa fim.
Felicitari pt scolarul tau!

Ilinca, iti predau stacheta, m-a vizitat azi mosul Naspa e! Am o stare....

Gianina, meriti un mare pt meniurile din fiecare zi, m-am inspirat si eu din cand in cand.

Novus, am vazut-o pe fotomodela cea superba. Mai multe nu spun....

Kea, pe noi ne punea doctorita dupa fiecare vaccin sa o dau un pic cu diclofenac iar daca se inrosea sa o mai dau. Acuma nu stiu ce sa iti spun sa faci, incearca sa vezi, e oricum antiinflamator.

Dyana, groaznic e cu noptile astea nedormite. Ai un mutzu frumusel foc.

Mergi la inceput

cami, treb sa caut un prospect sa vad daca e ok diclofenacul la varsta asta. Si sper ca cel pe care il am (daca il mai am), sa nu fi expirat.

Mergi la inceput

Kea, crede-ma nici macar nu m-am uitat in prospect, daca ea a zis sa ii pun i-am pus. Oricum nu dai pe suprafata mare si nu cu multa crema. Eu stiu...

Mergi la inceput

Of cami, scrie ca " produsul se administreaza numai la adulti, datorita absentei studiilor de siguranta la copii". Mi-e teama sa-l dau!

Mergi la inceput

Kea, te cred, atunci pune-i crema de galbenele si acela e antiiflamator, asa stiu eu, si comprese cu apa rece sau rivanol, parca silvi spunea.

Mergi la inceput

Habar n-aveam ca-i antiinflamatoare! Acum ca ai zis, am citit despre ea.Cami, imediat treb sa-l schimb si sa-i dau lapticul, asa ca-l dau si cu crema.

Mergi la inceput