Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***
Raspunsuri - Pagina 20

elena.elena spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Dodo-pui am aparut si eu.. la noi e totul asemanator an de an: -racelile de sezon(Bogdi e pe tratament) -Isabella a scapat fara pana acum -alergarea dupa terapeuti -"cearta" cu educatoarea care a considerat ea necesar sa-l smuceasca pe Bogdi si sa tipe la el.Educatoare care m-a mintit ca Bogdi nu vrea sa lucreze la grupa dar astazi mi-a arata tot ce a lucrat.Ieri la gradi au avut de facut "familia mea" Efectiv eu as da afara astfel de persoane din educatie...persoane care bruscheaza copii care mint si tipa la copii.Le-as exclude fara sa ma uit la ele. ...si eu am mare incredere in remediile homeopate...sunt testate pe pielea noastra...si chiar au dat rezultate ![]() Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!  | 

novus spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui Monnvas Novuselu  , frumos din partea ta ca ai fost alaturi de familie ![]() Azi fiu-meu a venit alergand cu capul in manerul de la buburuza asta si a facut buba CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way cioburi de viata in 3 SILUAN are dreptul la viata!  | 
A fost emotionant, ne-am strans toti colegii actuali si fosti si am mers la ea acasa, din pacate nu ne-a intampinat ea

Injineru' sa treaca buba !!www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

elena.elena spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui novus
 Gata v-am identificat dupa tati www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)  | 

Kea spune:
 Silvi
 multumesc mult pt raspuns! Maine dimineata, daca nu incepe sa se retraga roseata, merg la dr, sa-l vada macar. El febra n-a facut, sper nici sa nu mai faca.
Acum fac un tort cu mere, sa va servim maine la cafea!![]()

cami_05 spune:
 Buna seara fetelor!
Simona
, multumim de intrebare Iulia e bine, i-au trecut mucisorii (care ma disperau), mancam cum mancam... sanatoase sa fim.
Felicitari pt scolarul tau! 
Ilinca, iti predau stacheta, m-a vizitat azi mosul 
 Naspa e! Am o stare....
Gianina, meriti un 
 mare pt meniurile din fiecare zi, m-am inspirat si eu din cand in cand. 
Novus, am vazut-o pe fotomodela cea superba. Mai multe nu spun....
Kea, pe noi ne punea doctorita dupa fiecare vaccin sa o dau un pic cu diclofenac iar daca se inrosea sa o mai dau. Acuma nu stiu ce sa iti spun sa faci, incearca sa vezi, e oricum antiinflamator.
Dyana, groaznic e cu noptile astea nedormite. Ai un mutzu frumusel foc.

Kea spune:
 cami
, treb sa caut un prospect sa vad daca e ok diclofenacul la varsta asta. Si sper ca cel pe care il am (daca il mai am), sa nu fi expirat.

cami_05 spune:
 Kea, crede-ma nici macar nu m-am uitat in prospect, daca ea a zis sa ii pun i-am pus. Oricum nu dai pe suprafata mare si nu cu multa crema. Eu stiu...

Kea spune:
 Of cami, scrie ca " produsul se administreaza numai la adulti, datorita absentei studiilor de siguranta la copii". Mi-e teama sa-l dau!

cami_05 spune:
 Kea, te cred, atunci pune-i crema de galbenele si acela e antiiflamator, asa stiu eu, si comprese cu apa rece sau rivanol, parca silvi spunea.

Kea spune:
 Habar n-aveam ca-i antiinflamatoare! Acum ca ai zis, am citit despre ea.Cami
, imediat treb sa-l schimb si sa-i dau lapticul, asa ca-l dau si cu crema.

, frumos din partea ta ca ai fost alaturi de familie 
    dragastoasa de