Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***251***

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

am aparut si eu..
la noi e totul asemanator an de an:
-racelile de sezon(Bogdi e pe tratament)
-Isabella a scapat fara pana acum
-alergarea dupa terapeuti
-"cearta" cu educatoarea care a considerat ea necesar sa-l smuceasca pe Bogdi si sa tipe la el.Educatoare care m-a mintit ca Bogdi nu vrea sa lucreze la grupa dar astazi mi-a arata tot ce a lucrat.Ieri la gradi au avut de facut "familia mea"
Efectiv eu as da afara astfel de persoane din educatie...persoane care bruscheaza copii care mint si tipa la copii.Le-as exclude fara sa ma uit la ele.

...si eu am mare incredere in remediile homeopate...sunt testate pe pielea noastra...si chiar au dat rezultate

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

am aparut si eu..
la noi e totul asemanator an de an:
-racelile de sezon(Bogdi e pe tratament)
-Isabella a scapat fara pana acum
-alergarea dupa terapeuti
-"cearta" cu educatoarea care a considerat ea necesar sa-l smuceasca pe Bogdi si sa tipe la el.Educatoare care m-a mintit ca Bogdi nu vrea sa lucreze la grupa dar astazi mi-a arata tot ce a lucrat.Ieri la gradi au avut de facut "familia mea"
Efectiv eu as da afara astfel de persoane din educatie...persoane care bruscheaza copii care mint si tipa la copii.Le-as exclude fara sa ma uit la ele.

...si eu am mare incredere in remediile homeopate...sunt testate pe pielea noastra...si chiar au dat rezultate

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

dodo cat a putut sa ma impresioneze desenul ; ai vazut cum te-a reprezentat pe tine cea mai mare si cu mainile lungi care-i cuprind pe toti??? e fantastic, copilul tau chiar simte ca tu esti cea care-i protejeaza pe toti; of, cu un asemenea desen as bate acum peste gura pe cineva care a starnit la un momet dat niste valuri pe aici; sunt sigura ca si-ar dori din toata inima sa fie si ea reprezentata asa si i-ar crapa capul in bucati de oftica; ai un suflet deosebit langa tine, si da este un copil "special" pentru ca simte niste lucruri mult departe de ceea ce ar simti multi adulti (nu mai zic de copii);
te rog mult, da-i un pupic de la mine si o mare imbratisare copilului tau deosebit

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

O, Dodo, ce minune de copil ai! Ce frumos a stiu el sa exprime cat de importanta si puternica esti tu!

Fetele, eu sunt ingrijorata, roseata de la vaccin s-a extins, e de vreo 6 cm in diametru, mie mi se pare tare mult!

Ilinca intreba cat au luat copiii in ultima jumatate de an. Al meu cam 1 Kg jumate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Adee, ce culoare mai au ochii Arianei? Ca parca si tu spuneai ca incep sa nu mai fie albastru curat. Eu nici acum nu stiu ce culoare are Keutu la ochi. Pur si simplu nu-i pot defini. Lumea ii vede ba albastri, ba verzi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

bogdana, multumim! tocmai cand ma laudam ca pitica mea e imuna la bolisper sa scapam repede.

dodo, superb desenulas vrea sa iti spun sa nu te mai stresezi ptr educatoarea aceea dar din pacate nu pot...si eu daca as fi in situatia asta m/as simti la fel. si da, bine ar fi sa se faca o "curatenie" in educatie.

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea
Fetele, eu sunt ingrijorata, roseata de la vaccin s-a extins, e de vreo 6 cm in diametru, mie mi se pare tare mult!

Keutu cheliutu

acum deabia am vazut ca aveti o problema cu vaccinul...
crina a facut o reactie post vaccin la 6 luni. a facut noduli si i s/au umflat ambele picioruse in zona cu intepatura. cred ca mai mult de 6 cm era rosu, tot piciorusul era rosu sus. a fost singura data cand am mers in policlinica si prima data cand a luat antibiotic. ea facea si febra. inainte ii pusesem doar comprese cu gheata si rivanol. dupa 3 zile de antibiotic i/a trecut...
sper ca la voi e mai usor. eu atunci m/am speriat ca initial mi/au spus ca daca nu se retrage trebuie incizat ca sa dreneze nu stiu ce lichid...

silvi mama CRINEI

CRINA 1 AN
iun-iul,diverse
la mare

Povestea CRINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Hello !!

Am fost la priveghi la colega mea si nu mai am cuvinte, familia e distrusa !!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrisimo28

Citat:
citat din mesajul lui elena.elena

http://www.albumdefamilie.ro/albume/eva-maria-mitrofan-614/
sa-mi spuneti daca puteti vedea pozele de aici!

vazut eva-mica si eva la marea neagra.

dragastoasa de Dragos

Gata v-am identificat dupa tati care vine la locul nostru de joaca asa ca fetele se cunosc mai ramane sa ne vedem si noi

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Novuselu , frumos din partea ta ca ai fost alaturi de familie

Azi fiu-meu a venit alergand cu capul in manerul de la buburuza asta si a facut buba

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena.elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui dyana27

elena bine ai venit; e o scumpica Eva, si seamana taaaare mult cu tati.

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
MINUNEA MEA in septembrie

dyana multumesc, dar nu e chiar adevarat , seamana si cu mine pe alocuri!!!

Mergi la inceput