Burtici cu ursuleti de nov - dec 2010 (111)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Alinushca, tu nasti la Filantropia, vad ca avem acelasi AMR, ca al meu ecografic are 33 sapt, poate ne vedem pe acolo!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dosita spune:

Eu apar rar pe aici si din pacate aduc vesti proaste: acum am auzit la stirile EuropaFM ca Guvernul vrea sa reduca perioada pentru care se acorda indemnizatia pt. cresterea copilului, deci va fi mai mica de doi ani. Inca nu exista o hotarare in acest sens, este doar un proiect de lege, dar eu ma astept la ce e mai rau
Sper ca nu v-am stricat buna dispozitie...
Va pup pe toate

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Il vreau in camera, dar cand ma gandesc ca in cel mai bun caz voi sta la Reanimare 10-12 ore....doctorul, in cazul meu, ia in calcul si transfuzia de sangesa iau de acasa seringa sau biberon pt prima zi cand nu voi putea alapta?

32+

Trebuie sa fii ceva mai optimista. Se spune: gandurile bune atrag lucruri bune, gandurile rele... Dr. tau ia in calcul toate posibilitatile, asta e rolul lui. Tu insa tb sa crezi ca totul va fi bine. Daca de pe acum esti asa primejdioasa, cand te vei vedea acasa cu un pui de om neajutorat in brate ajungi la nebuni Sa nu te superi pe mine ca iti zic, insa asa este.

Nasterea, fie ea naturala sau cezariana este momentul in care apare o noua viata, copilul tau. Tu trebuie sa fii cea mai fericita si sa te gandesti ca e un moment unic in viata, cu bune, cu rele. Sunt femei cu placenta praevia care au trecut cu brio si peste nasteri naturale. De ce it faci atatea ganduri rele?

Cat despre alaptatul in primele 24 de ore, mai nici o mamica nu are lapte in aceasta perioada, in afara de cateva picaturi de colostru. Poate ti-l aduc totusi pe bebe sa-l pui la san, nu cred ca te-ar ajuta biberonul sau seringa.

Victoria, mami de Anna Sofia, 31+ cu inimioara

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Beatrice, stiu ca nu de tampoane ti-era mie Haiduc mi-a zsi sa ma uit pe lista d epe site-ul spitalului, si acolo nu usnt trecute hainute. Dar dc sta bebe cu mine in rezerva, cu ce il imbrac? O sa ma interesez.
eu aseara am zis s-o spal pe zanica cu noile produse Weleda. Si am pus in cada o chestie pt baie din galbenele, care cica ajuta bebeii cu somn agitat. Ma apuc eu sa torn si putea si arata chestia aia groaznic. Exact ca tinctura de galbenele, pt cunoscatoare (adica, dupa fii-mea:kk ) Nici nu vroia mititica sa se aseze in apa, tot zicea cah, kk, incera cu manuta sa sterga ...s-a rezolvat dupa ce am agitat-o si s-a dizolvat in apa. a ramas apoi cu tati la baita si cd am urcat eu in camera cu lapticul, mirosea toata camera ...noi avem baia la camera, nu pe hol. Ori am pus eu prea multa, ori asa puternic miroase ea. apoi am dat-o cu crema de corp, care la fel, miroase tot a ...kk Dar e fin mirosul, si intra repede in piele, lasa pielea f moale. Momentan mi-a placut, vad peste cateva zile rezultatul.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 33+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Vai ce m-am amuzat, ce-o asteapta si pe Diana!!!

Symo 34+ Diana Nicole
AMR 3 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Dosita

Eu apar rar pe aici si din pacate aduc vesti proaste: acum am auzit la stirile EuropaFM ca Guvernul vrea sa reduca perioada pentru care se acorda indemnizatia pt. cresterea copilului, deci va fi mai mica de doi ani. Inca nu exista o hotarare in acest sens, este doar un proiect de lege, dar eu ma astept la ce e mai rau
Va pup pe toate

33+

What?Doamne!!!Nu, nu asa ceva, nu!Imi iau concediu medical, fara plata, de boala, orice!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Gata fuseram la Fundeni, nu am stat mult. Am lasat tot dosaroiu. Se duce Pufi pe la 15 sa ia rezultatele. Acas am mai calcat o serie de haine de bebe..si cam atat ca m-a luat somnu; merg sa ma intind..

geniusamb felicitari pt bebe Matei sanatos si grasutz! Hai ca acus se face oct!

Fetele am o nelamurire: cum se imbraca bebeii? adica peste pampers ii pun body dinala cu capse intre picioare si maneci lungi si dupaia niste nadragi? Sau peste body ii mai pun un costumas overall? Help invatati-ma ca habarnam.(pls nu raadeti).

Daa Miru tre sa ne asociem, ne facem naturistele cu burti. Si apoi naturistele cu bebe mici.

Dosita am auzit si eu ce zicea mister Boc-ca tre sa gaseasca o solutie pt indemnizatie..Dupa ce o redusera cu 15% ..acu probabil ca vor sa o faca duar un an. M-am ingrozit cand l-am auzit. E atat de dur, si arogant. Ia de la copii si batrani. Nobil ce sa zic.

sugubina 28+ cu Puficele

Mergi la inceput

Joy

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dosita

Va pup pe toate

33+

asta ne mai lipsea...

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Buna fetele!
Iar va necajesc cu intrebari!
Stiu ca voi va pricepeti mai bine cu prenatalul!
Vreau sa mi iau prenatal de pe 25 oct.
Cum o sa mi faca calculul?
O sa mi ia in considerare ca baza de calcul sept, aug, iul, iun, mai, aprilie? Si in nov ramane aceeasi baza de calcul sau se ia oct, sept, aug, iul, iun, mai ?
Am citit pe net dar nu stiu daca am inteles bine. Mersi

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

Chiar nu stie nimeni sa mi raspunda?????

23+ cu
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!

baza de calcul pentru cele 126 de zile este constanta, deoarece concediul medical este unul singur, care se da "in continuare" ; deci cele 6 luni nu se modifica. Va fi diferita insa suma lunara, in functie de numarul de zile lucratoare din luna.

-----------------------------------------
LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA
cu ajutorul lui Dumnezeu
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Alinushca, tu nasti la Filantropia, vad ca avem acelasi AMR, ca al meu ecografic are 33 sapt, poate ne vedem pe acolo!

32+

pai al meu ecografic are 34+ dar nu ne luam dupa cat are ecografic ci dupa DPN-ul stabilit initial asa ca se poate sa ne intalnim. o sa bag nasul in album sa te retin

Mami de (28.10.2008) si bb2 s 33

Mergi la inceput