Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui NelaM
Si sunt bulversata rau in seara asta, a plecta Buni!

Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)

plang si eu cu tine
da te tin de manuta, sa stii ca nu esti singura.
si vestea buna e ca numai maine nu e octombrie si vine inapoi.
Hai sterge lacrimuta din coltul ochiului, da-i o pupa mare Anei si ia un loc acilea langa mine pe canapea sa povestim

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui NelaM

Nu miscati ca fac capitol nou!

si da aici facusem cam asa:

da am citit mai jos si mi-a trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Sunt home alone?!!!
Prea tare!

Hai ca ma destrabalez, ca doarme purcelu'!
Nu pentru mult timp, ca are ceasul la picior... sa nu cumva sa treaca de o ora ca e jale mare! Nu mai plange, mnemne-este! Prea tare, va zic! de vis!

Asa. S-a dezbatut zilele trecute tema fost-ai lele ce ai fost... asta cu ce n-as fi crezut ever ca o sa fiu in stare sa fac!
Bia, minunat subect,
Nu pot sa nu zic si eu asa, din putul gandirii:

N-am crezut ever, si va rog sa ma credeti ca asta e cel mai mare mister al meu acuma, ca pot sa adorm in 10 minute inapoi ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat (trezit din ORICE somn, cat de adanc, dus la purcel, alaptat, pus purcel in pat, intors in patul conjugal, schimbat o vorba cu tata de purcel, daca e treaz si adormit la loc) si sa fac lucrul asta de vreao 6 ori pe noapte cel putin (lucky bastard!!!), iar dimineata sa imi zic cu satisfactie: "am avut o noapte bunicica"!!!

Hai ca ma mai gandesc si va mai servesc!

Mergi la inceput

din lista noastra, enumar si eu cateva:

nu m-am gandit ever ca ma voi apropia asa de tare de fete pe care nu le-am vazut niciodata.

aia cu somnul de care povesteste Nela, e partiala la noi, ca ma trezesc de 8 ori, in medie, dar de adormit, greu, foarte greu, deobicei numai inainte cu 5 min.de urmatoarea chemare a sefului ma prinde si pe mine somnul.

ieri am facut prima data in viata mea supa, norocul meu e ca Dinu papa orice.

si, cel mai important, nu am crezut ca pot iubi atat de mult pe cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Te pup Anomisescu!
Ce mai faceti dvs? Dar Dinutu? All ok?
Aide da-ne pozici, pls. De la marea intalnire.

Esti prea draguta cu mine... Buni e in aeroport, sper sa ajunga cu bine maine in Munchen.

S-a mai dezbatut tema alaptatului; stiti voi parerea mea: daca ea vrea, la gradi o duc si o astept afara pt. un coktail fin, rafinat... Pe mine prea m-a scos din multe alaptatul (stiti voi, cu Ana si vomitatul). O sa fie natural totul la noi. Eu am in cap cam asa, un doi ani, doi ani jumate. Sau mai repede daca vine un Alex si nu mai vrea ea.

Asta imi aduce aminte de o alta chestie: n-am crezut EVER ca o sa ma transform intr-o casnica, eu, o carierista convinsa! Sincer!
Sunt in stare sa stau acasa 5 ani fara sa simt fiorul jobului...poate asa vad acum, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Hai ma Nela ca te salvez eu...sa fiti cuminti sa capitol, da????

----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2009 spune:

Poftiti la casuta noua:

195

alex25

Mergi la inceput