Dovlecei in sarbatoare *194*
Raspunsuri - Pagina 20
Lali_mete spune:
poze in majoritate de la tara
Urez si eu cu intarziere la multi si frumosi ani sarbatoritilor de zilele trecute,sa cresteti mari puilor,frumosi si destepti,sa aveti parte numai de bine si de oameni buni in jurul vostru .
Crissbebe va pupa,va multumeste de urari si promite ca nu ramane datoare,face cinste imediat ce isi recupereaza mijloacele de comunicare. Va pupa pe toate fata exceptie,si pe dovlecei asemenea.
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Lali_mete spune:
Am un nod in gat acum,cand scriu ,si nu vreau sa se spuna ca "iar incep",dar ce sa ii raspund lui Crissbebe la intrebarea:" le-ai spus fetelor ca imi e dor de ele? Si ce au spus?"
Lali mami de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
Poate le puteti da un banut de ajutor : Siluan; Robi; Alexia; Alex; Bogdan; David;Ema; Ionela; Marius-Andrei; Stefania
Dana15 spune:
Lali ai un baietel tare, tare frumos! cu niste ochi si-un perisor..doamne, doamne
la faza cu Criss...zambesc in coltul gurii..mi se pare copilaroasa tare...cum sa-ti fie dor de cineva cu care nu prea "vorbesti"?
dar tu spune-i ca o salutam si ca ne-am gandit la ea ieri, cand a fost aniversarea puiului.
mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)
alex25 spune:
Lali bine ai revenit mamis, ai un baiat frumos foc.
Cat despre ce sa ii spui lui Crissbebe nu pot decat sas zic atat: eu cred ca urarile de ieri raspund singure.
Biaz ma bucur ca ai putut respira nitel.
Noi doar ce ne-am intors de la intalnire cu niste dovlecei superbi, care mai de care mai frumosi si mai destepti...tare bine a fost. Nu stiu daca o sa aiba cineva poze, dar eu una abia astept sa ne reintalnim.
Mely tare rau imi pare ca nu s-au implinit sperantele, dar lasa, niciodata nu e prea tarziu si intotdeauna fiecare are rezervata calea lui spre fericire, voi sa fiti sanatosi.
Sabina distractie faina azi la zoo.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
SabinaY. spune:
Noi am fost la zoo,a fost tare tare bine.Vreme buna,fetele s-au distrat pe cinste.
Cine e amator de vizionat pozici,trageti-ma de maneca sa pun link :)
Fug sa adorm una din mandre.
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
alex25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui SabinaY. Noi am fost la zoo,a fost tare tare bine.Vreme buna,fetele s-au distrat pe cinste. Cine e amator de vizionat pozici,trageti-ma de maneca sa pun link :) Fug sa adorm una din mandre. Jurnal de "mogalnete" Japonia prin ochii unui amator Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009) fosta devylla |
Eu te trag de amandoua manecile, e bine???
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!
NelaM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui NelaM Nu miscati ca fac capitol nou! Nela si Ana Nazdravana(19.09.09) |
O iau pe urma lu' Epi! Miss you and love u, dear!
LA MULTI ANI PENTRU MAIA!
Ah, am vrut sa zic ca am glumit! Nu ma stiu cu capitole si din astea, dragele mele!
Si sunt bulversata rau in seara asta, a plecta Buni!
Nela si Ana Nazdravana(19.09.09)
anomis28 spune:
Buna ziua,
si noi am fost la intalnirea dovleceasca si chiar am facut si poze, trebuie doar sa gasesc cablu de descarcare din tel in comp., it will take some time, ca s-a ocupat fi-miu de el si e pe aici pe undeva.
Bia, unde au disparut pozele tale frumoase din inbox?. M-am dus azi iar sa ma uit si nexam.
Dana si Alex, tare mult mi-au placut mesajele voastre pentru Crissbebe.
Lali am vazut ca Paul e mai interesat de constructii decat de vapoarele lui tati.. Foarte fain s-a distrat piticu cu tractorasul ala, ba chiar galant, a mai plimbat cate o fata pana la sosea.
Emy draga, am vazut pozele cu Evita, e o minune intr-o oaza de frumusete. Voi pe unde stati? Pe unde va plimbati?
Elle, cum esti mami cu operatia? sper ca deja e la trecut si a fost usoara..
Selen, pe unde umbli cu Alba ca Zapada?
Mely, imi pare rau ce n-a fost de data asta, dar sunt sigura ca exista undeva in lumea asta o masina cu numele vostru pe ea. Nu a ajuns inca la voi, dar e pe drum.
Sabina io te trag de cracul de la pantalon, ca nu mai incap de Alex
Lucia, hai mami, ca ai net si la Braila, nu ne mai tine in suspans. Ce mai face David? Cum ii prieste Romanica?