Dovlecei in sarbatoare *194*

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

LA multi ani Mosorel cel Scump!

LA multi ani Alexandru!!

LA multi ani Maia cea delicatå!!

LA multe lunite si pt sårbåtoritii de ieri Mattia si PArlamentarul cel frumos!!

Fetele eu va pup tare si sper så nu va supårati ca nu raspund la fiecare dar de ecitit va citesc tot mai ales la muncå dar nu apuc så scriu de pe telefon.

Voiam så va spun ca azi am fost la moaså si am auzit inimioara bebelinei.Nu mi-am imaginat ca a va fi la fel de emotionant ca la Bruce.Un sentiment minunat!!

Cat despre alåptat nu ma bag.

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Kawa te imbratisez mami!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.09) si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Salutare!

Multumesc dragelor pentru urari. Sunteti tare, tare dragute. Si asta cu atat mai mult cu cat nu prea mai reusesc sa scriu. Multumesc ca v-ati amintit de Maia mea.

La multi ani Mosorel si Alexadru! Pui dragi, sa cresteti mari si sa fiti sanatosi! Mamicilor dragi, o imbratisare calda .

Maia astazi a suflat in lumanarea de la...prajitura . Abia sambata va avea si ea un tort. Pana atunci nu avem bani . Glumesc. Sambata ii vom serba ziua si abia astept.
S-a bucurat de jucariorele primite de la noi si de la mamaia. Chiar a fost captivata de ele. De mult timp nu am vazut-o stand 5 minute legate in fata unei jucarii.

Stiti deja , Maia e un copil perfect. E frumoasa si desteapta, face lucruri si chestii , ne incanta in fiecare zi.

Iar noi, parintii ei, suntem extenuati, da' fericiti .

Imi pare rau ca nu reusesc sa intru mai des. Imi lipsiti, dar chiar nu prea mai am timp. Timpul extra job il dedic exclusiv si in totalitate Maiei. Imi propun mereu ca dupa ce adoarme Maia sa intru pe DC, dar nu mai apuc nici macar sa deschid laptopu'. Cad lata si ma preling ca o gaina lesinata spre cotet pat.

Cel mai mult imi lipseste atmosfera razacioasa de pe DC. Da' poate dam o petrece intr-o seara de w/e . Ce ziceti? Recunosc ca ultima oara am ras cu pofta de pofta nu in viata reala, ci pe DC. Familia Costache stie .

Multumesc inca o data pentru urari si va doresc si voua sanatate multa, iar puiutilor vostri multe zambete pe chip, sanatate si tot binele din lume.

---
mami de minunata si cuminte (22.09.2009)

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

hello again,

am citit ce a scris raluk si mi-a placut mult. stiu ca nu voi alapta pana la 3 ani, dar cum a spus si croco o sa las lucrurile sa decurga de la sine. va spuneam acum vreo sp ca am citit pe kellymom.com ca pana la 1 an, nu au nvoie decat de 25% nutrienti din mancare solida. vorbeam cu o mamica la playgroup ca ea si-a alaptat baiatul pana pe`la 2 ani si 4 luni, cand i s-a terminat laptele pentru ca era insarcinata in 4 luni cu al doilea. si ca la fel, manca f putine solide si ajunsese la un an jumate sa manance 50-50. eu de atunci m-am calmat. nU MAI insist. ii dau numai ce-i place, in general din mancarea noastra cu foarte putina sare sau deloc.

andrei si mihnea multa sanatate.
mely felicitari si succes la cumparat.

la multi ani Maia, Alexandru si Ioan Amos! sa fiti fericiti, puiutilor! si sa cresti mari si buni!

dana mi-a placut treaba cu french manicure.

revin

MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski

www.bebestepz.blogspot.com

Micul nostru Foc a venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

La Multi Ani Amos!!!!

La Multi Ani Maia!!!!

La Multi Ani Alex!!!!

Sa fiti sanatosi puilor! Sa cresteti mari si sa fiti oglinda parintilor vostri deosebiti. Va pup pe crestete cu mare drag.

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anomis28 spune:

La multi ani dovlecei scumpi!
Maia
Alexandru
Mosorel
sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!
Felicitari prentru trei mamici dragi mie,Hepilica, Bia (foarte mult mi-au placut pozele cu voi, raman la impresia mea, ca voi traiti pe un taram magic) si Crisbebe (mai intra si mai spune-ne de voi mamis)

La multe lunite pentru sarbatoritii de ieri
Radulescul scump si Mattia italiano vero

La multi ani Camy_Pus!

Danangie, cel mai nasol m-am simtit pana acum cand mi-au spart masina. Nu au luat mare lucru, dar mi-am simtit intimitatea violata.. Si daca as fi stiu cine/ cum/ cand nu stiu cum as fi reactionat in fata lui/lor

de alaptare, nu ma pronunt

ma duc sa imbaiez seful din dotare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Amos, Maia si Alexandru la multi ani fericiti, copilasi dragi!

sa fiti sanatosi, curajosi, sa aveti parte numai de lucruri bune!

mami de Ana Elisa (16.octombrie.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

seara buna dragelor,
pupam si noi pe MAIA, PE MOSOREL SI PE ALEXANDRU si le uram MUUUULTI ANI FERICITI SI VESELI!!!!

suntem si noi sanatosi si veseli, crestem mari mari...
saptamana trecuta au mancat minunat puisorii mei, cred ca m-am mirat prea mult de ei ca de doua zile iar dam rateuri. ma rog...acuma sunt bucuroasa ca au facut rezerve in zilele cele bune.

va citesc, sunt cu ochiul pe voi, sa fiti cuminti!!
va doresc pa

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

www.13enterprise.co.uk/index.php?dot=common/home" target="_blank">afacerea lui david

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara dragelor!

Ne-am adunat si noi pa la cashile noastre si am intrat sa vad ce faceti.

Raluk mami, nu m-am referit la tine la faza cu 7 ani, jur, ziceam asa, in principiu. Doar tu stii cat de mult te admir, nu mi-as fi permis sa zic ceva, crede-ma.

X_ggg mamis, daca vrei te pot ajuta si eu, dar vreau sa stiu daca o vrei mortis pe aia, ca exista si la www.ikea.ro/product/show/code/80014041" target="_blank">IKEA si as putea sa iti iau mai repede decat din Toyplex.

Hepilica ma bucur din suflet ca ne-ai scris 2 vorbe si o pupam tare de tot pe Maia cea dragutza.

Iulika nici nu stii cat m-am emotionat cand am citit ca ai auzit inimioara batand...super senzatie.

Mai, mai, dar in seara asta e seara revenilor magice...duamna Techila ma bucur nespus sa citesc ca sunteti bine, va pupam sincer.

Apropo de minuni cu mancatul, mandra mea in seara asta a baut 200ml ceea ce era nesperat de bine, DAR, MINUNE, mai vroia, ba chiar cand a vazut ca ii bag bibe si nu mai are ce trage a inceput sa planga...am ramas mutaaaa!!!!! DOAMNE AJUTA, sa nu fie de deochi.
----------------------------------------------
Alex, mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna seara, mamici dragi!
Am intrat din nou sa urez frumos:
La multi ani Maia si Alexandru! Sa cresteti oameni mari si, atat cat veti putea, sa schimbati lumea!

Va multumesc tuturor pentru urarile care m-au bucurat mult astazi. Va multumesc pentru ca v-ati gandit la noi.

_
Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si a lui Mosorel (22 sept 2009)

Mergi la inceput