scoala Spectrum
Raspunsuri - Pagina 5
Androix spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gvasile Im apare rau pentru raspunsul tarziu, dar cred ca mai ai timp sa te razgandesti. Vreau sa-ti spun ca suntem extrem de dezamagiti de aceasta scoala. Se lauda cu rezultate, insa profita de criza financiara. Au o taxa mai mica si au multi copii transferati de la scolile scumpe. Sunt pe val, astfel ca nu mai au niciun fel de respect pentru nimeni, pe principiul "daca nu-ti convine pleci". In realitate, sunt extrem de prost organizati, chiar dezorganizati. Daca mai esti interesata, pot sa-ti dau foarte multe detalii, despre modul in care ii trateaza pe parintii romani, spre deosebire de cei de origine turca. Am atatea de spus, ca nu am loc suficient aici. Cert este ca suntem disperati. Am vrea sa retragem copilul de la aceasta scoala, dar nu stim ce sa facem mai departe. Repet, iti pot da exemple care te-ar putea face sa te mai gandesti. |
Dar de ce dai detalii doar la cerere? Scrie pur si simplu exemplele alea.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
caramel spune:
@gvasile: eu am inscris copilul la aceasta scoala. Din toamna suntem clasa I. Din ce spui, inteleg ca se fac diferentieri in functie de nationalitatea parintilor.Dar cu copiii e aceeasi situatie?
Ce te-a nemultumit cel mai tare? Ce asteptari ai avut si nu s-au realizat?Eu daca nu voi fi multumita sunt hotarata sa o mut la scoala din cartier in anul urmator si cu asta basta.
Te rog, da-ne cateva detalii ca sa stim macar ce ne asteapta, inapoi nu pot sa mai dau, cel putin anul asta.
Merci
danaionela spune:
Si eu as vrea sa stiu care sunt problemele in aceasta scoala. Eu eram foarte hotarata sa duc fetitele la aceasta scoala, si in principal din cauza rezultatelor obtinute la evaluarile nationale si la bac. Intradevar eu as mai avea niste posibilitati, sa le duc la o scoala particulara din apropierea casei, dar ar trebui din clasa a IV a sa caut alta scoala, lucru care nu-mi place deloc.
Astept orice informatie cu privire la acest aspect
toanca spune:
Si eu vreau sa stiu care sunt problemele cu aceasta scoala avand in vedere ca de la anul as vrea sa imi inscriu si eu baietelul la ea
kami_io spune:
Buna seara gvasile,
As vrea sa aflu mai multe detalii referitor la problemele pe care le amintesti, imi poti trimite un mesaj PM? multumesc.
psichoMom spune:
Fiul meu tocmai a inceput clasa a-2-a la aceasta scoala. A fost alegerea noastra sa-l mutam aici de la scoala de stat din pricina unor probleme grave intamplate cu invatatoarea. (nu are rost sa detaliez caci nu face subietul dicutiei de fata).
Ceea ce aud aici, sincer este in totala contradictie cu parerile parintilor din clasa lui Matei. pareri exprimate in urma unui an de "experienta" la Spectrum. Toti (romani, turci si alte nationalitati) erau foarte multimiti atat de scoala cat si de invatatoare.
Acum... na nu poti multumi pe toata lumea... daca cineva vine aici si spune ca i s-au intamplat unele lucruri acolo, trebuie ascultat si pana la proba contrarie, crezut...
Cert este ca mai rau decat la scoala de stat nu poate fi, iar daca voi intampina si aici vreo dificultate, cu siguranta voi fi capabila sa o gestionez... comunicarea pana acum, pe tot parcursul verii, a fost foarte buna.
psichoMom spune:
Nu te supara, dar daca ceea ce spui tu aici este adevarat, este numai si numai vina parintilor "contribuanti" care au incurajat sistemul in loc sa mearga frumos la conducere si sa faca reclamatie. Sistemul asta cu bani in plic este inacceptabil intr-o scoala privata. Era dreptul tau sa nu participi la ingrasarea plicului si obligatia ta sa iti impui drepturile in fata conducerii. Nu reuseai la director, mergeai pana la conducerea Lumina Institutii de Invatamant. Crede-ma ca este foarte usor si iti garantez ca zbura din scoala in secunda doi individa... Faptul ca anul acesta preda bine-meci la clasa intai ma face sa cred fie ca nimeni nu a luat atitudine, fie ca povestea este o inventie...
citat din mesajul lui ugurmonica Dna care a avut 4 B se numeste Mitroi Carmen.Si copilul meu a facut meditatii la rom, mate si englz.Sunt mai slabi pregatiti copiii de aici ca nu au timp sa lucreze suplimentar.Clasele sunt ffff mici aerul lipsind cu desavarsire. Taxa e ffff mica,chiar mai mica decat un after school ,asa ca e ok. |
psichoMom spune:
Danaionela, stai linistita! Cred ca ai facut alegerea buna! Si eu am avut recomandari dintre cele mai bune pentru aceasta scoala si, mai mult decat atat, in urma cu multi ani am lucrat acolo (pe vremea aceea nu exista Spectrum, am lucrat la Scoala Internationala) si cunosc extrem de bine principiile dupa care merg in toate institutiile lor de invatamant. Treaba cu spaga mi se pare fie inventie fie o stare de fapt creata de parinti (vezi ce am scris mai sus).
Succes in noul an scolar!
citat din mesajul lui danaionela in legatura cu daca se da sau nu spaga nu stiu ce sa zic. Esti prima care spune acest lucru. Mie mi-a fost recomandata aceasta scoala atit de profesori cat si de elevi. Ca nu sunt pregatiti elevii, iar nu stiu ce sa spun, decat din rezultatele de la testele nationale si de la bac. Dupa cum am obeservat la BAC sunt foarte putini cei care l-au picat si la nationale nu a picat nimeni. Deci... intradevar nu o fi o scoala in totalite de genii, dar cel putin rezultatele o claseaza cu mult peste alte scoli din BUCURESTI, si eu una am sunt foarte interesata de aceasta scoala , in vederea inscrierii fetielor mele incepind de anul viitor. Chiar as vrea sa stiu si alte pareri ale parintilor , referitor la subiectele prezentate mai sus |
danaionela spune:
Psicho Mon iti multumesc pentru informatii. Noi sutem inca la inceput de drum, mai avem un an in cae sa stringem informatii, cu toate ca in proportie de 85% ne dorim aceasta scoala pentru fetite. Stau inca putin pe ginduri din cauza distantei fata de casa, drum care nu poate sa dureze mai putin de 30 minute. Dupa ce va mai acomodati cu scoala , asteptam noi impresii. Citi copii sunt in clasa, cum se comportta invatatoarea..
Va doresc un an nou numai cu note bune si cu multe putere de munca
danaionela spune:
Caramel si psichoMOM puteti sa reveniti cu noi impresii dupa prima saptamana de scoala.
Imi puteti spune cat va costa exact scoala cu tot cu masa , materiale , uniforma, optionale, transport, etc.