scoala Spectrum

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

Noi ne-am inscris pana la urma la Spectrum.
Daca poate sa-mi recomande cineva o invatatoare care ia aIa la anul, una buna care pune copiii la munca, va rog sa-mi spuneti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1511 spune:

Legat de ICHB, gimnaziu+liceu, stiti cumva care e a doua limba straina care se studiaza? Din ce am vazut eu pe site, scrie ca a doua limba straina poate fi Turca, Spaniola sau Germana, dar uitamdu-ma apoi la orarele claselor (tot de pe site), am vazut ca apare doar limba Turca (si Engleza, bineinteles).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugurmonica spune:

Baiatul meu a fost in cls 4 A , la Spectrum.A fost persecutat de dna invatatoare ca nu am contribuit cu bani in plicul dnei invatatoare, bani ce s-au oferit de ff mulyte ori pe an.Stand de vorba cu mamicile de la celelalte clase am aflat ca si la 4 B tot plic cu bani primea invatatoarea de acolo, la fel si aceasta se purta urat cu copiii care nu au dat bani.La 4 C si D mamaicile erau ff multumite deoarece acolo ....nici vorba de nedreptati.Sunt ff sufletiste invatat,iar copiii au venit de placere la scoala.Pentru detalii va scriu pe acest forum....Manualele se platesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui caramel

Noi ne-am inscris pana la urma la Spectrum.
Daca poate sa-mi recomande cineva o invatatoare care ia aIa la anul, una buna care pune copiii la munca, va rog sa-mi spuneti!

Mitroi Carmen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caramel spune:

@ugurmonica, nu-mi vine sa cred ce scrii!Cum adica bani in plic la invatatoare?Pai dupa ce imi iau si pielea de pe mine cu atatea taxe, mai dau si bani in plic? Ma sperii!

@crinuta, sper ca aceasta doamna sa nu faca parte din categoria mentionata de @ugurmonica. Poti sa-mi confirmi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza2005 spune:

Am cochetat si eu cu ideea inscrierii copilului la S , asta pana cand matusa mea, profesoara de matematica , mi-a povestit ca mediteaza mai multi copii de la scoala asta si ca atunci cand au venit la ea operatiile de adunare, scadere ....nu stiau sa le faca decat pe calculator.
Mi-a zis ca la aceasta scoala exista cate o clasa de valori si restul sunt de umplutura , pentru taxe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rajahut spune:

Buna ziua!

A avut cineva copilul la scoala de stat si apoi la Spectrum? Daca da, a fost o mutare buna sau nu?

@ gabitza2005 - ar fi interesant de apreciat daca "umplutura" este peste nivelul scolilor de stat. Tot ar fi un pas inainte. E clar ca orice scoala doreste sa aiba o clasa premium.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ugurmonica spune:

Dna care a avut 4 B se numeste Mitroi Carmen.Si copilul meu a facut meditatii la rom, mate si englz.Sunt mai slabi pregatiti copiii de aici ca nu au timp sa lucreze suplimentar.Clasele sunt ffff mici aerul lipsind cu desavarsire.
Taxa e ffff mica,chiar mai mica decat un after school ,asa ca e ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaionela spune:

in legatura cu daca se da sau nu spaga nu stiu ce sa zic. Esti prima care spune acest lucru. Mie mi-a fost recomandata aceasta scoala atit de profesori cat si de elevi.
Ca nu sunt pregatiti elevii, iar nu stiu ce sa spun, decat din rezultatele de la testele nationale si de la bac. Dupa cum am obeservat la BAC sunt foarte putini cei care l-au picat si la nationale nu a picat nimeni.
Deci... intradevar nu o fi o scoala in totalite de genii, dar cel putin rezultatele o claseaza cu mult peste alte scoli din BUCURESTI, si eu una am sunt foarte interesata de aceasta scoala , in vederea inscrierii fetielor mele incepind de anul viitor.
Chiar as vrea sa stiu si alte pareri ale parintilor , referitor la subiectele prezentate mai sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gvasile spune:

Im apare rau pentru raspunsul tarziu, dar cred ca mai ai timp sa te razgandesti. Vreau sa-ti spun ca suntem extrem de dezamagiti de aceasta scoala. Se lauda cu rezultate, insa profita de criza financiara. Au o taxa mai mica si au multi copii transferati de la scolile scumpe. Sunt pe val, astfel ca nu mai au niciun fel de respect pentru nimeni, pe principiul "daca nu-ti convine pleci". In realitate, sunt extrem de prost organizati, chiar dezorganizati.
Daca mai esti interesata, pot sa-ti dau foarte multe detalii, despre modul in care ii trateaza pe parintii romani, spre deosebire de cei de origine turca. Am atatea de spus, ca nu am loc suficient aici. Cert este ca suntem disperati. Am vrea sa retragem copilul de la aceasta scoala, dar nu stim ce sa facem mai departe.
Repet, iti pot da exemple care te-ar putea face sa te mai gandesti.

Mergi la inceput