Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 21
Erina spune:
Dragi mamici, multumiri pentru cuvintele frumoase pentru puii mei!
Gabriela, David in poza aceea se tinguia in patut… cit il dureau dintii cit nu vroia sa stea singur. L-am surprins cu flash-ul si avea ochii un pic mijiti
.
Prisi multumim, o sa vezi ca o sa ai si tu un baietel la fel de expresiv si bun ca David. 
Gabriela si mamicile cu al doilea pui mic, nu e asa ca parca apreciati mai mult perioada asta de bebelusie? Cred ca unde e si nostalgia ca este ultima data cind voi tine in brate un pui asa de mic, ori ca sunt mult mai relaxata decit la Daria dar parca David are parte de mai multe dragaleli si pupici decit ea
.
Si Daria e crescuta numai in brate, super lipita de mine, dar la David parca ma vad si eu pe mine insami mai jucausa cu el.
Daria e bine, astazi a mers si tati cu noi la gradinita. A intrat in clasa si a mers la masuta sa se joace cu copiii. Dupa am fost in vizita la particulara. O cladire veche, frumos decorate, mobilata si utilata. Sunt 8 copilasi, totul OK .E bine de stiut ca avem o alternative buna. Lui tati i-a facut o impresie buna si dotarile si atmosfera de la gradinita Dariei.
SabinaY, am vazut poza cu fetitele. Intradevar Erika are un pic trasaturi occidentale iar Lisa e japoneza-japoneza cu ochii aceia frumosi si migdalati dar amindoua sunt superbe!!!
Am trimis e-mail pe adresa de gmail.
Rodica, ai doi baieti tare frumosi. Sa va traiasca. Mi-au placut in poza cu tati pe motor!!!
Draga Teodora
, nu stiu ce sa zic despre ce a spus Mihnea cu lovitul. Ma rog sa nu fie asa. Cred ca toate stam cu un pic de frica in privinta asta…
Ce fac eu : o incurajez pe Daria mereu sa spuna ce se intimpla la gradinita si o asigur ca ma duc sa o cert pe persoana care i-ar face rau. Si chiar asa o sa fac si de fata cu ea!!! Prefer sa cred copilul meu in primul rind. Copiii mai misticizeaza (Daria daca e obosita, flaminda sau o deranjeaza ceva si o cert fie si foarte putin, se pune pe lis: m-a certat mama!!!, sau o data tatal meu a aruncat in joaca spre ea o minge din burette-uite m-a lovit bui, si iar plinsete) dar daca pui corect problema si educatoarea e desteapta eu cred ca poti lamuri foarte elegant totul.
Prisi la Daria e veche cu frica de muste si foarte frecvent e impresionata de cite ceva. In vacanta s-a speriat de pisica de mare iar la ziua ei de papusa Tina. Vreo 2 zile tot intreaba de ce e pisica urita ca o fantoma( bineinteles ca sa ii sperie pe rechinii care vor sa o manince) si unde s-a dus tine (in tara papusilor uritele).
Am citit ce a povestit Teo despre Luiza si Irina mica. Sabina la Euroclinic intradevar nu incurajeaza foarte mult alaptatul, pun accent si pe odihna mamei. Sa nu uitam ca cocktailurile acelea cu camante trec si ele in lapte plus ca la cezariana nu vine laptele asa abundent din prima zi.
De astazi cind merg acasa Irina va sta lipita de mami si va papa lapticul cel mai bun.
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Neatza fetelor! Azi dau de baut la tota lumea ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Am emotii acum trei ani pe vremea asta nasteam. Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) ![]() |
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:

La multi ani Adelina

Sa va traisca printesa frumoasa draga Cristina!
Sa ii fie viata un cintec cristalin si armonios precum ii este numele
, sa fie sanatoasa si fericita alaturi de parintii ei!!!
mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Mamici ieri am vizionat cu daria DVD-ul de la petrecerea dulcetelelor si papanashilor. Ne-a placut foarte mult petrecerea voastra! Daria vroia si ea acolo sa o picteze alba ca zapada.
As avea multe lucruri frumoase de comentat dar nu am deloc timp...ramine pe alta data.
Inca odata multumiri tati de Ana pentru afis si felicitare, multumiri Luiza pentru ca am putut participa la tombolo si pentru ca ti-ai luat din timp sa expediezi pachetul!
Singurul regret ca nu am avut poza cu mesaj la panou.
mamica Dariei
si a lui David
Sabina spune:
pai nu vine laptele abundent la nicio lauza in primele zile, pt ca copilului NU II TREBUIE, are stcmacul mai mic decat o aluna si ii trebuie fix colostrul, nu sa i se mareasca artificial cu formula!!!
in fine, nu mai zic nimic, ca am zis can erau papanasii nostri bebelusi :)
oricum, pt sist imunitar al bebeluslui, e mai imprtant sa primeasca colostrul si PUNCT chiar daca scade putin in greutate, decat sa primeasca LP si sa i se distruga flora pe viata
iar la euroclinic ar face bine sa se ocupe e odihna mamei lasand copilului sansa la o alaptare curata, ca e aia dai o carca de bani. Sa vina tanti alea sa ti-l spele si sa ti-l imbrace si tot ce trebuie.
(asta scriu pt Nanuta, sa stea cu gura pe ei
)
si I rest my case:P
am o veste buna, am analize stabile deci plec la lisabona luni! Yuhuuuu!!!
si p veste proatsa, copiii au luat raceala de la mine si barbatu a plecat cu ei de urgenta la busteni. Singur cu ei in masina. Doamne ajuta. Ii tratez exclusiv homeopat.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
babylina spune:
Uram si noi La multi ani! tuturor sarbatoritilor
Nu am mai reusit sa scriu si din pacate nici sa citesc pe aici.
S-au adunat cam multe si nu am mai avut timp si stare.
Analizele nu au iesit atata de bine. Acum trebuie sa caut neurochirurg,sa fac fizioterapie, acum ma duc sa ma programez pentru inca o mica interventie chirurgicala.
Am avut o saptamana de interviuri , acum astept rezultatele. Si daca nu era prea mult am si cerere de divort din partea sotului.
Pe Bogdan l-a programat pe 12 la oftalmologie sper sa fie doar un tic. Am mai auzit si alta parere ca ar fi o lipsa de vitamina A. Acum sa vedem ce zice medicul.
Acum ma apuc sa citesc putin din urma.
Felicitari Luiza . Sa creasca frumasa, norocoasa si mancacioasa!
Sabina spune:
La multi ani printesa Adelina! Sa ramai de-a pururi frumoasa, desteapta si descurcareata!
mami Cristina, sa-ti traiacsa fata si sa te bucure!
Une e Tomasa?
babylina.,..cum adica cerere de divort, Ntz ..., e doar o expresie, nu?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina pai nu vine laptele abundent la nicio lauza in primele zile, pt ca copilului NU II TREBUIE, are stcmacul mai mic decat o aluna si ii trebuie fix colostrul, nu sa i se mareasca artificial cu formula!!! in fine, nu mai zic nimic, ca am zis can erau papanasii nostri bebelusi :) oricum, pt sist imunitar al bebeluslui, e mai imprtant sa primeasca colostrul si PUNCT chiar daca scade putin in greutate, decat sa primeasca LP si sa i se distruga flora pe viata iar la euroclinic ar face bine sa se ocupe e odihna mamei lasand copilului sansa la o alaptare curata, ca e aia dai o carca de bani. Sa vina tanti alea sa ti-l spele si sa ti-l imbrace si tot ce trebuie. (asta scriu pt Nanuta, sa stea cu gura pe ei )si I rest my case:P am o veste buna, am analize stabile deci plec la lisabona luni! Yuhuuuu!!! si p veste proatsa, copiii au luat raceala de la mine si barbatu a plecat cu ei de urgenta la busteni. Singur cu ei in masina. Doamne ajuta. Ii tratez exclusiv homeopat. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil! Cum mi-am alaptat copiii Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă. |
Sabina, eu cred ca situatia e mult mai calma si mai optimista si ca Irina a mincat colostrul atit de vital.
Intradevar si pe David mi-l aduceau super adormit si imi spuneau ca abia a mincat si daca va amintiti ca ma plingeam eu-Piciulika nu stiu daca ti-am multumit deajunspentru mesajele de sustinere
si insistau ca sa il las 3 ore intre mese cind mie mi s-ar fi parut logic sa il pun cit de des...In fine, cum imi spunea Teodora odata bebelusul David si chiar si sinii mei au intrecut orice asteptari-el a fost foarte hotarit sa suga, iar eu am reusit sa scot in drum spre PN 120 ml.
Sanatate copiilor si drum bun la Lisabona!!!

mamica Dariei
si a lui David
Erina spune:
Babylina, sa se rezolve toate inspre binele tau si al lui Bogdan!
mamica Dariei
si a lui David

.
21+ si Andrei (21.09.2007)