Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodicamaries

poze noi cu noi aici

.....................................................
mamica de Darius (19 sept 2007)
si de Marcu (24 aug 2009)

Ce baieti frumosi.Si ce torturi.Moaaaa...pai arata super nene!

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Vreau sa o vad pe Irina!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Si eu,si eu!

Jurnal de "mogalnete"

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Gata,nu mai scriu.E ultimul mesaj.Se termina capitolul si ma scuza-ti,n-am timp acum sa fac unul nou.

Bernixule?Sunteti ok?

Teo...mai ma trec fioriEu sper totusi sa nu il fi atins educatoarea nici cu un deget.

Multumin de aprecieri.
La zoo a fost bine.Erika in ultima vreme e tare fricoasa.}Am dus-o la iepurasi,a sarit in sus sa nu o atinga(era program unde puteau fi tinuti in brate),am plecat de acolo.Am mers sa mancam si la masa,era o musca pe scaun...a sarit in sus tipand de mama focului,a cazut cu scaunul,era sa darame masa...nu zic cum se uita lumea la noi...
Dar i-au placut leii.

Va doresc o zi frumoasa!

Jurnal de "mogalnete"

fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

'Neata si o .

Teo iti trimit PM.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

'neata
multumim cecilia de cafea

Teo ce oribilitate de poezie, cred ca era beat ala cu ideea, cat despre Mihnutzu mai intreaba-l si azi vezi daca mai zice ceva , sau mai bine sa-l intrebe mamaie de fata cu doamna de ce e suparat daca a luat na-na, eu o intreb la gradi si spune tot

Rodica ce baieti frumosi si mari aproape ca nu se mai vede diferenta de varsta

Sabina pupici pt Erika si miru a inceput sa aiba temeri , de muste in mod special, iar mai nou are si cosmaruri, dar nu stie ca sa zica ce a visat

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

eu azi fac o incursiune pana la servici, va doresc o zi frumoasa

Marta si Miruna
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi si noi am avut un cosmar, legat de o fetita de la gradi care ii spune "ca nu mai vine mami dupa el"....si tolomacul se supara

Ieri a fost vesel cand l-am luat de la gradi, fericit, nu-i mai tacea gura,a mancat/dormit, a spus ca a fost foarte frumos la gradi, dar aseara cand stateam de vorba, mi-a spus faza cu "fetita rea" care o face pe Rebeca sa planga si ii spune si lui ca nu vin parintii dupa el...peste noapte s-a trezit plangand si spunea acelasi lucru
Azi nu a mai plans decat foarte putin cand l-am bagat in clasa. Am vb cu d-na si nu stia despre cine/ce este vorba, dar a spus" acum inteleg de ce Rebeca plange din senin" si ca o sa urmareasca problema. A remarcat si ea ca inclina sa-l creada pe Cristi, desi il cunoaste de 4 zile(tot ce a spus acasa a fost corect)...este o doamna super, pana acum nu am ce sa reprosez(poate faza cu masa din prima zi, dar s-a rezolvat si acum il lasa in pace).
Recunosc ca eu dimineata( sunt mai putini parinti) incerc sa vb cu d-na despre problemutele lui de la gradi si sa-l ajute sa le depaseasca(a dat roade), iar cand il iau la 4 vb cu "d-soara tanara" despre ce s-a intamplat dupa amiaza...atat cat de poate, sunt multi parinti doritori sa vb cu ea.

M-am lungit ca o placinta.....se vede ca merg abia la 11 la treaba

o zi minunata.

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greyeras spune:

Neatza fetelor!

Azi dau de baut la tota lumea.

Am emotii acum trei ani pe vremea asta nasteam.

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007)

Mergi la inceput

Teo iti dau PM.

Mergi la inceput

Rodica am vazut pozele, ai doi baieti tare frumosi, am vazut si torturile, yammmmmiiii.

Mergi la inceput