Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 20
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rodicamaries poze noi cu noi aici ..................................................... mamica de Darius (19 sept 2007) si de Marcu (24 aug 2009) |
Ce baieti frumosi.Si ce torturi
.Moaaaa...pai arata super nene!Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
SabinaY. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Vreau sa o vad pe Irina! ![]() ![]() ![]() Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
Si eu,si eu!Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si
Lisa Maria(23 iulie 2009)fosta devylla
SabinaY. spune:
Gata,nu mai scriu.E ultimul mesaj.Se termina capitolul si ma scuza-ti,n-am timp acum sa fac unul nou.
Bernixule?Sunteti ok?
Teo...mai ma trec fiori
Eu sper totusi sa nu il fi atins educatoarea nici cu un deget.
Multumin de aprecieri.
La zoo a fost bine.Erika in ultima vreme e tare fricoasa.}Am dus-o la iepurasi,a sarit in sus sa nu o atinga(era program unde puteau fi tinuti in brate),am plecat de acolo.Am mers sa mancam si la masa,era o musca pe scaun...a sarit in sus tipand de mama focului,a cazut cu scaunul,era sa darame masa...nu zic cum se uita lumea la noi...![]()
Dar i-au placut leii.![]()
Va doresc o zi frumoasa!
Jurnal de "mogalnete"
Sabina Y.mami de
Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla
prisi spune:
'neata
multumim cecilia de cafea
Teo
ce oribilitate de poezie, cred ca era beat ala cu ideea, cat despre Mihnutzu mai intreaba-l si azi vezi daca mai zice ceva , sau mai bine sa-l intrebe mamaie de fata cu doamna de ce e suparat daca a luat na-na, eu o intreb la gradi si spune tot
Rodica ce baieti frumosi si mari
aproape ca nu se mai vede diferenta de varsta 
Sabina pupici pt Erika
si miru a inceput sa aiba temeri , de muste in mod special, iar mai nou are si cosmaruri, dar nu stie ca sa zica ce a visat
Marta si Miruna
22+
cecilia L spune:
Prisi si noi am avut un cosmar, legat de o fetita de la gradi care ii spune "ca nu mai vine mami dupa el"....si tolomacul se supara![]()
Ieri a fost vesel cand l-am luat de la gradi, fericit, nu-i mai tacea gura,a mancat/dormit, a spus ca a fost foarte frumos la gradi, dar aseara cand stateam de vorba, mi-a spus faza cu "fetita rea" care o face pe Rebeca sa planga si ii spune si lui ca nu vin parintii dupa el...peste noapte s-a trezit plangand si spunea acelasi lucru
Azi nu a mai plans decat foarte putin cand l-am bagat in clasa. Am vb cu d-na si nu stia despre cine/ce este vorba, dar a spus" acum inteleg de ce Rebeca plange din senin" si ca o sa urmareasca problema. A remarcat si ea ca inclina sa-l creada pe Cristi, desi il cunoaste de 4 zile(tot ce a spus acasa a fost corect)...este o doamna super, pana acum nu am ce sa reprosez(poate faza cu masa din prima zi, dar s-a rezolvat si acum il lasa in pace).
Recunosc ca eu dimineata( sunt mai putini parinti) incerc sa vb cu d-na despre problemutele lui de la gradi si sa-l ajute sa le depaseasca(a dat roade), iar cand il iau la 4 vb cu "d-soara tanara" despre ce s-a intamplat dupa amiaza...atat cat de poate, sunt multi parinti doritori sa vb cu ea.
M-am lungit ca o placinta.....se vede ca merg abia la 11 la treaba![]()
o zi minunata.
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
greyeras spune:
Neatza fetelor!
Azi dau de baut la tota lumea

.
Am emotii acum trei ani pe vremea asta nasteam.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Rodica am vazut pozele, ai doi baieti tare frumosi, am vazut si torturile, yammmmmiiii.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 

Ana Sofia(21.01.2010)
.