Dulceturi si papanasi de 3 ani, sept-oct2007 (406)
Raspunsuri - Pagina 13
Erina spune:
Roxali, super vestile! am vazut si poze cu picea ta!!! E tare dulce si e tunsa foarte frumos!!!
Alinkav, sanatate Oliviei!
Sa aveti o zi buna!!!
-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Gabriela77 spune:
Marta, mi se pare de neconceput situatia
, in locul tau as fi procedat la fel, chiar daca nu mi-as mai fi lasat copilul acolo, pana la urma e o chestie de principiu. Nu vreau sa cred ca vor fi repercusiuni asupra copiilor
Bravo Mirunei, sa o tina tot asa!
Cum bine a zis Ana, eu am avut placenta foarte jos inserata, cu Sara, dar dr a zis ca nu e de speriat in prima faza, ca sunt sanse mari sa se ridice mai incolo, si fix asa a fost
, la urmatorul control, dupa 4 saptamani, era unde trebbuie
Indicatiile au fost insa aceleasi, moderatie la efort si sa nu ridic, ceea ce e destul de dificil pentru tine
Carpatina, trag nadejde ca IOana e ok cu gradi si tu cu sufletul impacat
Nana, ce face burtica si bebica? Cand stim ce e puiul?
Ana, pentru tine

sa iti mai tragi sufletul
Roxana, neciufulita de sef, buna dimineata si tie

Acestia merg catre Teo! Te imbratisez, draga mea!
Ema, ce frumos s-a petrecut Andrei la gradi! Tu cum mai esti cu burtica?
Ali, imi plac vestile de le tine, cum se schimba atitudinea barbatilor cand nu mai sunt constrangeri la mijloc![]()
Alina, sanatate Oliviei!
Ceamica si frumoasa, cum v-ati petrecut?
Sabinuta, sper ca esti bine
Erina, ma bucur ca si la voi acomodarea la gradi e un succes!
Noi suntem bine, tot mucim, dar la ce tuse si boli aud pe la gradi, nici nu ma mir. Ideal ar fi sa ramanem doar asa. In viitorul f apropiat, va trebui sa o duc la ORL-ist din nou si probabil ii vor fi scosi polipii, e dezastru ce rau respira noaptea, mai ales acum, cata vreme a fost ferita de virusi si boli a fost mai ok.
Altfel, numai vesti bune de la noi, merge cu placere la gradi, educatoarea mi-a zis ca e foarte independenta si aspra, cred ca usor autoritara
, si ca intreaba mereu cand mancam
, deci m-au surpins total noile informatii.
Sofi e chinuita rau de dintisori, continua cu trezirile nocturne, e mai plangacioasa si irascibila si ieri a implinit 8 luni
NU da semne de ridicare la patut, e destul de comoda, dar asa a fost si Sara cu ridicatul, mersul, in schimb vorbarete nevoie-mare.
Eu simt ca am mai mult timp pentru mine, ceea ce e grozav, dat find ca Sara e la gradi si Sofi incasta unde o pun si se joaca frumusel cu jucarele. Ba ciar mi s-a facut dor de serviciu
.
Haideti ca iar m-am lungit cat o placinta! Zi frumoasa si buna tuturor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Erina spune:

la multi ani Vlad Matei

Isabeluta sa va traisca baiatul!!! Petrecere frumoasa!!!

-------------------------------
mamica Dariei
si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Gabriela77 spune:
La Multi Ani, Vlad!!!!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
prisi spune:
Erina la noi in primul rand a fost vb de pricipii, adica toata vara e inscrisa si pe 13 nu, le-am explicat ca daca ma anuntau din timp aveam timp sa cautam solutii (ele nu stiu ca avem mamaie)si eu oricum aveam timp suficient sa astept sa se rezolve dar pe nervii lor, nu mi-au dat nici o solutie sa zica macar ca momentan se poate la program scurt desi am vazut azi la grupa mica si copii mici cred de 2 ani, deci au fost destule locuri si nu cred ca toti erau pe strada cu gradinita, primul criteriu de admitere este apropierea de gradinita, dar bine ca s-a rezolvat
Marta si Miruna
22+
prisi spune:
Gabrielamerci frumos de info, sper sa se rezolve si la mine pana atunci mai usor cu treburile, pe Miru evit sa o ridic , o tin in brate doar daca sunt asezata iar cu jobul sper sa fie ok , acolo nu am munca fizica dar nervi si stres garla, asa ca o sa mai stau pe acasa si sa ii ajut cat pot pana vine inlocuitor
pupicei si o zi frumoasa
Marta si Miruna
22+
Roxana_G spune:
Andrei si Sebi
sa fiti sanatosi si norocosi!
Andrei sarbatorit dragalas, am vazut pozele de la party si am salivat la tort.
sotului Yaiei
, sanatate si numai bucurii! Inclusiv de genul Dobos si O noapte la Venetia (asta cum e?
)
Cecilia, sper ca o sa fie din ce in ce mai bine cu mancarea lui Cristi. Cat despte Bran si Andrei, sa stii ca e tare fericit cand merge acolo. Pe Bobo nu il iubeste asa rau, dar se distreaza cu el.
Prisi,
mare fetei. Nu pare asa rau bilantul primei zile (nene si ce mai povesteste Miru), dar nah, evident acasa cu bunicii e mai bine. Cunosc comentariile, mai ales atomica e maestra in asemenea alegeri. ![]()
Sabina, sper sa fie frumos si weekendul asta. Dar ai mei care s-au intors luni au zis ca a fost urat dupa ce am plecat noi. Poate isi mai revine vremea. Asa imi place toamna la munte, mai ales septembrie. Daca te asteptai sa vezi pozele mele sa stii ca am fost lenesa. ![]()
Roxana_G spune:
Roxali, bine ai revenit, ne bucuram ca lucrurile sunt bune la voi.
si putere de munca daca ai atatea preocupari acuma!
Alina, LMA mamei tale, sa fie sanatoasa!
Vlad
sa fii sanatos si norocos!