Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
noce spune:
Ayda, ce putin mai aveti pana la marea intalnire! Sigur sigura ca o sa fie frumos, frumos! Sper sa ai timp sa ne povestesti si noua.
Multumesc pentru raspunsurile cu prosopelele. Tot nu stiu de unde sa cumpar, aici nu e ikea. M-am tot uitat prin magazine de bebelusi si n-am vazut, zici ca nu mai au nevoie dupa un an.
Happy-mami de Filip, 1 august 2009
ClaraJ spune:
GIOVA - da, cred ca ai nevoie de ceva banuti, cel putin pentru inceput. Nu stiu cum mai e cu taxele si impozitele astea prin RO, da' am auzit ca e jale. Nici nu ma gindeam ca nu e ceva de genu' asta prin Bucuresti, macar. Mie mi-ar placea sa deschid ceva, da' e asa de complicat si totul asa de scump pe acolo, ca parca nu-ti mai vine sa faci nimic.
VALLY - o sa vezi ce te prinde, aproape ca nu-ti vine sa o mai lasi din mina daca ai putea, da' exista stim noi cine care trage de noi. :) Eu, de obicei, citesc cind doarme Bryce ca sa am liniste sa ma pot concentra. Lectura nu e complicata, adica nu trebuie sa vorbesti engleza la perfectie ca sa pricepi ce vrea sa spuna omu'. Noi deja am inceput sa practicam "patience stretch" cu Bryce si usor, usor incepe sa dea roade. Ceea ce trebuie sa pastram in minte tot timpul e ca nu se vor vedea rezultate instant insa pe masura ce vom persevera, se vor vedea si rezultatele. Spor la lectura si toate cele bune.
AYDA - iti urez o nastere cit mai lina si sa va bucurati de noul membru al familiei.
Va pupam,
Clara si Bryce
vally spune:
Tanimi am luat cartea de pe books - express ro (fara pauza)
e in lb engleza, in romana nu am gasit-o
Clara ma ajuti daca nu inteleg ceva din carticica?
Ayda in august in jurul datei de nastere a Gloriei avem foarte multi sarbatoriti - si pana la urma are ziua ei
Si G sterge praful de zor
acum de cand se intuneca devreme G nu mai vrea sa iasa pe seara (pe intuneric) deloc afara - a foarte maraiata ; mai are cineva problema asta ce bebe?
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally de Gloriutza 13.08.2009
ClaraJ spune:
VALLY - bineinteles, fara nici un fel de problema. Te rog sa nu te sfiesti sa ma intrebi orice ti se pare ca nu intelegi. Lectura placuta!!!
Pupici,
Clara si Bryce
meleea spune:
seara buna,fetele
Vali Giova multumim pt urari, azi suntem mai bine un pic nu a mai varsat(a icnit de cateva ori) ,dar l-am tinut pe ceai ,biscuiti si banane de frica sa nu dea afara.
Clara, super la centrul vostru , daca as avea spatiu ...as deschide ceva de genul.
in primavara ,sunt hotarata sa vb cu primarul sa-mi cesioneze un teren sa fac un loc de joaca pt copii ,sper sa reusesc...
Ayda , ce a trecut timpul parca ieri ne-ai anuntat....natere usoara si multa sanatate la amandoi
Giova spune:
Edi e mai bine, se vede ca si-a facut efectul oscillo. ieri era cu ochisorii rosii, azi nici nu mai stranuta, doar muci mai are.
a dormit si toata noaptea....nu mi-a venit a crede cand m-am trezit la ora 8 dim. si el inca dormea.
Ayda sa ne tii la curent, ca sa ne rugam si sa facem galerie.
Anemona asa este....
Noce de ce nu-l scoti de la baita in prosop normal? Edi are unul imens de la botez si il folosesc si pe ala. super sta in el, e foarte mare.
Clara iti trebuie investitie mare....mi-au placut corpurile alea din burete pt. joaca si chiar le-am gasit intr-un catalog...pai costa bucata foarte mult. nici nu vreau sa ma gandesc la restul.
Vally am luat picaturile, pe sticluta scrie doar ata: picaturi homeopate pt. nas. Cred ca s egasecs la orice farmacie care are produse homeopate.
Meleea ma bucur ca emai bine Alex. ce spatiu de joaca vrei? inchis? vrei sa si constr. sediul? sau cum? nu am inteles prea bine.....
Ieri am fost anuntata ca vom avea o finutza. prietena mea din Spania, a aflat ieri ca bb2 e fetitza. are un baietel cu 2 luni mai amre decat Edi al meu. asa m-am bucurat pt. ei, dar asa am pt. mine...doamne cat sufar ca nu am si eu o fetizta. pe cand cred ca mi-am revenit, apare cate o veste dintr-asta super, care pe mine ma da peste cap.
Si sotul mi-a zis clar ieri, ca fara o bunicia aici sau o bona non stop- pe care nu nne-o permitem, oricum....nu mai face niciun copil.
Pai eu m-as mai risca? daca iasa tot baiat? cu 2 e sport extrem, cu 3 baieti e sinucidere curata pt. mine.
fug sa dau cu aspiratorul, caci maine seara vin finii din Spania cu copilul....vreau sa-l lase pe Eric la bunici, caci prietenei mele ii e greu cu sarcina si duracell-ul mic.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
vally spune:
Incercarea noastra pt bbb2 a esuat am luat rezultatul bhcg si e negativ...asta e... nu a fost sa fie...
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Vally de Gloriutza 13.08.2009
Giova spune:
Vally nu dispera...sunteti tineri, mai puteti incerca.
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
criss_2081 spune:
Dragi mamici de zmeurici as vrea sa aman un pic vaccinarea de 1 an a lui Victor, dar deja m-am ciondanit la telefon cu asistenta medicului de familie care ne chema la intepare, nici nu vreau sa ma gandesc ce o sa-mi faca medicul de familie.
M-a enervat cumplit cu afirmatia ,,vaccinul e obligatoriu, trebuie sa-l faceti,,
Ideea e ca nu vreau sa vaccinez acum copilul, vreau sa-l aman.
Am cautat pe net cat de ,,obligatoriu,, este vaccinul si nu am gasit nimic concret care sa ma lumineze, mai degraba din ce am citit mi s-a parut obligatoriu pentru medicii de familie sa intepe copilasii.
Ce argumente as putea sa-i dau ca sa inteleaga ca doar amanam vaccinul?
Noce, tu cum ai procedat?