Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 20
tanimi spune:
Inutsa da, e tare bine la tara. Insa ma gandesc ce fac cu ea vara viitoare: o duc la tara si o vad la sfarsit de saptamana sau o tin "prizoniera" in apartament la Cluj si o vad zilnic? 
Melea cand a tusit Iari ne-a recomandat dr aerosoli cu ser si dupa 3 zile s-a ameliorat super tare, fara nici un alt remediu.
Giova Raspuns: cartea, o fi ea in engleza dar e o lectura usoara, frumoasa si super interesanta. Pe bune, merge super fain. Asa ca ... go for it! Cat despre Caorle : e intre Lido di Jesolo si Bibione, la vreo 30 km est de Venetia. Noua ne-a placut super mult. Abia astept urmatorul concediu de vara ... avem pe lista Italia, croatia sau Grecia (dar refuz sa ma gandesc cat mai e pana atunci
). Iarina are acum vreo 10,5 kg, dar in vara era mai pufoasa ca papa mai bine (cred ca aerul :)). Edi doarme 2 somnicuri peste zi? Si cat de lungi? Ca io is disperata. Iarina prin iulie cred a trecut (greu) de la 3 la 2 soamne si apoi repede la 1 (ca nu putea dormi de grija copiilor). La tara era bine, ca se trezea dimineata la 9 si la amiaz dormea 3ore. De cand am venit acasa se trezeste la 7:30 si la amiaz in cel mai fericit caz (rar) ajungem la 2 ore. In conditiile astea seara e maraita si nu ii mai aflu voia
Blanca sa ne spui cum a decurs intarcatul. La noi inca nici nu poate fi vorba de as ceva ![]()
Dienutza si la voi e frig? Ca la noi seara si dimineata ingheti nu alta.
Anemona super faine pozele ... iar protagonisti ... de nota 10!
Pupam tufa
Moniland spune:
Multumesc fetelor 
Despre concediu in Turcia.... am ales un hotel la 20 min de aeroport si f. bine am facut ca fetitele erau super obosite si ele nu stiu sa doarma in brate. Venezia e un hotel mai vechi dar resortul superb. Au fost si aici minusuri: usa de la camere nu era suficient de mare sa intre caruciorul. Dupa ce am refuzat o camera la et 5 (de abia incapea caruciorul in lift) ne "astepta" cu doua paturi supraetajate, cica pt copilasi cu toate ca in bilet se cerea baby coats. Am primit pana la urma o camera la parter, langa scari, numai bine ca depozitam caruciorul sub ele si nu se vedea. Camera era la intrarea in cladire de la piscina pt copii, deci f. avantajos cand trebuia sa le schimb.
Laurei i-a placut tare mult in apa, pe cand Irina prefera sa se plimbe printre sezlonguri. Ea e f. plimbareata, semana cu tat'su, deci au circulat amandoi. Eu cu Laurici in apa.
Nu era rest pt copii, doar baby corner cu un pireut de fructe si unul de vegetale. Noroc cu patiseria la micul dejun, pizza la pranz si seara. Am avut totusi borcanase cu mancare si ne-am descurcat pana la urma.
Ca si noutate Irina ii spune Laurei: Iaia . 
Luisa, si mie mi se par inaltute, dar cand aud pe aici de zmeurici > 80 cm, imi zic ca sunt chiar micute. Au la cine sa semene si inalte (tatal 1,91) si micute (mama 1,63).
Flosideea, ati primit si de la mine un vot
Noi inca mai amanam vaccinurile pt inca 1 sapt. Imi este teama si mie de reactii adverse, dar am hotarat sa le facem.
blanca, misto traba cu foto.
Dienuta, sot ca sot dar la copii nu mai stiu ce sa le fac. Ma dispera masa de la ora 18. Nu le mai ajunge iaurtul cu biscuiti ca la ora 20 imi cer de mancare. Ori mai introduc o masa, ori le dau ceva mai consistent dar habar nu am ce. Patele mi le refuza amandoua categoric
Azi am facut supa de cartofi pt fetite, iar sotul a venit in pauza acasa la masa si a mancat si el acelasi lucru. Doar ca fetitelor nu le-a prea placut.
Pup si eu lunganul de Albert. Voi cat sunteti de inalti?
anemona, cred ca afost tare misto si baietii par a se fi inteles bine. au dat la atac?
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
PatriciaArdeleanu spune:
la noi intarcatul nu a reusit. M-a sunat ieri soacra sa venim sa il luam ca nu mai rezista (era de joi); intre timp mi-a ascuns ca a reactionat ff rau, desi i-am zis sa ma anunte si il iau inapoi (oricum ma simteam asa de prost...), ma rog, l-am adus aseara acasa, unde a avut o criza de vreo ora si ceva, a urlat/tipa/pina a ragusit, incepuse sa tremure, era rosu tot, nu am putut sa il linistesc cu absolut nimic: apa, lapte, nurofen, muzica, baie, plimbat, jucarii...am crezut ca lesina de atita tipat. am cedat si i-am aratat sanul, pe care l-a apucat ca un lup flamand si a cazut lat in urmatoarele secunde, sugund in somn.(eu plangeam de zor)
nu stiu daca a fost bine, ma simt aiurea dar si impacata oareacum. si-a revenit miraculos, e iarasi calm, dragalas, cuminte...acum, nu stiu ce sa zic, mai astept. vad ca in grupa noastra inca sint alaptati o gramada de copii, cind eram in gasca rebeccai nu imi aduc aminte sa fi fost vreunul alaptat asa mult.
Blanca, la tine cum se comporta Eva? la mine era si lapte mult, aveam un san cit un pepene.
Tanimi, eu daca as avea unde sa ii duc vara la tara, sa am conditii bune si cine sa ii ingrijeasca bine, as prefera (cu toata jalea din lume), sa ii las, stiu cit de mult ii place rebeccai cind o duc, dar nu am cum sa o las si cu cine. am vazut poze frumoase.
MOniland, ce fetite frumoase si diferite ai!
Giova, face Edi gimnastica? ce haios. DAniel nici macar nu merge inca, desi e f agil si el, sta in picioare peste tot, se urca, da jos, dar nu vrea sa mearga (din grija sa nu se loveasca, e f atent. si rebe la 1,3 ani a mers).
Vally, sanatate Gloriei si mamei tale!
am vazut si pozele tale din Barcelona. f frumos!
Meleea, sanatate si voua!
vad ca pe noi ne-a ocolit pina acum, slava domnului, dar si el este toata ziua cu mana pe rotile carutului (eu il string si il bag in debara imediat, dar mai prinde), pantofii la fel, zici ca urmareste, daca uit galeata cu mopul, matura, e atras de toate (relele).
pooh spune:
Patricia,off,saracutul de el!!!Cat de indragostit e de tzitzi!!!Foarte bine ai facut ca l-ai lasat sa suga
Ioi,te cred ca te-ai simtit aiurea!
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
pooh spune:
Blanca,vezi ca ai ramas restanta cu pozele de la nunta...![]()
pooh spune:
Am vazut si pozele
,ce de zmeurici frumosi avem in tufa

Flosideea,te-am votat si eu!
Dienutza,eu incerc sa gatesc in asa fel,incat sa manance tot familionul.....Adica traiasca supele de legume,ghiveciul,ciorba de fasole verde,pireul,etc.....azi spaghete am facut din carne de vita tocata,suc proaspat de rosii......
brrr,azi ma duc si eu la dentist,pe cuvant,mai bine m-as duce la ginecolog ![]()