Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 19
flosideea spune:
buna fetele ,vin si eu cu orugaminte :puteti sa imi dati un vot aici : http://alimentara.libertatea.ro/mocasin .intru eu maine sa vad ce faceti.acum ma cearta Denis,a racit si el
blanca000 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Blanca bine ai revenit. super ca ai inceput cursul....poate ne arati si noua pozele facute de tine. sunt convinsa ca modelul e frumoasa Eva. Spor cu intarcarea si bafta la dentist. eu mi-am facut anestezii si l-am alaptat...e drept ca dupa vreo 6-8 ore, si nici nu m-am muls, ca nu aveam ce. Oricum ce cant. de anestezic trece in sange...e fix pix. Nici nu mi-a dat mult anestezic, dar totul a fost ok. |
Asa zici? Ca aneztezia e putina? Eu fara anestezie nu ma duc la dentist si am o carie urata sub o plomba la care trebuie sa umble+ retratarea unor canale..brrr...si cred ca o va face in cateva zile..adica cateva zile de anestezie. Mi-a zis clar sa nu alaptez cu anestezia ci sa arunc primul lapte. E asta e...oricum trebuia sa ajungem la intarcat.
-------------------------------------------
Mami
de
Eva Ilinca 25.07.09"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
LuisaTL spune:
'Neata, mamici!
Am intrat si noi un pic s avedem ce mai faceti. Sanatate multa copilasilor bolnaviori!
Am facut si noi saptamana trecuta Pentaxim-ul si Priorix-ul si pana acum n-a avut nici un fel de reactii, de zici ca nici nu l-a facut. Priorix-ul l-am facut totusi, desi Sara a facut pojarul, m-am gandit s-o protejez pt celelalte 2, mai ales ca va merge de la anul la cresa. Mai facem pneumococicul la 2 ani inainte de cresa si asta e...cu Dumnezeu inainte.
[Moniland ce-au crescut fetele tale!
Imi par inalte! F. frumoase pozele!
Giova, super camera baietilor!
Blanca, succes cu intarcatul!
Am pus si eu poze pe contul comun cu fetele mele din ultima vreme.
O zi frumoasa!
meleea spune:
Inutsa, offf stiu prin ce treci, noi suntem campioni la enterocolite. tot asa zice ca de maini murdare pantofi linsi pe talpa
,ca nu il vezi din prima deh...si cred ca Alex s-a obisnuit asa de mult cu regimul pt burtica ,ca ii place la nebunie orez cu morcov si dovlecel, mar cu banana coapte si cu branzica facuta in casa,paste cu telemea,dar de cumparat,nu de tara ,ca au fost f multe cazuri in ultimul timp de nu stiu cum sa-i zic indigestie sauenterocolita cu varsaturi si diaree ,unde ne-am inscris si noi ofcourse
, se pare ca e o pb cu cheagul de la branza.
...eu i-am dat si probiotice
Giova,
daaa al nostru e nea primaru care si-a huiduit alegatorii ,dar ce nu s-a zis e ca era si manga de beat. cred ca a strans destul sa nu-l mai intereseze nimic...
Giova spune:

Profit ca doarme pruncul si am intrat putin pe net.
La noi totul ok. ne da pupici toata ziua, ne face draga-draga si ne mai si pocneste cateodata....danseaza, se da peste cap si mai nou incearca sa faca podul....ma dispera micul gimnast...mi-e \frica sa nu-si rupa ceva.
Flosideea votat Mocasinul.
Blanca pai daca trebuie umblat pe canale...acolo nu se anesteziaza, caci trebuie sa simti unde doare si pana unde baga acul ala. cel putin asa mi-a zis mie. Bine, pe mine m-a anesteziat la un canal, caci am facut pre aurat si nu l-am lasat sa continuie.
Luisa bine ca nu a facut reactii nasolae. intru mai tarziu sa vad pozele.
acum fug sa-mi intind hainele.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
meleea spune:
Vally si noi la fel ca voi cu ssimptomele ,dar nu am ajuns la spital, mie mi-a zis ca e de la branza ...poate o fi fost si ceva viroza ,dar la noi in oras au fost multe cazuri si la bucuresti la fel ,mi-a zis pediatra.
pupam zmeurica sa se faca bine repede, si sanatate mamei tale 
Dienuta79 spune:
Buna fetele!!!!
Azi am fost si noi la pediatra pentru vaccinele de 1 an si 3 luni,ia facut 3 ,mai are la 18 luni unul si gata cu vaccinele pana la 2 ani.A tipat cat la tinut gura,acum ia facut prima oara si la manuta si cate unul la cate un picior,are 11 kg si 88 de cm,lungan rau nu gluma.
Pe aici a venit frigul rau,ploua si bate si un vant ,azi creca suntem condamnati la domiciliu 
anemona27 spune:
Buna fetelor,sanatate multa la zmeurici bolnavioare.
Noi suntem bine,nimic nou,deaia nici nu am mai scris de cateva zile,doar niste canini care se incapataneaza sa iasa si il trezesc pe bietul copil noaptea.Ieri chiar m-am speriat,dormea linistit si deodata a inceput sa tipe si sa planga,abea s-a calmat,apoi nu il mai lua somnul ne-am jucat o ora,imi venea sa plang de somn,la 4 dimineata sa te joci...dar ne facem noi mari si uitam.
Daca Alex iese in fiecare zi cu bunicii la plimbare,am timp si pt mine, m-am apucat de sala, masaj,electrostimulare,nu mai mananc dulciuri, abea astept sa vad rezultatele.
Am pus si cateva poze in sfarsit de la Bran unde ne-am intalnit cu Alex al Meleei si cateva de saptamana trecuta.
http://community.webshots.com/album/578715373KtHQlr?start=0
toata tufa
mami fericita de baietel Alex
Giova spune:
Meleea uite aici reteta de sirop de tuse:
Se caramelizeaza 5 linguri de zahar (nu se arde prea tare) si cand e caramelizat se adauga 1 lingura chimion si se lasa un pic la prajit in zahar, apoi se stinge cu 300 ml apa. Se mai adauga 1 foaie dafin, 2 nuci crapate in doua (cu coaja), o ceapa cu coaja taiata in patru si se fierb 7 minute.
Se administreaza la copii 3x2 lingurite /zi si la adulti 3x2 linguri/zi.
e super bun la gust si la marco a avut succes.
Bine ca am gasit reteta sa o fac si pt. Edi cand e cazul.
Anemona super pozele cu cei 2 Alexi.
meleea tare bine iti seamana piticul. cat despre primar no comment...asa limbaj.....
Dienutza multe vaccinuri mai faceti voi acolo. imi zicea si fina-mea....la noi sunt mult mai putine, din astea obligatorii.
lungan tare al tau copil. Finutzul are vreo 86 si arata ca un copil de 2 ani.
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
Dienuta79 spune:
Am revenit,doarme puiul meu ca de azi l-am trezit de dimineata sa mergem la doctor si nu si-a facut el somnul pana la 10 ,ca de obicei ![]()
Giova ,da sa stii ca se fac mai multe aici,acum mi-a zis ca astea 3 sunt pentru:pojar,rubeola,oreion,meningita C si varicela si reactiile adverse pot aparea in zilele 7 si 10 de la vaccin,sa speram ca nu or sa apara.Si Albert sta tot timpul in cap,dar mai ales cand ii este somn tare,numai ca el nu face tumbe 
Flosideea inca un vot si de la mine ptr mocasin.
Am vazut si eu printesele lui Moniland si frumoasa Iarina 

Merg sa intind rufele si sa pun ardeii umpluti la foc.Voi ce mancaruri mai faceti sotilor vostri,ca eu sunt cam in pana de idei
http://family.webshots.com/album/578655888oPeFTM