Zmeurici de iulie-august 2009 (2)
Raspunsuri - Pagina 14
ClaraJ spune:
MOTANICO - pupici inapoi. Da, am vazut si dvd-ul si citit si cartea. Cartea imi pare ca explica mai in detaliu, ce inseamna sa fii toddler, ce se petrece in mintea lui, de ce reactioneaza asa cum reactioneaza etc in timp ce dvd-ul vine cu exemple concrete.
Eu am decis sa amin ROR-ul cit de mult pot iar cel pentru varicela nu il vom face deloc.
Pupam trupa,
Clara si Bryce
emanouela spune:
neata tufa
inutsa normal ca am sa pun foto, nu tre sa ma laud?????
cum e vremea pe la Iasi??? nu de alta dar vin luna viitoare
giova merci, merciiii.....cu sporul la invatat stam cam prost
...
si bafta azi la medic
pup oata tufa si va doresc o luna calduroasa, sa nu vina inc iarna si plina de impliniri
dariaioanaxx spune:
Giova- mersi, cred ca m am cam dumirit de la ce este starea asta subfebrila, care tine 15-20 min., si trece asa cum a aparut- ii dau incisivii laterali superiori; asa mi a facut si la incisivii centrali, de fapt facand acum legatura prima daca cand a parut febra asta ciudata, atunci a fost, la aparitia incisivilor centrali sup.; in fine, oricum prima data trebuie sa excludem alte cauze; mai vedem, de ex. ieri n a facut decat 37,6 spre seara; in rest sunt f. bucuroasa ca a inceput sa mearga singurica, a inceput cu cativa pasi si acum avanseaza pe zi ce trece
;
tuturor
Giova spune:
Neatza!
haideti la o
.
Am intepapt gogoasha, doar Pentaximul, ROR-ul l-am refuzat. Mi-a zis ca citesc prea multe pe net, dar oricum nu a mai comentat nimic, si nici eu.
Acum doarme, sper sa nu faca nicio reactie, sa fie la fel ca pana acum.
Si nici nu mai facem alt vaccin pana la 4 ani
.
Marco nu a ajuns sa-l faca, nu se gaseste, asa ca am scapat...cica daca se va intepa sau taia ii vor face atunci antitetanosul si gata. Oricum era ultima doza de ...naiba stie....are deja 3 facute...sau 2?
Noce mersi. voi incerca imediat...poate e de la design...voi vedea imediat.
Dariaioana bine ca te-ai lamurit...pai cam asta e febra data de dintisori....of saracuta, sa iasa repede fara alt chin.
Emanouela te cred ca e greu cu invatatul...si eu ma gandeam sa mai fac o faculta, daca tot stau acasa....dar nu stiu cum as reusi sa invat cu casa si 2 copii pe cap.
patricia pai stai bine cu laptele....eu am fost plecata 2 zile si nu aveam nimic....si sanii sunt moi de tot...la noi e lapte doar asa de fudulie...mai trage pt. a se linisti, asta e clar.
Ti-e dor de Andrei? el cum se descurca? bea laptic?
o zi faina sa aveti. acusi bate weekendul la usa...yuppy!!!!
Gio
de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
inutsa spune:
Neata!
Azi am mare nevoie de cafea, aseara fata mi-a facut febra 39 de la ROR; toata noaptea s-a foit, bocit, asa ca mai ca nu am inchis un ochi. Azi tot cu febra e, sunt cheauna
clara da, am zis ca iau si eu "toddler" la ce reclama i-ai facut![]()
motana inteles, deci nu se merita sa iau cartea
ema ieri ploua in Iasi, dar pe seara la 7 s-a racit serios, erau 14 grade. Azi e soare , dar frig. Spor la invatat
Voi mai aveti timp de impletit?
Ce as vrea si eu...
Inesa, fericita
de Bianca-Maria (14 iulie 2009)
pooh spune:
Hellooo,fetili!Off,greu mai ajung in fata calculatorului...
Balazs parca e bagat in priza,misuna non-stop prin toata casa,scoate tot,se catara pe orice apuca,stau tot cu ochii pe el....iar cand se culca,strang de prin casa,fac mancare,intind rufele
Mi-am adus aminte,acum un an cate seriale am vizionat cat timp il alaptam/cat timp dormea
Sanatate zmeuricilor baolnaviori si cu febra
Mi-e frica si mie de ROR,incerc sa-l aman deocamdata,pt. ca nici nu sunt fff. tare informata....Noi nici vaccinul de 1 an nu l-am facut,l-am facut tarziu pe cel de 3 luni si de acolo toate sa-au decalat
V-am pupat,incerc sa intru mai tarziu
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
uliiasi spune:
Buna zmeurici si mamici!
Poate reusesc sa scriu mesajul asta, ca am mai avut o tentativa zilele trecute si l-am pierdut pe drum...
In primul rand...
Ayda, felicitari, mamica curajoasa! Sa te refaci repede si sa ai mult laptic! Bine-ai venit, Raducu! Sa fii sanatos, sa papi bine si sa te integrezi repede in familie
!
Multumesc, fetele pentru raspunsuri si pentru aprecieri la adresa juniorului, care acum e virusat si bolnavior...
Ne-a apucat pe amandoi deodata, cred ca am luat ceva din parc. Eu am facut un 37 cu 7 si el a dat direct in tuse, apoi muci si febra. A venit ieri doctorita la noi si cica avem iar brnsiolita, se pare ca are o predispozitie David la asa ceva. Asa ca am primit aparatul de aerosoli prin autobuz si incepem aerosolii. Sper sa-i treaca repede, ca e pleostit rau si-i curg mucii rauri rauri.
Elena, te inteleg perfect cand zici de Matei. Si David al meu suge degetul mare, si cu ce pasiune ... Si cand ii este foame, si cand ii este somn si cand e plictisit, parca e raspunsul la toate suferintele lui. Degeaba i-l scot din gurita de un milion de ori, ca rade la mine si-l baga la loc. Dr lui pediatra a incercat la fetita ei mica cu treaba aia de pus pe unghii de la farmacie, ce ai luat si tu, si la ea a functionat. Ma pregatesc si eu sa fac o incercare dar parca vad ca patesc exact ca la tine... Si eu am supt degetul pana la 3 ani, deci are cui sa-i semene, si mama mea a pus toate nebuniile pamantului pe degetul meu si sugeam cu mai multa pasiune...
Inutsa, imi pare rau ca aveti reactii de la vaccin, draga de ea. Sper sa va treaca repede.
Blanca, pe unde umbli? Sunteti bine?
Va pupacesc cu drag!
PS: Si David are ochii negri, iar la lumina puternica se vad caprui inchis.
Iulia, mamica fericita de bebelas David Andrei (04.07.2009)
www.youtube.com/watch?v=o2K9w09EPiU" target="_blank"> Botezul lui David
Giova spune:
Noce asa am facut si eu...se pare ca e alta buba...de le pune sus centrat.
Clara hai ca vad ca tu ai acelasi design ca pe blogul meu. cum faci sa nu-ti apara : vocabularul si filmele pe care le urmaresti sus centrat? eu am pus lista de bloguri pe care o urmaresc si etichetele si le-a asezat direct sus, la inceputul paginii centrat. si nu as vrea acolo, vreau in lateral. ai idee? intelegi unde bat?
Inutsa of...imi pare tare rau ca a facut reactie nasoala de la vaccin. padiatra noastra homeopata mi-a zis ca atunci cand fac asa reactii urate e clar ca nu trebuia facut vaccinul, caci copilul are anticorpi pt. acesti virusi.
Sper sa fi luat decizia buna cu nefacutul ROR-ului.
Pooh cat te inteleg. eu am noroc ca Edi doarme de 2x/zi cate 2-3 ore. atunci dupa ce adun, mai am timp si de net si alte cele. acum inca doarme....asa ca profit.
si noi ne-am decalat de la inceput cu vaccinurile, dar azi l-am facut pe cel de 1 an, da la 15 luni...bine ca pana la 4 ani am scapat.
Uliiasi sananate maxima la amandoi, sa scapati de febra si muci.
Cu suptul degetului...of...sper sa scapati repede.
Dentista pediatra mi-a zis ca mai bine sa suga pe suzeta, decat degetul...asta deformeaza dintii. si se scapa si tare greu de el.
eu am luat sol. amara pt. unghii din farmacie, cand isi rodea marco unghiile...am dat o caruta de bani pe ea si i-a trecut de la sine.
Gio
www.dropshots.com/ioana_purdea#date/2010-01-07/14:30:34" target="_blank">2 prichindei, www.dropshots.com/purdeaioana" target="_blank">Paris
mamica de 2 smecherasi
pooh spune:
Giova,ce program are Edi?Si dimineata la cat se trezeste si seara la cat adoarme de are si 2 ture de somnuri lungi?Ce fain,mai poti misca ceva
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si Balázs(09.07.09)
Giova spune:
Edi adoarme la 21:30 si dim. la 7:30 e sus.
Pe la 10:30 e primul somnic, pana pe la 12:30-13. al doilea il are de la 15:30-16 pana la 18. cand merg dupa Marco si-mi adoarme pe masina se trezeste dupa o ora...cand il iau cu grija sa-l duc in pat, sau il pun in carucior sa stam in parc. cand e acasa, pana pe la ora 18 doarme.
acum e treaz, mananca nectarina in scaunul de masa.
Gio
mamica de 2 smecherasi