Prajituri cu ravase
Dragi mamici gospodine,
Nazdravanul meu implineste saptamana aceasta o minunata varsta, 6 ani, varsta la care ne bucuram la maxim de glumite, perle si jocuri. De aceea, m-am gandit sa-i fac pentru sambata cand sarbatorim cu familionul niste prajiturele cu ravase si aici am mare nevoie de ajutorul vostru sa-mi spuneti o reteta usor de facut
Si, pentru ca va stiu cat de creative sunteti (trag cu ochiul pe aici cam des) poate aveti si ceva idei de mesaje vesele pentru 6 ani.
Multumesc
Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...
Raspunsuri
ligia1112 spune:
Uite o reteta usoara de prajituri cu ravase: http://www.youtube.com/watch?v=z0a3S5XNu88. Ma gandesc si la mesaje si revin...
ionella3003 spune:
Multumesc mult, Ligia! O sa ma uit pe seara ca de aici nu pot accesa youtube
Ai idee daca pot folosi hartie obisnuita pt ravase sau trebuie vreo hartie speciala?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Mediajust spune:
Eu nu fac prajituri, ci placinte cu ravase - deci nu stiu reteta, dar cateva sugestii pentru texte:
"Cine-i azi sarbatorit,
Primeste acum un pupic!" (se aplica pupicu' cuvenit)
"Cine-i azi sarbatorit
Merge-acum ca un pitic!" (poate mai este vreun aniversat, sa-l vezi pe ala cum merge ca piticu')
"Alex e-un baiat voinic,
Mai primeste un suc mic!" (sa ai pregatit un suculet)
"Cine a primit o masina
Mananca acum o maslina!" (imposibil sa nu primeasca si o masina!)
"Prajitura-i pe platou,
Alex mai are-un cadou!" (sa mai ai ceva pregatit - o jucarie mica, o carticica, ceva)
"Prajitura de mai vrei,
Pe mama la dans o iei!" (sa ai grija sa fie ravasul in bucata lui, ca sa te danseze)
"6 ani ai implinit,
Pe nasuc esti murdarit!" (putina ciocolata si frisca pe nas nu-i strica tanarului)
"Sa cresti mare, sanatos,
Sa cantam ceva frumos!" (daca nu aveti ureche, e mai amuzant!!)
Eu folosesc hartie de copt pentru scris ravasele (ramane intreaga, nu-i toxica).
La multi ani voinicului si petrecere buna! (sa ne povestesti cum a fost!!)
ionella3003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mediajust Eu nu fac prajituri, ci placinte cu ravase - deci nu stiu reteta, dar cateva sugestii pentru texte: "Cine-i azi sarbatorit, Primeste acum un pupic!" (se aplica pupicu' cuvenit) "Cine-i azi sarbatorit Merge-acum ca un pitic!" (poate mai este vreun aniversat, sa-l vezi pe ala cum merge ca piticu') "Alex e-un baiat voinic, Mai primeste un suc mic!" (sa ai pregatit un suculet) "Cine a primit o masina Mananca acum o maslina!" (imposibil sa nu primeasca si o masina!) "Prajitura-i pe platou, Alex mai are-un cadou!" (sa mai ai ceva pregatit - o jucarie mica, o carticica, ceva) "Prajitura de mai vrei, Pe mama la dans o iei!" (sa ai grija sa fie ravasul in bucata lui, ca sa te danseze) "6 ani ai implinit, Pe nasuc esti murdarit!" (putina ciocolata si frisca pe nas nu-i strica tanarului) "Sa cresti mare, sanatos, Sa cantam ceva frumos!" (daca nu aveti ureche, e mai amuzant!!) Eu folosesc hartie de copt pentru scris ravasele (ramane intreaga, nu-i toxica). La multi ani voinicului si petrecere buna! (sa ne povestesti cum a fost!!) "Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc). |
Multumim frumos pentru urari si sugestii! Minunate idei de mesaje! Chiar ma gandeam ca sa fac separat prajiturelele pentru parinti cu mesaje pe masura...
Mi-era asa de drag de dimineata, era asa de emotionat!...
ligia1112 spune:
Pe langa ideile lui Mediajust, ar fi interesant pentru copii sa pui inauntru tatuaje sau abtibiduri. Sau ai putea organiza o tombola (gasesti tu un premiu intereant) si sa pui numerele in ravase.
Pentru adulti... eu as scrie cam asa ceva: http://www.poemofquotes.com/funny-quotes/anniversary-quotes.php sau te poti inspira de aici http://www.scribd.com/doc/34221627/Ravase-haioase
Si LA MUlTI ANI baietelului tau!!!
ionella3003 spune:
Multumi mult, Ligia, pentru urari si pentru idei - m-am amuzat copios aseara citind mesajele de pe scribd:)