Prajituri cu ravase

Prajituri cu ravase | Autor: ionella3003

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici gospodine,

Nazdravanul meu implineste saptamana aceasta o minunata varsta, 6 ani, varsta la care ne bucuram la maxim de glumite, perle si jocuri. De aceea, m-am gandit sa-i fac pentru sambata cand sarbatorim cu familionul niste prajiturele cu ravase si aici am mare nevoie de ajutorul vostru sa-mi spuneti o reteta usor de facut

Si, pentru ca va stiu cat de creative sunteti (trag cu ochiul pe aici cam des) poate aveti si ceva idei de mesaje vesele pentru 6 ani.

Multumesc

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Spune-mi ceva frumos... din dragoste!...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Uite o reteta usoara de prajituri cu ravase: http://www.youtube.com/watch?v=z0a3S5XNu88. Ma gandesc si la mesaje si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Multumesc mult, Ligia! O sa ma uit pe seara ca de aici nu pot accesa youtube

Ai idee daca pot folosi hartie obisnuita pt ravase sau trebuie vreo hartie speciala?

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Eu nu fac prajituri, ci placinte cu ravase - deci nu stiu reteta, dar cateva sugestii pentru texte:

"Cine-i azi sarbatorit,
Primeste acum un pupic!" (se aplica pupicu' cuvenit)

"Cine-i azi sarbatorit
Merge-acum ca un pitic!" (poate mai este vreun aniversat, sa-l vezi pe ala cum merge ca piticu')

"Alex e-un baiat voinic,
Mai primeste un suc mic!" (sa ai pregatit un suculet)

"Cine a primit o masina
Mananca acum o maslina!" (imposibil sa nu primeasca si o masina!)

"Prajitura-i pe platou,
Alex mai are-un cadou!" (sa mai ai ceva pregatit - o jucarie mica, o carticica, ceva)

"Prajitura de mai vrei,
Pe mama la dans o iei!" (sa ai grija sa fie ravasul in bucata lui, ca sa te danseze)

"6 ani ai implinit,
Pe nasuc esti murdarit!" (putina ciocolata si frisca pe nas nu-i strica tanarului)

"Sa cresti mare, sanatos,
Sa cantam ceva frumos!" (daca nu aveti ureche, e mai amuzant!!)

Eu folosesc hartie de copt pentru scris ravasele (ramane intreaga, nu-i toxica).
La multi ani voinicului si petrecere buna! (sa ne povestesti cum a fost!!)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mediajust

Eu nu fac prajituri, ci placinte cu ravase - deci nu stiu reteta, dar cateva sugestii pentru texte:

"Cine-i azi sarbatorit,
Primeste acum un pupic!" (se aplica pupicu' cuvenit)

"Cine-i azi sarbatorit
Merge-acum ca un pitic!" (poate mai este vreun aniversat, sa-l vezi pe ala cum merge ca piticu')

"Alex e-un baiat voinic,
Mai primeste un suc mic!" (sa ai pregatit un suculet)

"Cine a primit o masina
Mananca acum o maslina!" (imposibil sa nu primeasca si o masina!)

"Prajitura-i pe platou,
Alex mai are-un cadou!" (sa mai ai ceva pregatit - o jucarie mica, o carticica, ceva)

"Prajitura de mai vrei,
Pe mama la dans o iei!" (sa ai grija sa fie ravasul in bucata lui, ca sa te danseze)

"6 ani ai implinit,
Pe nasuc esti murdarit!" (putina ciocolata si frisca pe nas nu-i strica tanarului)

"Sa cresti mare, sanatos,
Sa cantam ceva frumos!" (daca nu aveti ureche, e mai amuzant!!)

Eu folosesc hartie de copt pentru scris ravasele (ramane intreaga, nu-i toxica).
La multi ani voinicului si petrecere buna! (sa ne povestesti cum a fost!!)

"Procesele iti rapesc timpul, banii, tihna si prietenii." (Proverb englezesc).

Multumim frumos pentru urari si sugestii! Minunate idei de mesaje! Chiar ma gandeam ca sa fac separat prajiturelele pentru parinti cu mesaje pe masura...

Mi-era asa de drag de dimineata, era asa de emotionat!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia1112 spune:

Pe langa ideile lui Mediajust, ar fi interesant pentru copii sa pui inauntru tatuaje sau abtibiduri. Sau ai putea organiza o tombola (gasesti tu un premiu intereant) si sa pui numerele in ravase.

Pentru adulti... eu as scrie cam asa ceva: http://www.poemofquotes.com/funny-quotes/anniversary-quotes.php sau te poti inspira de aici http://www.scribd.com/doc/34221627/Ravase-haioase

Si LA MUlTI ANI baietelului tau!!!

Mergi la inceput

Multumi mult, Ligia, pentru urari si pentru idei - m-am amuzat copios aseara citind mesajele de pe scribd:)

Mergi la inceput