Albinutze de Mai-Iunie(89) Bun venit, MARIA!
Raspunsuri - Pagina 8
LauraOana spune:
ioana
ati gasit deja un nume pt bebe?..probabil o sacaie ceva dintisor pe sara si deaceea nu papa 
Mami
de
Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
Bebe Beca spune:
Laura, Inca nu ne-am gandit la nume......Numai David ne vine in cap, dar mai avem un David, finutu pe care urmeaza sa il botezam...
Betty, voi ce faceti?
Ioana,
Rebeca (16.05.2004),
Sara (17.04.2009) si
16+ 
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
cris_82 spune:
ioana ceva dintisori la orizont???
ana asta e ce am salvat eu :sorilea 11.09.1973,philip 21.09.1977,badriana 26.08.1973,strunfita 11.11.1978 
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
badriana spune:
salutari fetele,
Am recuperat si eu azi pe diagonala cap trecut si actual, nu am avut timp de nimik. Ca sa nu uit...
Alynta.....felicitari pentru nastere usoara, sa ii dea DD MAriei multa sanatate si noroc, sa fie cumintzica si mancacioasa.
Ioana.....felicitari pentru carucior, o sa fie bine bb.
Multa sanatate tuturor bolnaviorilor 
Noi: m-am prezentat la homeopata (pt prima oara), Andrei merge bine pe tratamentele de la ea, mi-a facut deja de vre-o 2 ori muceala dar atat, suntem la a doua saptamana de gradi si e ok, manaca de rupe deci nici o raceala la orizont...cel putzin pana sapt viitoare...sper.
Irina mi-a facut cam in urma cu 2 saptamani nici muci galbeni-verzui, m-am chinuit sa ii drenez dar se pare ca pana la urma au ajuns in plamani. In concluzie duminica a luat-o tusea, febra 37.8 toata noaptea iar spre dinineatza deja era cu insuficienta respiratorie. Ajung la urgentza, radiografie la plamani, era aproape de pneumanie interstitiala, nu chiar dar p-eaproape. Mi-a pus-o la aerosoli, oxigen, are branula + antibiotic cforte. La analizele de sange a iesit o infectie bacteriana. Acum suntem bine, respira normal, oxigen la 98% fata de 90 cat avea luni la pranz.
CONCLUZIE: foarte mare atentzie la muci.
In rest mandra mea vrea sa mentzina silueta, de 4 luni de zile tot 10 kg, nu a pus nimic pe ea.
EU: terminata psihic si obosita fizic dupa 3 noptzi de nesomn. Si de la 1 incep serviciul....
Partea buna cu homeopatia: dupa luni de zile de analize si medici si regim alimentar am rezolvat problema cu kk pastos in numai 2 saptamani de tratament homeopatic. Fata mea face kk normal (akum s-a stricat iar la burta din cauza antibioticului).
O chestie interesanta care mi-a spus-o homeopata, cica este bine ca dupa un vaccin sa se administreze niste thuya. Ea suspecta vaccinurile de la 1 an ca fiind cauza episoadelor urate de diaree pe care le-a avut Irina.
MA opresc aici caci nu stiu cat de coerenta sunt, mi se scurg ochii pe tastatura, poate prind 15 min somn langa fata.
Sanatate multa si pupicei 
Adriana
alynta27 spune:
Salutare!
Mariei i-a cazut azi noapte buricul! E comica tare ca face kk in miez de noapte! Asa ca 2 ore noapte devin fresh: 2 supturi si un schimbat! Baietii s-au udat azi noapte: Matei a mancat pepene si i-a iesit din scutec, iar cel mare a facut pe el! Dimimeata la 5 sotul era pe felie, la fel si eu cu mititica!
Viata se scurge intr-un ritm alert, cel putin saptamana asta cu medicamente si 3 copii fiecare cu cate o probelema ardenta! Cel mai tare ma "streseaza" cel mare cu urletele..Nu le suport de fel... Si ma enervez de numai...Abia astept sa iesim afara! Inca nu am scos-o pe mititica, din cauza fornaielii si a vremii!
Ganesha La multi ani!

Badriana ce patanie.. Bine ca a trecut! Multumesc!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui CarlaV Update de la noi: Sunt foarte impresionata de gestul unei familii de prieteni care ne-a imprumutat aparatul de aerosoli, taticul unui copil s-a dus aseara tarziu cu metroul pana la socrii sa recupereze aparatul si sa ajunga la noi, sa nu pierdem tura de aerosoli de aseara si azi dimineata. Analizele au iesit bine, in afara de infectia din sange, nu exista cultura de germeni. Fata deja se simte mai bine, nu i-am mai dat deloc antitermic, continuu cu ce am facut pana acum plus aerosolii. Multumesc tuturor pentru gandurile bune. |
Mai sunt si oameni cu suflet! Si noi de curand am fost impresionati de un gest similar! Cineva la care nu ne asteptam ne-a imprumutat, fara intrebari, o suma de bani cand "ne ardea maseaua"! Mai sunt si Oameni...
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
La multi ani, Andreea!
Lucky multumersc!
Ana va veni bb, rabdare! Poate o iesire, relaxare nu ar strica!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
buna fetele sunt nauca de cap
azi noapte iar temperatura si urlete si am fost azi la medicul de familie " OTITA " 

offffff sa vedem cat o mai tragmsi pe asta
lucky 
foarte frumoasa vacanta bine ai revenit

mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic
cris_82 spune:
badriana offf mititica
bine ca ati scapat de muciuleti si acuma sunteti bine
clody iar bolnaviorii??multa sanatate si tine-ne la curent
alynta moama ce agitatie la voi in cuibusor..calm,calm ca trece si perioada asta mai grea si o sa-ti aduci aminte ai sa razi mai incolo
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
alynta27 spune:
Clody sanatate! Matei a facut multe otite! "Oticalm" picaturi auriculare mai calmeaza durerea! Eu am flaconul in casa, inca nu am apucat sa-l folosesc! Dar sora mea l-a folosit la baietel si calmeaza!
Cris abia astept sa imi amintesc de ele! Dar mai am de asteptat!
Una peste alta sunt linistita cu toata agitatia din jur!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
DAVID (27.06.2007)si
MATEI (15.05.2009)
POZE
Cum a aparut Printul!