permanentul drept sau antipermanentul
Nu stiu daca e un subiect nou sau vechi ,dar am citit din intimplare o discutie despre permanentul drept sau intins sau antipermanentul.Se numeste mai exact JAPANESE IONIC STRAIGHT PERM,exista,nu deterioreaza parul daca este facut de cineva care se pricepe,nu arde parul ,este perfect ok,dar nu se poate folosi pe un par decolorat.Orice decapare,orice decolorare a parului si o aplicare ulterioara a antipermanentului atrage o deteriorare masiva si ireparabila a parului.Nici o decolorare ulterioara a parului nu aduce mai mult bine.Eu am folosit tehnica de indreptare a parului prin antipermanent timp de 10 ani ,dar la Tokyo nu in Romania.Se foloseste de prin 1997 ,tin minte ca prin anii aia nici la ei nu erau foarte performante solutiile si cam ardeau parul,dar de prin 2000 le-au imbunatatit si acum pot spune ca nu dau gres.Conditia este sa fie un par natural sau vopsit doar si nu decolorat...poate un expert japonez in domeniu s-ar baga sa puna un antipermanent pe un par suvitat usor ,dar in nici un caz vopsit.Acum locuiesc in Romania,sunt vopsita blonda ,adio permanent drept,adio par matasos,ma chinui cu placa si ma deranjaza teribil sa vad cum mi se deterioreaza parul in fiecare zi .Am ajuns scum 2 saptamini la Tokyo,nu am stat decit 5 zile si trebuie sa va fi dat seama ca primul lucru pe care am incercat sa-l rezolv a fost sa incerc sa-mi indrept parul...M-am dus la stylistul care ma tot " trata "de ani de zile si l-am rugat sa-mi faca antipermanent....stiti ce a facut ,nu??M-A REFUZAT!!ERAM VOPSITA (DECOLORATA )BLONDA...asa cum era corect nu s-a bagat ,pentru ca ei nu se baga atunci cind nu stiu sau nu pot sa faca ceva...si nici nu-ti iau banii ptr ceva care nu se face si nu se poate...Eu stiam ca nu am nici o sansa la blondul curat pe care-l am in cap acum,dar am incercat...FARA SUCCES!!
Raspunsuri
iulix spune:
Mai precis ce iti face acest permanent? Nu iti face carlionti ca la cel clasic?
........................................................................
"Adevaratul anotimp al iubirii e atunci cand credem ca numai noi putem iubi, ca nimeni n-ar fi putut vreodata iubi astfel inaintea noastra si nimeni nu va mai iubi la fel dupa noi". Johann Wolfgang Von Goethe
"In definitiv, nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai". – Abraham Lincoln
"Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti."- Marin Preda
"Sky is the limit!!"