Alaturi de Siluan! Puiuti de Randunici 2008! (449)
Raspunsuri - Pagina 8
bitza037 spune:
hello
ce fac fetele?
Gecko ai doi baieti pe cinste!!!!frumosi rau!!!!!!
am vazut si pozele din week end de la munte

tonic spune:
Gecko noapte buna! CE draguti sunt baietii! Imi place serviciul tau! ![]()

Mimo asta cu forma ma omoara si pe mine. Dar zau daca voi da vreodata 500 de euro pe o pereche de pantofi/poseta/haine doar ca sa ma aprecieze lumea ca asa e moda in afaceri. Sunt multe feluri in care i-as folosi mai bine si in cazul in care chiar mi-ar prisosi, la Umanitare sunt destule cazuri. Asta cu "blazonul" n-am sa o pot inghiti nici in o mie de ani pt ca in mod sigur nu mi se potriveste.
tonic spune:
Mi-am adus aminte acum : Bitza ce face Antonia, mai are muci? Ca parca-mi intrase in creier de undeva ca ca va luptati cu raceala, sau am incurcat borcanele?
VALENTINA C spune:
Am primit poza asta abia acum.. Ce ziceti???
( daca tot m-ati laudat pana acum, s-o tineti tot asa)
http://rides.webshots.com/photo/2865705110103382524XrRcGe
bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tonic Mi-am adus aminte acum : Bitza ce face Antonia, mai are muci? Ca parca-mi intrase in creier de undeva ca ca va luptati cu raceala, sau am incurcat borcanele? catalina, mama Antoniei-Isabel (07.04.2000) si a lui David-Luca zis Oaca/Luki (02.03.2008)- de acum baiat mare |
Tonic.....ce memorie ai!!!!!

mai are putini, i-am dovedit cu Colargol, influcid si oscilo......dar trebuie sa iau si un siropel de tuse ca vad ca mai trage cate una
multumesc de grija

bitza037 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui VALENTINA C Am primit poza asta abia acum.. Ce ziceti??? http://rides.webshots.com/photo/2865705110103382524XrRcGe Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010); |

frumosi toti patru din cap pan-n picioare

lyvy spune:
Salutareeeeeee!!!!!!!!!!!1
Am semnatura noua!!!!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
bitza cam in aceeasi situatie si noi, de vreo 2 saptamani, abia ii trecuse la munte, si acum iar e cu muci
vali, aia e poza de pus in rama!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lyvy spune:
Sunt acasa de duminica, suntem papaciosi, avem lapte, dar cum nu pot fi toate roz, avem probleme de adaptare cu Iris, nici nu mai stiu cum sa ma comport, e isterica, nu-i convine nimika, incerc sa stau cu ea cat pot, dar e ff greu cu ea.
tre sa plec...
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008) si
Alexandru (15.09.2010)
Pozele mele
Povestea nasterii
luny spune:
lyvy adaptare usoara! dar ce nemultumire are Iris? are vreo problema cu bebe?..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!

Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);