Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Angie superbe rochita si hainutele. Sa le porti sanatoasa

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

mai fetelor ... m-ati lasat balta cu grefele

ia spune-ti ! daca va dau o cana de must dulce , proaspat stors la teasca... ce spune-ti !? eu am baut deja vre-un litru ...
am si pt voi .... daca vreti evident !

mami 19+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andri31

mai fetelor ... m-ati lasat balta cu grefele

ia spune-ti ! daca va dau o cana de must dulce , proaspat stors la teasca... ce spune-ti !? eu am baut deja vre-un litru ...
am si pt voi .... daca vreti evident !

mami 19+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

adri must

legat de grefe nush ce sa ti spun, eu nu ma dau in vant dupa ele
stiu ca s bune pt ficat
dar in sarcina nush ce efect are

1 sau 2 no fi bai

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Andri mie nu mi-a zis nimeni ca nu am voie sa consum grefe. Mie nu-mi lipsesc din casa in perioada asta. Pana acum nu am patit nimic
Nu vb de must sau vin dulce ca nici acum nu mi-am satisfacut pofta pe deplin.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

saru'mana mult

Citat:
citat din mesajul lui loutzy

Angie superbe rochita si hainutele. Sa le porti sanatoasa

Laura

23+ cu

Angie+21

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

nici eu nu cred sa fie vreo probleme, doar sunt fructe au vitamina C...cred ca din contra sunt f santoase. doar sa zi grija sa nu mananci pe stomcul gol sa nu te roada

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Buna dragutele! Am fost astazi la dr si sincer, ma asteptam sa ma interneze pt o perfuzie cu Gynipral, dar m-a trimis acasa. Mi-a facut eco si bebe e bine (desi mie mi se pare cam micut - Filip era mereu cu vreo 2 sapt inainte dupa masuratori, in timp ce bebe2 e cu cateva zile in urma). Placenta insa este tot jos, mai mult, din placenta praevia marginala, s-a transformat in placenta praevia partial centrala. Adica, in loc sa se ridice, a mai coborat putin. Mi-a facut si control si colul e lung si inchis, de aceea m-a trimis acasa. A zis sa nu imi fac multe griji cu privire la contractiile nedureroase, pentru ca sunt normale dupa luna a 5a, dar sa nu se inmulteasca prea mult, si sa nu devina dureroase. Daca ma deranjeaza mai mult decat acum sa ma duc sa ma interneze.

21 cu si mamica ingerasului Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Andri de grapefruit n-am auzit nimic rau, si mie imi place mult de tot, imi place gustul amarui. Din fructele astea exotice ca sa le zicem asa, numai papaya am inteles ca e contraindicata in sarcina, mie oricum nu mi-a placut gustul niciodata.

Shines sunt sigura ca n-o sa te plictistesti acasa, mai gasesti tu ceva de facut, o curatenie, o mancare, etc Eu parca m-as opri de pe-acuma din munci, ca si asa muncesc de-acasa, insa mi-e greu sa ma pun la birou in fiecare zi si sa stau aici lipita 8 ore. Dar noi nu avem decat un an mare si lat deci prefer sa muncesc pana in ultima clipa si sa stau cu bebe mai apoi mai mult.

Fluturas wow, tocuri de 12 cm!!!! Poate de la asta ai avut contractii. Ai grija la spate. Bine, daca a fost numai o data, nu e bai acuma.

Mica_daria felicitari pentru noul membru al familiei!! Sa va traiacsa, recuperare rapida cumnatei tale!

Noi am taiat motul finutei aseara si am vazut doi bebelusi gemeni abia nascuti (de 6 saptamani), erau si ei invitati la prima lor petrecere. Erau tare diferiti, nu seamana deloc unul cu altul, nici fizic, nici la comportament. Cand unul dormea, unul se trezea, cand unul se trezea altul dormea, parintii saracii erau cam adormiti.

In rest am avut un week-end cu muci si tuse, aseara n-am dormit deloc. Ma doare sufletul cand imi vad copilul asa bolnav. Dar e vremea, ce sa-i facem... Si sotul e bolnav, numai eu rezist pe metereze, poate da Dumnezeu si macar al doilea bebe imi mosteneste sistemul imunitar, ca eu nu sunt bolnava niciodata, oricat s-ar stranuta in jurul meu. Si bolile copilariei, n-am facut decat rujeola, pe cand sora-mea le-a avut pe toate. Dormeam in aceleasi pat si eu nu luam nimic, ca-si faceau doctorii cruce si ziceau ca sunt o minune a naturii.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si -18+ cu posibil
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

multumesc fetele
uite mustul promis ...

mami 19+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

a, am uitat sa spun, ca pentru acest cumul de factori: contractii + placenta jos inserata mi-a spus ca este obligatoriu sa stau acasa. Aviz fetelor care au probleme asemanatoare si muncesc pe rupte!
Eu ma gandeam cum sa le spun la serv ca din noiembrie intru in prenatal, si iata ca, fortata de imprejurari, de o sapt stau acasa, si nu cred ca voi mai ajunge pe acolo.

21 cu si mamica ingerasului Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)

Mergi la inceput