Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Draga Shubulina, imi pare rau , dar mie mi-a luat o prietena din Franta, care spre norocul meu, a mers acolo in vacanta. Nu stiu de ce te panicheaza dr tau asa rau, ca a mea era super relaxata legat de ureaplsma.
Mai incearca pe acest forum la subiectele "FIV in strainatate", sau
" Trombofilia o cauza a infertilitatii" le gasesti la sectia "Asteptand o minune in viata noastra", acolo sunt fete care merg in strainatate, si stiu ca ele mai procura care au nevoie diverse medicamente, ce nu se gasesc la noi!
si fii optimista!

FVL heterozigot, 21 de saptamani

Mergi la inceput

Mirela ce doza de Clexane ai luat pana acum si de ce ti-a schimbat-o?

Shubulina vezi ca in strainatate iti trebuie neaparat reteta, fiin antibiotice, asa ca daca ai, da copii dupa ea sau scaneaz-o !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Pai eu le am pe amandoua...si mycoplasma.Probabil d-aia ma panicheaza.Plus ca,sincer,n-as vrea sa stau si sa astept..."fie ce-o fi".Vreau sa fac tot ce=mi sta mie in putinta sa merg pana la 40 de saptamani.

21+ cu

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dangabriela

Mirela ce doza de Clexane ai luat pana acum si de ce ti-a schimbat-o?

Shubulina vezi ca in strainatate iti trebuie neaparat reteta, fiin antibiotice, asa ca daca ai, da copii dupa ea sau scaneaz-o !!

tot 0,4 fac, dar n am gasit in farmacie clexane 0,4 si ma duc sa mi scrie 0,8 ca din asta am gasit

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

buna burtici
am aparut si eu pe ecranmi-am luat rochita de la scurtat..i-am facut si poza si puteti sa o vedeti si voi,si am facut poze la tot ce mi-am luat ieri
Mirepup pe tine si burtica ta SENZATIEesti superba..si hainutele
va pupacesc pe toate

Angie+21

bebe jucaus

Mergi la inceput

Shubulina, si eu le am pe amandoua, desi la inceput micoplasma era negativa, dupa primul tratament pt ureaplasma ,a aparut si ea pozitiva.
Stiu, asa am zis si eu sa fac tot ce imi sta in putinta, dar acum daca nici cu astea nu mi-a trecut , ce mai pot face??!!
Intra acolo unde ti-am zis, sigur gasesti pe cineva , care pleaca in afara!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Salutare..si eu prin zona..total chefless de la vremea asta.

Mai da' ce-avem toate de ne-au apucat contractiile acu?! Or fi normale in lunile 5-6, prea e mare coincidenta . Astept sa se faca ora 4 sa sun si eu rezidenta aia a dr. sa vad ce parere isi da.

Shubulina, sper sa gasesti pastilele . Pe mine nu m-a testat nimeni de asa ceva pana acum, asa ca habar n-am daca oi avea sau ba .

Ce pantaloni tot cumparati voi de la Rodina?! Ca m-am tot uitat pe acolo si nu mi-a placut nimic si as vrea si eu ceva mai gros de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

si eu tot de la 1 noiem. intru in prenatal si mai am si cateva zile de concediu inainte, asa cat de o saptaman, de-abia astept: vreau sa ma apuc de gimasntica, sa merg la cursuri, cumparaturi etc

fetelor a inceput careva cursurile de puericultura? (cele de la filantropia sau altele). La runda din sept. am auzit ca a fost mare aglomeratie, cand o incepe urmatoarea sesiune?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simis spune:

Azi noapte am avut un acid criminal la stomac, am zis ca o sa mor, da am "savurat" o lingura de bicarbonat si m-a lasat. Oare ii bai?
Va pup pe toate si ma duc la nani ca tare rau am dormit si sunt obosita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loutzy spune:

Ana nu te mai agita atat si eu sunt in aceeasi situatie numai ca la mine sunt sensibile numai la doxiciclina(nu o pot lua, e interzisa in sarcina) si pristinamicina. Parca gasisem ceva pe net o tipa vindea cu 25 euro cutia cu 16 tablete. Anuntul era din iunie-iulie anul asta.
Sotul meu a intrebat un medic pediatru care ar fi pericolele si i-a spus sa stam calmi, in cel mai rau caz o sa faca bebe un tratament imediat dupa nastere. Nu doresc nimanui sa aiba parte de asa ceva
Dupa cum zicea si dangabi daca nu trece nici cu astea si devii rezistenta si la ele, ce faci? DD nu ne lasa pe noi si puii nostri. Hai fii optimista.

Laura

23+ cu

Mergi la inceput