Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimutzica10 spune:

Roxx, din cate am inteles eu de la o colega de-a mea care a nascut, in prenatal se iau chiar o tzar mai multi banutzi decat intr-o luna normala; acu', cd am intrebat la colega care se ocupa de salarizare, mi-a raspuns evaziv, ca nu stie exact cat o sa rezulte, dar ca in printzip te scot de la plata asigurarilor de sanatate, contributie la pensii si alte balarii.. deci crez io ca ar fi mai mare, dar oricum angajatorul are interes sa te tina cat mai mult in zona..
alti bani, doar de la serviciu o sa mai iau, un fel de prima pt nastere, in rest, nu mai stiu, poate mai aveti voi habar!

io am programarea facuta pt morfo la 20s si 3 zile, chiar ma gandeam ca-i cam devreme... dar m-a intrebat cand a fost UM si in fct de asta a facut programarea.

mirela2 sa te tina harnicia si sa vii si la mine spor la trebi !!!

codruta84 io ma gandeam sa merg pana de sarbatori, asta ar insemna la mine 7 luni jumate, dar se nasoleste treaba si pe la mine, ma bateau niste ganduri de medical inainte; apropos roxx se pare ca si medicalul din sarcina se plateste mai bine, respectiv 100% (poate ne confirma fetele care sunt acum in medical)

sanatate multa cumnatei tale, andri31 si o nastere usoara cu bebe sanatos!

o zi mermecatoare sa aveti!!

rox 19 +

think pink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Neatza la fete

Ia sa vedem... kilograme - 5 pana acum.
Numele copilului? Ne-a luat 5 minute sa cadem de acord. El a zis unul, eu altul si s-au adjudecat amandoua.

Ce nu-mi place este ca in ultimele nopti nu ma mai odihnesc... Ma foiesc, amortesc, ma invart si cand in sfarsit imi gasesc pozitia, trebuie sa ma duc la baie, si o iau de la inceput... Si cand iar imi gasesc pozitia, suna ceasul

17+

Mayane, intre saptamanile 16 si cam 20 am avut si eu ceva probleme cu insomniile, aveam impresia ca fetita mea este cat un taur in interior, nu puteam sa stau in nici o pozitie. Acum am 25 de saptamani si nu mai am nici un fel de problema, dorm neintoarsa chiar daca burtica este mai mare.

Te pup si ai grija de tine,

Codruta cu de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fluturas2010

neata burtici, va spun ca aseara au continuat contractiile, si simteam nevoia sa merg la baie, parca ceva imi dadea spasme si la vezica,in zona vaginului, dar nu faceam nimic ca deabia ce ma intorceam iar ma lua senzatia asta..ce sa fi fost???

fluturas 20 +

si eu mai am dureri si spasme vaginale... la primul control cand am fost si i-am spus de durerile astea vaginale dr. mi-a spus ca-s replici de contractii(ca imit contractiile dar nu-s de uter asa ca nu afecteaza bebe) si pe langa astea am inceput iar sa am dureri ca la menstruatie.. ei bine ! pe mine astea ma sperie

mami 20 Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Neatza fete dragi
vin si eu sa-mi vars amaru', am avur ieri o zi hororr am fost sa ma interesez daca am dosarul bun pt comisie si am costatat ca medicalul care mi l-a dat de la bucuresti peste alea 90 zile nu este legal, nu are parafa unei comisii cum prevede legea,ca urmare nu poate sa-l bage la plata, ei mi l-au dat fara sa cunoasca legislatia, eu am stat bine mersi bazata ca stiu ce fac si m-am trezit ca am doua saptamani descoperite am sunat rezidentul si a dat din colt in colt ca asa ia zis secretara, ca nu a stiut ca......nu are ce sa mai faca .....bine ca nu am stat pana la sf lunii cand se termina medicalul ca aveam o luna descoperita....am zis ca mor, se intarea burtica din 5 in 5min....ma internaz azi la gl, am fost sa vorbesc sa rezolv macar de acum inainte, si astea 11 zile sa vad ce fac cu ele, am vb la munca poate ma rezolva ei cumva sa ma ponteze ...offf....acum m-a mai calmat sotul dar imi venea sa mor...azi e si ziua lui si imi propusesem asa multe, sa-i pregatesc una alta, nu am mai facut nimic
sunt supi...dar trebuie sa imi revin, bebe e mai important ca orice...
nu poti avea baza pe nimic, in sistemul asta de tot kk, trebuie sa verificam tot

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> 23+ Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Adryiii, concediu prenatal poate sa fie de maxim 84 de zile. Acum a fi sigura ca iti raman cele 42 obligatorii, eu de exemplu in iau 70 de zile si mi-am calculat de la DPN in urma. Rezulta cam 20 decembrie, dar imi bag CM vreo 14 zile inainte.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Cine se pricepe mai bine cu prenatalul?
Vreau sa mi iau prenatal de pe 25 oct.
Cum o sa mi faca calculul?
O sa mi ia in considerare ca baza de calcul sept, aug, iul, iun, mai, aprilie? Si in nov ramane aceeasi baza de calcul sau se ia oct, sept, aug, iul, iun, mai ?
Am citit pe net dar nu stiu daca am inteles bine.
Ceea ce am inteles sigur este ca poti sa iti iei si din sapt 29, important este sa ramana 42 de zile dupa nastere.
Pup!
-24 cu baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

Mada, eu tocmai din motivul asta nu am vrut risc maternal .....citisem de comisii, medic de inteprindere...si mi s-a parut prea complicat.
Incearca la servici in ultima faza un concediu fara plata. Te scade putin la bani dar macar ai continuitate.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Neata burticute!
Si eu ma numar printre "norocoasele" matinale de la ora 5 . N-am mai avut somnic... ma durea coloana (cred ca de la cat ma chinui sa dorm doar pe parti ). Aia e... trebuie sa ne obisnuim si cu de-astea.

Of fluturas si eu am simtit inclusiv azi noapte cand ma intorceam pe o parte cum mi se intareste burtica. Si azi dimineata in decurs de jumatate de ora, stand intinsa fara sa ma misc - de 2 ori am avut. Incerc sa ma imbarbatez ca nu e nimic grav... dar totusi ma cam pune pe jar...

andri bafta la nastere - pentru cumnatica! Sa ne dai vesti bune!

Mirela spor la treaba. Dar cu moderatie... nu te obosi totusi prea tare, ca nu e voie!!!

Angie bafta multa la eco!

Bine ai venit andatheo. Sa ai o sarcina usoara si la termen cu un bb sanatos si papacios!
Te asteptam cu datele despre tine ca sa te inscriem in listuta si cat mai multe detalii.

Irina ~ 25+ cu

Shhhht! Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vasilasanita

Cine se pricepe mai bine cu prenatalul?
Vreau sa mi iau prenatal de pe 25 oct.
Cum o sa mi faca calculul?
O sa mi ia in considerare ca baza de calcul sept, aug, iul, iun, mai, aprilie? Si in nov ramane aceeasi baza de calcul sau se ia oct, sept, aug, iul, iun, mai ?
Am citit pe net dar nu stiu daca am inteles bine.
Ceea ce am inteles sigur este ca poti sa iti iei si din sapt 29, important este sa ramana 42 de zile dupa nastere.
Pup!
-24 cu baietel

Calculul pentru CIC (concediu ingrijire copil) se calculeaza din baza salariala a ultimelor 12 luni in care ai inca contract ne suspendat (in momentul nasterii se suspenda contractul ptr 2 ani). Deci in capculul CIC intra inclusiv concediul prenatal si post natal (in aceasta perioada esti considerata in concediu, deci contractul nu este suspendat).

Daca nu am fost destul de clara cereti-mi lamuriri.

Codruta cu de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Andri..bafta cumnatei tale ..sa ai o nepotica sanatoasa
eu sunt pe ultima luna de cm,apoi intru in risc maternal din 6 octpana in 5 dec cand intru in prenatal
merci Irinukaaaabia astept

Angie+21

bebe jucaus

Mergi la inceput