Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

neata burtici
roxxmercipup cu drag
andatheobine ai venit si sa ai un bebe frumos si sanatos
pup restul fetelor maxim
maine merg la profu la echoabia astept sa-mi vad flacaul

Angie+21

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata fetelor

bine ai venit anda, scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa ti vedem mesajele in timp real
spune ne mai multe despre tine

ce noapte naspa, au urlat niste caini toata noaptea, tare urat au facut

azi sunt pusa pe fapte mari, vreau sa fac pregatiri pt zugravit, plus ca vreau sa schimbam si geamul, sper sa ne ajute si cumnatu sa punem juma juma banii, ca deh e casa lui

fetelor o zi frumoasa

+22 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codruta84 spune:

Va pup fetelor am revenit si noi pe frecventa. Fetelor spunetimi voi cam pana la cate saptamani aveti de gand sa mergeti la munca?

Codruta cu de 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

neata fetele si o de la fata!

eu iar is treaza de la ora 4:00 .. deja ma apuca toti nervii ...ce-i drept ca sotul mi-a venit din concediu dar nu a stat decat o seara , ieri seara l-au chemat mai devreme la munca asa ca iar singura , nu mai am nici catelul ... asa ca ma trezesc ca lola de la 4:00 ma ustura ochii de somn

cu mustul.. nu stiu .. dar daca ar fi sa respectam chiar absolut tot , tot.. cred ca ar tr sa mancam numai hartie si sa stam in globuri de sticla. .. in fine.. e bun , e dulce , nu s-a urcat matza pe el ... asta e....

apoi: eu nu stiu care e faza cu contractiile... nu stiu nici cum se manifesta nici si cum si daca te doare.... tot ce stiu este ca de vreo sapt ma doare burta asa, in dreptul ovarelor , apoi pe lateral , ma mai inteapa uneori de ma lesina tot pe lateral , uneori ma arde asa cum am mai auzit aici .. , uneori fac distinctia ca e de la piele ... dar nu stiu sa intuiesc care sunt si daca sunt contractii ... mai ales nedureroase.. nici atat ! sper sa fiu bine!

si acum cea mai buna parte la sfarsit : cumnata mea s-a internat la 7:15 sa nasca o minunata fetita. Am asa niste emotii , m-am rugat aseara pt ea si pt fetita , e la prima si ultima nastere , are 38.5 ani si asteapta un bebe de 9 ani ....
va tin la curent pe parcursul zilei

pup feteleeee

mami 19+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andri31 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Codruta84

Va pup fetelor am revenit si noi pe frecventa. Fetelor spunetimi voi cam pana la cate saptamani aveti de gand sa mergeti la munca?

Codruta cu de 25+

eu la 24 am sa intru in CO 1 luna dupa care la 28 intru in prenatal.
asa mi-am facut calculele... spuneam ca scap de audit dar al naibii parca aa stiu ca itnru eu in co asa ca in loc sa vina auditul in nov. vine in oct.10 asa ca nu scap !

mami 19+ Amalia
lumina si putere
bebe dulce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Neatza la fete

Ia sa vedem... kilograme - 5 pana acum.
Numele copilului? Ne-a luat 5 minute sa cadem de acord. El a zis unul, eu altul si s-au adjudecat amandoua.

Ce nu-mi place este ca in ultimele nopti nu ma mai odihnesc... Ma foiesc, amortesc, ma invart si cand in sfarsit imi gasesc pozitia, trebuie sa ma duc la baie, si o iau de la inceput... Si cand iar imi gasesc pozitia, suna ceasul

17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

neata!!!!!
Mi-am baut cafeluta....si acum stau cu voi. Am avut niste zile......chiar nu stiu cum de mai rezist....dar vorba ta Laura...si eu cu sefa ok, incerc sa mai rezist 2 luni, din 3 decembie vreau sa stau acasa. Imi numar zilele ca in armata.....simt uneori ca nu mai pot dar uite ca se pare ca rezist. Sincer simt nevoia sa stau linistita......asta e...trece timpul si va fi bine.
Shubu, stai linistita, nu te panica...nu face bine la bebe....nici eu nu am facut decat ureaplasma ca analiza si doar de doua ori pana acum. Probabil o sa mai fac cand o sa intru in concediu.
madalina, imi pare rau ca placenta nu vrea sa mearga la locul ei....stai linistita la patut.
Doloress, mie imi place Kevin. Si Robert e ok, dar nu-mi plac nmele cu prescurtari si majoritatea la noi zi Robi.
Uite am o prietena al carei baietel e Patrick. o alta pereche de prieteni (cu care de atlfel s-au si certat) intrebau intotdeauna "ce mai face Petrica"? Si se suparau astia.....mama...mama....
Asa ca totusi trebuie sa ne gandim bine atat la ei cat si la preferintele noastre.
Gabi, deci nu sunt singura cu greturi???? Eu am zile (ca ieri de exemplu) in care mi-e rau ala ca inceput. Nu mai stiu ce sa ma fac.
Adryiii, ce nume frumoase ati ales.

Kilograme la mine ......ZERO..... numai burta o am in fata.

Nume---- noi cred ca ramanem la ANDREI....asa vrea tati, si nici mie nu-mi displace, asa ca o sa am si eu cu cine sa fac chef de Sf.Andrei.

Andreea , mamica Elizei

13.05.2007
poze2

bebelicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

neata!
din cate am citit pre si postnatalul(adica cele 126 de zile calendaristice din care minim 42 se iau dupa nastere) e 85% din salariul brut sau din baza impozabila din ultimle 6 luni.

Conform articolului 120 din legea nr. 19 / 2000, cuantumul lunar al indemnizatiei de maternitate este de 85% din baza de calcul ce se determina ca medie a veniturilor lunare din ultimele 6 luni, pe baza carora s-a stabilit contributia individuala de asigurari sociale in lunile respectiva.

Indemnizatia de maternitate se suporta integral din bugetul asigurarilor sociale de stat.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturas2010 spune:

neata burtici, va spun ca aseara au continuat contractiile, si simteam nevoia sa merg la baie, parca ceva imi dadea spasme si la vezica,in zona vaginului, dar nu faceam nimic ca deabia ce ma intorceam iar ma lua senzatia asta..ce sa fi fost???

fluturas 20 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adryiii spune:

de la 7 luni si 10 zile se poate intra in prenatal

22+

Mergi la inceput