Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 12
dangabriela spune:
Fetele care ati luat haine de la Rodina, la 3 produse cumparate , transportul e gratuit pt Bucuresti?
Daca tot ati inceput sa va duelati in kg, ma laud si eu cu 6 kg luate in 21 de saptamani. Eu am luat f mult, in concediu, si am cam fost de 2 ori in vara asta. Acum vad ca in luna 5 chiar a inceput sa scada un pic ritmul.
Ma uit la tv, spun despre maternitatea Giulesti, ca inca nu s-a deschis, gravidele cica sunt intoarse inapoi din drum.
FVL heterozigot, 21 de saptamani 
angieangie spune:
eu sunt programata pe 22 la centru de planificare...sper ca nu-mi trag teapa..stiti ceva ?ar fi trebuit sa ma sune pt ca au nr de tel acolo..in fine,vad eu miercuri![]()
Angie
+21
bebe jucaus
luciact spune:
buna burtici
si eu am luat 5 kg....am 65...
ce sa zic, asta sa fie singura noastra problema...kilogramele...
am citit si eu povestea de la sracina si sexul, eu implinesc 21 sapt maine si de la 8-9 sapt cand am sangerat(tot in urma unui contact, desi a fost destul de inofensiv parerea mea)...NO SEX,asta mi au recomandat mai multi medici care m au vazut intre timp.ulterior medicul meu m a intrebat daca contactul a fost mai dur(nu mai stiu exact cum s a exprimat)si cand i am spus ca nu, mi a zis sa nu ne simtim vinovati ca nu asta este motivul pt care am sangerat
ideea este ca sexul nu este contraindicat in sarcina, atat timp cat nu ai pb, din pacate la ea nu se mai putea face nimic, probabil ca nu sexul a fost motivul ruperii membranelor
chiar asa, cum recunosc contractiile acestea asa zise normale,
poate am avut si nici nu mi am dat seama
pupici la toate
20+
gabivalceanu spune:
Irinuka, ce musca pe caciula, mama, ca pe mine nu ma lasa greturile... la tine o fi pe caciula, la mine e-n git!
Loutzi, nici eu nu stiam... mi-a zis dr. Cit despre brinza de oi... maninc din aia de la dorna, telemea de oaie, scrie ca-i pasteurizata, eu maninc zilnic cu rosii.
Pup,
Gabi, Ioana si bebe de 20s.
luciact spune:
cat despre ureaplasma si mycoplasma, nu le am facut...nici nu mi le a recomandat
dar nu vreau sa ma stresez si din cauza asta acum...
voi la cate saptamani ati facut/veti face morfologia fetala??
fetele
20+
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luciact buna burtici chiar asa, cum recunosc contractiile acestea asa zise normale, poate am avut si nici nu mi am dat seama pupici la toate ![]() 20+ |
Cand simti ca ti se intareste burtica si incepi sa simti o presiune in zona asta e o contactie nedureroasa. Eu cel putin asa le simt.
Morfologia fetala eu am facut-o la 21sapt si 4 zile.

Laura
23+ cu 
de_ea spune:
buna seara burtici...pot sa ma "laud" si eu cu 4 kg puse.
monica_bt-te astept cu vesti de la doctorita.
Andreea
19+ cu
Medeea
Shines spune:
buna fetele 

Laura..pai daca intram amandoua pe 1 nov in prenatal..tu de ce mai ai 3 sapt ? si io mai am 5 ? da ce...io ce-am,pureci ???
Simo
25 cu Eduard Matei
loutzy spune:
Simo eu mai am vreo 10 zile de co si vreau sa cer si 5 zile de medical. M-am cam saturat sa fiu fataita de pe un schimb pe altul dupa cum are chef fiecare sa vina la munca. Plus ca s-a schimbat si politica firmei si tre sa adcu adeverinte pt fiecare zi de control medical luata liber.

. Asa e cand pleaca strainii si raman romanii mari sefi 

.Am noroc de colegii de pe procesare si inteleg ca nu mai pot fi la fel de sprintena ca inainte.

Laura
23+ cu