Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina Aoleu Gabi,mai bine nu intram sa citesc!!Doamne,nu pot sa cred!Sarmana femei.Ei fetele care zic sa stau linistita cu balaurii astia ce-i am eu...cum pot sa fac asta?Nu-i mai bine sa previn?Ma dau cu capu de pereti si cu curu de pamant sa fac rost de pastilele alea,fie ce=o fi! 21+ cu ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |
Ce balauri ai mamica?nu-ti gasesc replica in care ai dezvaluit
Tunde
19 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
gabivalceanu spune:
Eu... am pus juma de KIL!!! Da` promit sa recuperez! Oricum, stiu ca acum, lunile 5,6,7 se ia mai mult in greutate, apoi curba scade in 8,9, deci nu va stresati... Intrebati alte mamici, lunile astea sunt de maxima ingrasare... Asa-i, ideal e sa nu te ingrasi prea rau, acum e si sezonul fructelor si-al legumelor, deci merg salate la greu, sunt ideale...
Dupa ce ca ma stresez eu, sunt suficient de bleaga sa stresez si pe cei din jur... SHUBULINA, povestea fetei aceleia n-are nicio legatura cu tine! Cu noi! Cine stie de la ce i s-o fi tras, saraca. Oricum, repet, cred ca jumate din noi n-am facut analizele alea, si, daca nu le faceai nici tu, acum erai muuult mai bine. Mai stii? Citam mai de mult din Camil Petrescu: cita luciditate, atita constiinta. Si cita constiinta, atita drama. Sondaj: cite fete au pe analiza scris mycoplasma si ureaplasma negativ?
Pupi,
Gabi, Ioana si bebe de 20s.
gabivalceanu spune:
A, si pt ca tot vad ca fac pe desteapta: mustul nu e indicat celor care n-au imunitate la toxo... doar daca strugurii sunt f bine spalati in prealabil.
Pup.
florintunde spune:
Pe mine ma enerveaza laboratorul asta din Tg Mures unde am last probele pt analize pe 12 august!au spus ca ma suna ' sau ma suna dr meu ginecolog cand sunt gata..
Da-l incolo de treaba...un dublu test si una de infectii atita dureaza?

Tunde
19 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
madalina_m spune:
Eu m-am cantarit sapt trecuta, cand intrasem in 20 sapt si luasem 4 kg. Eram multumita. Astazi, cand am 21 sapt, m-am cantarit iar si aveam 5 jumate luate. 1.5kg intr-o saptamana??? Nu e vorba ca ma sperie ... grasimile, ca bineinteles ca nu e vorba de asa ceva, dar kg mai multe acumulate inseamna si dureri mai mari se spate si oboseala.
21+ cu
si mamica ingerasului Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) 
Irinukaaa spune:
Prezenta si eu cu 7kg in plus!
Nici eu n-am facut microplasma sau ureplasama aia.
Gabi tu ne faci sa ne simtim "cu musca pe caciula".

Angie foarte dragute noile tale hainute. Sa le imbraci sanatoasa, ca bine sigur iti sta cu ele, nu tre' sa ne mai demonstrezi... 
Irina ~
25+ cu 
Shhhht! Cresc...
Doloress spune:
Adevarul e ca la noi nu se fac analizele astea, cu ureaplasma si alte asemenea. Nici eu n-am nici o idee daca am sau nu. Insa dupa prima nastere prematura, tare as prefera sa pot face toate analizele (insa sa fiu sigura ca sunt bine facute) si sa stiu tot. Nici la mine nu mi-a zis doctorul exact de la ce s-a declansat, pot fi atatea variante...
Dar normal, nu ma stressez, fac tot ce e posibil si tot ce mi se permite sa fac aici, si gata. Am crezut ca la a doua sarcina o sa fie altfel, o sa ma trimita la mai multe investigatii, insa vad ca nu. Mi-au zis ca nici o sarcina nu seamana cu alta si sa stau calma atata vreme cat totul decurge bine.
Florintunde am citit ca si tu ai nascut prematur parca prima data? Din ce cauza?
-19+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
fluturas2010 spune:
hai ca m-am reprogramat la Giulesti la sfarsitul lunii, abia astept sa ajung la medic sa intreb de contractiile dese pe care le am de vreo 2 zile...si de analize..ca tb sa fac si eu ceva in trimestrul asta..nu???
si ca a venit vorba de kg...am pus 5-6..multe acum in luna a 5-a, parca luam 1 k in 2 zile si acolo a ramas...
pap multe legume si fructe, dar sa nu uitam si de oute,carnita..si mai putine grasimi si dulciuri...
am vazut pozele nou atasate si sunt super si burticile si hainutele...
fluturas
19
+
loutzy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabivalceanu A, si pt ca tot vad ca fac pe desteapta: mustul nu e indicat celor care n-au imunitate la toxo... doar daca strugurii sunt f bine spalati in prealabil. Pup. |
Merci Gabi de info. Nu stiam. Oricum nu am ajuns sa degust inca. Eu abia astept vara viitoare sa pot papa si eu niste branza de oi, ca anul asta am zis pas.

Laura
23+ cu