Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
zumzu spune:
Voi cum mai stati cu kg?
Ca in nici o luna de zile eu am mai luat inca 4
Nu mi-e ca ma ingras..ca le dau eu jos, dar sa nu fac rau la bebe
nu mi se pare ca mananc mult mai mult decat de obicei.
Pai dc in luna a 6-a iau atat...dar cand o sa fac in 8, 9 luni?
25+ 
adryiii spune:
zumzu , eu pana acum am pus 7 kg...si ma gandesc ca inca pe atat voi mai pune. Am citit ca intre 12 si 16 kg e ok in timpul sarcinii
22+ 
tierry spune:
Doloress, si mie imi place Kevin ![]()
Legat de contractii, am sunat rezidenta si mi-a zis la fel: daca nu sunt foarte dese, nu sunt regulate si nu sunt dureroase, se mai intampla si asta e, sa stau mai cumintica
. Sa iau maxim 3 no-spa/zi de 80mg. Saptamana viitoare oricum trebuia sa ma duc la control si a zis ca o sa imi masoare doctorita colul atunci.
angieangie spune:
Tundemerci..
si tu sa le porti cu placere

si asteptam pozici..si mie mi-a fost lene sa ma imbrac cu ele si le-am facutr poza separat![]()
si noi ne-am gandit la nume..o sa-l cheme Cristian-Tudor
ne place la amandoi la nebunie
ne leaga si sentimente de nume dar ne si plac
fug sa fac o salata de cruditati
aaa...Zumzusi eu am luat cam 9 kg pana acum..dar nu-mi pasa..bb sa fie bine
o sa fiu BIG MAMA
asta sa fie singura noastra pb..kilogramele
Angie
+21
bebe jucaus
Doloress spune:
kilograme... of, of, marea mea problema. Dupa ce n-am luat nimic 3 luni si eram tare fericita, m-am culcat pe urechea cea bleaga si am mancat destul de aiurea in ultima luna. Na, am avut si vacanta, am iesit mai mult... si am pus 5 kg dintr-un foc! ca va ziceam ca eu ma ingras si cu apa daca nu sunt atenta.
Am zis ca ma ia doctorul la cearta, insa n-a zis nimic, a ras si a zis ca spera ca macar m-am simtit bine mancand. ![]()
Am trecut iar pe legume si fructe si vad ca deja am scazut un kilogram.
Nu tin cura de slabire, Doamne fereste, insa am grija la carbohidrati si dulciuri din cauza diabetului.
-19+ cu posibil 
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
zumzu spune:
nici pe mine nu ma ingrijoreaza kg pt mine..asta sa fie probelma:), dar e vorba de bebe , ca nu e sanatos totusi sa explodam asa deodata.
Si eu la fel..n-am laut nimic in primele 3 luni, chiar am slabit 2 kg si acum deodata..
pupici
25+ 
kitzy spune:
Eu am pus 5 kg pana acuma, da abia de acuma incolo se acumuleaza ele mai multe ![]()
Raluca, mami de
Diana (24.04.2008) si
24+ cu 
florintunde spune:
5 KG e super avand in vedere cate sapt ai
Tunde
19 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004 
florintunde spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui zumzu Voi cum mai stati cu kg? Ca in nici o luna de zile eu am mai luat inca 4 ![]() Nu mi-e ca ma ingras..ca le dau eu jos, dar sa nu fac rau la bebe nu mi se pare ca mananc mult mai mult decat de obicei. Pai dc in luna a 6-a iau atat...dar cand o sa fac in 8, 9 luni? 25+ ![]() |
Am pus pe mine 7 kg
Ma cantaresc dimineata dupa ce fac teraba urisa(vorba lu fiumeu)
Tunde
19 sapt
? +Mami de Mario 04.03.2004