Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clary spune:

Citat:
citat din mesajul lui kiti2205

Citat:
citat din mesajul lui clary

buna seara fete dragi!
Felicitari noilor mamici,recuperare rapida,bebei sanatosi,mancaciosi si fara colici!
Fetele care urmeaza sa nasca..va tin pumni sa fie totul bine pentru voi si cei mici!

MAriuk si mie mi+a zis pediatra de humana dar nu i-am luat.asa cum a spus kiti,am fost un pic atenta la alimentatie,mananc mai mult supe,beau ceai,compot si vad ca de cateva zile s-a reglat,face si de 2-3 ori pe zi acum.Acum fimea sta aproape toata ziua atarnata de tzitzi,supliment nu-mi mai cere,bem ceiut de musetel facut mai slab si babydrink si..dormim toata noaptea..ii fac baita la 9 seara si pana la 5 dimineata nu se mai trezeste.atungi suge de la un san,adoarme iar si cand se trezeste suge din celalalt...si dupa aia incepem sa radem,sa zambim ,gungurim..o nebunie
Pe zi ce trece ma minunez de ea ..deja poate sa-si tina capul dar inca mi-e teama,daca o tin de manute ma strange si incearca sa se ridice,daca o las in pat,trebuie sa-i pun perne ca se intoarce singura..ma scuzati ca m-am intins atat dar despre ea as vb pana maine dimineata.
Va pup si va urez o noapte linistita!

Pai poti sa ne mai zici, ca ne place sa auzim de bebei
Vreau si eu un bebe de asta de doarme..de la 9 la 5..oau...te invidiez. Musiu' asta al meu se trezea si noaptea si solicita mancare. Asa am ajuns sa dormim cu el in pat, ca il luam sa ii dau sa pape, adormeam cu el mancand si, cand ma trezeam, vedeam ca in o ora maxim urma sa se trezeasca din nou, asa ca il lasam langa mine si ma culcam inapoi.

Pupam

Kiti, 36+ si mami de Vlad 15.05.2006

si bia la inceput se trezea din doua in doua ore..vreo 3 saptamani am facut nopti albe ca pana sa adorm se trezea sa manace iar..dar de cateva zile imi doarme noaptea asa de bine..poate unde sunt si eu mai relaxata acum..ca inainte cred ca la fiecare 10 minute o verificam sa vad daca respira ca mi se parea ca nu respira..am fost de groaza...acum sunt mai linistita si ma gandesc ca-i transmit starea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Clary,copii cat ar fi de mici,sunt isteti! Mai ales cand e vorba de tzatzi lor!
la voi!

Wow,au aparut si burticile de mai-iunie 2011!!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Noapte buna dragelor!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicopic spune:

buna din nou,
pentru actualizarea datelor din prima pag, s-a nascut la 40 sapt, scor agpar 9

acum e cumintica, doarme dupa baita de la 9, dar asteptam sa se trezeasca sa papam

Nico, mami Larisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Paticut multumesc mult. Ai dreptate maine ma duc la "taiere" .
Sanatate multa. incearca si cu vitamina C cu propolis, ajuta. Si daca te consoleaza cu ceva si eu am mari calduri, as sta numai in sutien. La Daria nu eram chiar asa si am nascut in iulie, chiar intr-o zi cu cod rosu de canicula.

Felicitari tuturor prospetelor mamicilor si nasteri usoare cu bebei sanatosi celorlalte fete din odisee.

am editat ca sa-i raspund lui 2ingerasi ca eu m-am epilat ieri cu ceara. Lafel am procedat si la Daria. nici nu concep sa ma faca asistentele in spital sau sa-mi creasca asa aspru in taietura datorita lamei. Pe dr l-am intrebat pe la inceputul sarcinii cu Daria dc sa fol ceara sau nu si mi-a raspuns ca atata timp cat suport durerea e chiar mai indicat.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) sicu Eric Mihai AMR aceasta noapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27
Camisv am vazut ca si la voi bb are muci! Cu ce va "tratati"?! Eu ii pun ser fiziologic si aspir cu pompita

si noi tot asa ne "tratam",astazi parca este mai bine, dar din pacate a inceput tati si sper sa nu se intoarca si la Tudor.
sa treaca repede si la voi!

Camelia mamica fericita de Tudor

Mergi la inceput

Fete am intrat pe ultima suta de metri cu pregatirile de nunta si botez.invitatiile sunt cu poza biancai(am atasat-o ca si coperta la albumul de la bebelusi),le-am trimis si confirmat,localul,muzica si foto/video sunt ok,mi-am luat rochia de mireasa si pantofi,tati si-a luat costumul,am luat vinul si mai urmeaza apa,sucul si verighetele..aa si pantofii lui tati..acum sper sa vina toti cei care au confirmat..evenimentul e pe 2 octombrie..sper sa fie zi frumoasa..sa nu ploua..

Mergi la inceput

am intrat sa vad bebelusi..ce copii frumosi avem in odisee..ii astept cu drag si pe ceilalti sa se alature gradinitei.
Lora,adelina m-a dat gata..e atat de scumpa ...si are niste obrajori tocmai buni de pupat toata ziua.
Imi plac la nebunie bebelusi care se nasc cu par mult in cap..tare mult mi-am dorit sa aibe si bianca par si sa-i fac "tepi"..dar ea ,mititica are par de-o baie..
Daca va spun ce dezamagita am fost cand am vazut-o ca nu are deja parul cret..am uitat ca perisorul asta se schimba in cateva luni ..si ma rog ca celalalt sa fie daca nu cret..macar buclat..nu sunt intreaga la minte,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Buna dimineata, burticutelor, mamicilor si albinutei!
Oauuu, ce de bebei. Multe felicitari pentru MAI3( ce surpriza ne-ai facut, uite asa s-a eliberat bine de tot data de 23, poate ajungem sa nu avem nici un bebel ), Magdy (e o scumpa fetita ta) si Adriana. Sa va bucurati o mie de ani de comorile voastre .

Niste motate pentru Ddanagh . Nastere usoara , refacere rapida si un bebe mancacios si necolicos.

Clary, ce frumos povestesti tu de Bianca

Va invit la o cafeluta cu laptic si apoi fuga in pat . Va pe toate.

mamica de Maria Lavinia si 37+ cu Elena Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neataaa! Haideti la o cafeluta sau la o ciocolata calda, dupa preferinte.
N-a mai cazut nimeni din pat asa devreme? Eu m-am trezit ca a plecat sotul meu la serviciu si apoi am facut un mic atac de panica, nu stiu nimic despre cresterea copiilor. Asa ca mi-am salvat cateva din cartile de pe mailul comun, azi am zi de studiu

Simona . Am fost nitel prinsa cu treburi si nu am mai apucat sa postez. Cred ca azi te stresez cu acel PM de care ti-am zis candva... Sper ca esti vesela si optimista azi, de maine viata ta se va schimba in cel mai minunat mod cu putinta

Clary si eu as putea citi la nesfarsit despre papusa ta mica, isteata si cuminte! Doamne ajuta sa fie toti bebeii la fel de buni!
Sunt sigura ca veti avea o zi minunata pt nunta&botez!

Ddanagh scot si eu o intarziata si iti doresc recuperare rapida dupa cezariana si un bebe bun, cumintel si mancacios.

Cred ca mai trag un pui de somn... ne vedem mai tarziu.

Donna 37+ cu Tudor Gabriel

Doamne, ajuta-ne sa mai crestem inca 2 saptamani in burtica!

Mergi la inceput