Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)
Raspunsuri - Pagina 21
sorana_23 spune:
Am si eu o intrebare pentru mamicile de baietei. Voi cu ce intentionati sa ii imbracati la botez? M-am tot uitat prin magazine si nu-mi plac deloc costumasele alea pe care le propun ..de saten, lucioase, cu broderii, veste ca de costum, papion...sau costumase de marinar... Nu l-as imbraca niciodata pe bebe Tudor in asa ceva. Eu inteleg ca trebuie sa fie ceva festiv, dar nu le suport.
Parca vad ca ajunge in niste pantalonasi de raiat (bleumarin de preferat) cu o camasutza si cu un pulovaras.
sorana
34+ cu
Tudor
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_ivan neatzaa... am fost la dr ieri si totul e peste grafic. pruncul are 2900g si dr a zis ca e la termen oricand isi doreste sa vina de acum , dar fiindca ma-sa e o fricoasa va veni programat. asa ca lunea viitoare cu tot cu bagaj la spital, facem mai intai o eco si vedem cum se prezinta, daca nu da semne ca vrea sa iasa il mai lasam o saptamana, in caz contrar il vedem chiar lunea viitoare![]() . o sa va anunt (am in memorie doar nr lui Lora, dar am sa-l iau si pe al Anei_25 si anaist)alynta insanatosire grabnica si tie si puilor ![]() 35+ bebe michttp://blog.photostories.ro/ poze ![]() |
Felicitari pentru vestile bune!

Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana_23 Am si eu o intrebare pentru mamicile de baietei. Voi cu ce intentionati sa ii imbracati la botez? M-am tot uitat prin magazine si nu-mi plac deloc costumasele alea pe care le propun ..de saten, lucioase, cu broderii, veste ca de costum, papion...sau costumase de marinar... Nu l-as imbraca niciodata pe bebe Tudor in asa ceva. Eu inteleg ca trebuie sa fie ceva festiv, dar nu le suport. Parca vad ca ajunge in niste pantalonasi de raiat (bleumarin de preferat) cu o camasutza si cu un pulovaras. sorana 34+ cu Tudor |
Buna intrebarea si bun argumentatia!
Mami de Mihai Alexandru (25.08.2010) si Iulia Maria (24.02.2008)
LUANASHANA spune:
Salut burtici si maici si bebelusi!
Noi suntem acasa de vineri. Dar ne-a luat ceva timp sa ne acomodam cu casa, inte noi si mai ales cu titi, cu ea ne-am imprietenit un pic mai greu. Ne-am externat cu 2350g si acum Tudor-Alexandru ( rog fetele sa treaca in lista numele complet) are 2480 si maine putem merge sa facem si vaccinul anti-tuberculoza.
Mami face bine, duminica am alergat 2 ore la babyexpo sa iau carut, am luat un abc design, model condor. deci ma recuperez bine dupa cezariana.
Nu a fost natural cum imi doream, dar macar recuperarea e bunicica si mi-a venit lapticul destul de repede si la fel de repede am trecut si de furia laptelui, mi-a luat 2 zile sa scap de ea.
Tudor e un pic icteros, doarme mult daca il las, oboseste repede la supt, de aceea il trezesc la 2-3 ore sa ii dau sa suga, sau il iau de fiecare data, chiar din ora in ora, atunci cand se fataie in pat, chiar daca suge doar 10 minute.
Mai revin cu vesti.
Succes tuturoor!
36+

, dar fiindca ma-sa e o fricoasa va veni programat. asa ca lunea viitoare cu tot cu bagaj la spital, facem mai intai o eco si vedem cum se prezinta, daca nu da semne ca vrea sa iasa il mai lasam o saptamana, in caz contrar il vedem chiar lunea viitoare