Mamici&Burtici de Sept-Oct 2010 - HAI LUY!(167)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Mesaj de la Mai3:Pe la 12 plecam acasa. poate reusesc diseara sa intru sa va pup live!

Eveline,ne-am nimerit multe Ane la odiseea asta!

Ana37+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Citat:
citat din mesajul lui Viovio

Citat:
citat din mesajul lui eveline

VIOVIO mai, da ce metoda e la gradi unde e Bia??!! Si au de gand sa lase situatia in felul asta tot anul, sau e ceva temporar si va mai veni o educatoare?? Nu mi se pare normal, nici femeia aia nu dovedeste, nici copii, vorba ta, nu invata nimic... Poate totusi vor mai angaja pe cineva

37+ Victor Darian si mamica de Andreea Bianca

Eveline,la sedinta ni s-a explicat ca mai exista o educatoare dar nu au venit actele de la minister si pana nu vin,doamna directoare nu e de acord sa vina la serviciu.
Pe de alta parte grupa aceea avea o educatoare care a nascut de curand si se stia ca nu va mai venii.Cred ca se puteau face toate aranjamentele inainte de inceperea gradinitei.
Educatoarea Biancai e super dar nu stiu cum va rezista cu doua grupe de 25-30 de copii,alergand pe scari intre etaje si facand naveta intre 2 cladiri.

Violeta, mami de printesa CRISTIANA BIANCA

Bine macar ca se va rezolva, chiar daca se mai intarzie un piculet. Intr-adevar, se puteau ocupa dinainte...la Bia (mea ) au nascut ambele educatoare, si cea de dimineata si cea de dupa amiaza (ma rog, faceau prin rotatie), insa au venit alte 2 noi...si au venit amandoua in prima zi sa-i cunoasca pe copii. Singurul lucru care nu ne-a placut noua, ca parinti, a fost faptul ca nu au apucat cele noi sa se vada cu cele vechi deloc, nici macar cu una... si nu stiu nimic despre copii...ii iau practic de la 0, si e pregatitoare, vorba ta... ar fi trebuit sa stie cate ceva, ca sa vada cum il abordeaza pe fiecare in parte. Ce ne-a promis insa este faptul ca se vor face sedinte in fiecare luna sa putem discuta despre evolutia lor...macar atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Wow,Ghiocela! Ce bine arati!! Nici o "crapatura" ,nici urma de celulita pe picioare....eeeee,asa da! Sa tot fi gravida!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_25

Mesaj de la Mai3:Pe la 12 plecam acasa. poate reusesc diseara sa intru sa va pup live!

Eveline,ne-am nimerit multe Ane la odiseea asta!

Eeeeei, MAI3, te asteptam cu drag
Multumim Anutzo de emsaj

Intr-adevar am remarcat, suntem multe Ane si multi bebei Tudor

Mergi la inceput

GHIOCELA da, de acord, arati traznet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata burtici, mamici si bebici.
Ne-am trezit si noi dupa o noapte petrecuta mai mult pe la baie....la un moment dat nici nu mai deschideam bine ochii..ca stiu traseul pe de rost.
Felicitari fetelor care schimba azi semnaturile, stiu ca sunteti multe.
Anna_ivan felicitari pentru bebe grasunel.
Luy nastere usoara si recuperare rapida!!
Evelinebravo pentru vestile bune despre 'colul ascultator'.
Andreea aveti un tare frumos, bafta multa cu alaptatul, sa dea DD sa scapati repede de laptele praf.
Tutz, Fulguta bafta multa azi la control, sa veniti cu vesti bune.

Mai3 te asteptam cu impresii la cald si pozici.

Klarisse graviduta 37+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png
AMR 2 s pana la marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Fulguta, am vazut pe facebook filmul de la nunta ta ! Ce draguti erati si ce emotionati! Cand a avut loc ? ca recunosc prin film niste flori pe care le am si eu in pozele de la nunta, si eu m-am maritat la sfarsitului lui mai.

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguta28 spune:

Sorana, tot la sfarsitul lui mai, pe 29.

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

Fulguta, am vazut pe facebook filmul de la nunta ta ! Ce draguti erati si ce emotionati! Cand a avut loc ? ca recunosc prin film niste flori pe care le am si eu in pozele de la nunta, si eu m-am maritat la sfarsitului lui mai.

sorana 34+ cu Tudor

uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui fulguta28

Sorana, tot la sfarsitul lui mai, pe 29.

Citat:
citat din mesajul lui sorana_23

sorana 34+ cu Tudor

uta28 este 37+ cu Mara Elena
------------------------------------------------
www.micaevents.ro" target="_blank"> Fotografii de botez pentru puiutul tau. Enjoy!

Si eu tot pe 29 mai. Dar noi am fost la primarie la sectorul 3. Altfel cine stie cum ne intalneam

sorana 34+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2010 spune:

CAPITOL NOU

Ana

Mergi la inceput