Aradence DC - (150)- Bun venit acasa Cristina!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

In seara asta am vorbit cu Cris pe mess si am si vazut-o si arata tare bine , chiar sexy cu gulerul ala la gat. Freza nu i-am vazut-o bine desi ea zice ca e zero la ceafa, da nu se pune, Bogdi e peste tot asa ca mai are pana e baietoi.

Moni, vezi ca si la noi la gradi abia azi am vazut afisul cu Activ. Si noi vrem sa il dam, e 170 lei 8 sedinte, ii ia de la gradi, dar am inteles ca au schimbat putin, adica ii vor lua chiar la orele de somn si cand vin trebe sa-i preia parintii direct si sa-i duca acasa. Pana acum ii luau inainte de somn, dar pentru ca nu ajungeau tot timpul la fel si pentru ca ii deranjau pe ceilalti copii nu vor mai face la fel. Miercuri aflu si eu mai multe, dar mi-ar conveni miercuri si vineri ca atunci poate mami sa-l ia si mai devreme.
Cand se gata merele ma anunti si daca mai sunt mai facem rost de o tura.

Miha, ce formator? Ai grija de genunchi nu te lasa asa.

de Bogdan cel nazdravan (05.09.2006)

Alaturi de Cristina (maria_rubi)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FLAVIA mersi de info sa ma benoclez si eu sa vad pe la afise,chiar is curioasa,atat ca nu prea imi convine in timpul orelor de somn ca Diana daca nu isi face somnul de amiaza nu prea te mai intelegi pe urma cu ea.
In rest, deja are si Tudor febra ...

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Moni, imi pare rau de Tudor ...deja au inceput virozele...

Fetele, a scris Cristina dincolo in seara asta.

Aradencele alaturi de maria_rubi

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Carmen nu avem Cara in clasa. De ce nu o dai pe Mela la tine la scoala?
Noi am avut sedinta azi la scoala. A venit dr. Corciu care ne-a spus multe lucruri interesante, iar parintii au putut pune intrebari .
Cristina ma bucur nespus ca esti asa optimista iar recuperarea merge asa de bine. Te imbratisez cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ducky spune:

Va salut si eu.
La Palat inscrierile s-au facut din 1 sept poate de aia e asa full acum.
Glad a inceput sapt 2 de gradi, la fel de entuziasmat, ceea ce ma bucura. Azi am sedinta, sa vedem ce-o sa ne zica de el...
Elena e teroare. Intorce casa pe dos intr-o clipita de n-apuc sa fac nimic parca toata ziua, desi lucru non-stop.
Azi e ziua unei prietene asa ca am stat sa fac praji pana la 4 dimi iar la 7 in picioare ca s-a trezit mica. Of... MI-E UN SOMN !!!!
Incepe iar perioada de viroze si muci. La Glad la gradi s-au rarit iar copilasii. Multa sanatate piticilor !!!
Eu tot insist...care e totusi gen 21 din Vlaicu???
O zi faina va doresc, fetele !!

PS Voi ce mai gatiti? Iar intru in pana de idei...

Diana Maria,mami de GLAD si de ELENA

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Diana, gen 21 e in spate la Profi. Acolo e nepoata-mea incepand din anul acesta.

Moni, imi pare rau de Tudor. Nici mie nu-mi convine cu somul, dar cand ajunge acasa de la inot o sa doarma sigur, macar o ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Saluti gagici.
FLAVIA vad ca la noi nici urma de anunt de la Activ.Doar nu ar face fata ei sa se plimbe pe la toate gradinitele din oras.Bogdi la ce gradi e?

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Moni, Bogdi e la gradi de cartier, PP10, deci prin zona. Cine stie, mai bine intreaba la sedinta sa vezi, poate stiu doamnele ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Flavia, Raul nu mai vrea sa mearga la Activ sub nici o forma...cica doamna de acolo e foarte dura cu ei, ii lasa singuri in apa si pleaca, etc, etc...cert e ca nu e singurul care se plange de cum sunt tratati...a si nu e tocmai indicat sa-i dai peste iarna ptr ca nu se prea ocupa nimeni de caputzul lor...singuri se usuca pe par...nu stiu ce sa zic.
Noi de luni mergem la breakdance

Cris, te pup!

Si eu l-am inscris pe Raul la scoala pentru anul viitor Noi vom merge la gen 18...acolo am facut si eu scoala.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea Licuriciului iubit!

Claudia si Raul-Andrei

Impreuna pentru maria_rubi!

Mergi la inceput

Clau, mersi de info, oricum o sa intreb la sedinta ce si cum. Cu parul nu prea are ce sa usuce, ca tocmai l-am chelit , dar tot nu mi-ar fi totuna sa iasa asa afara, plus ca partea cu nesupravegheatu mi se pare aiurea, cum sa-i lase nesupravegheati in apa?

Mergi la inceput