Pestisori... pestisori... (64)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

pusiiiiiiii

trebaluiesc prin casa , curatenie, spalat haine, mancare ... ioi ioi

am intrat sa va salut si sa va urez un we frumos

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

Ziua buna la toate sirenetele!

Ely, multumesc .
Dap, sunt tare frumusele hainutele de fetite . S-aveti un botez fain si sa va mandriti mult de tot cu finuta voastra!

Andanii, spor la treburi si o sambata frumoasa sa aveti!

Io... tot cu trebaluiala prin casa ... daca doriti, va ofer o felie zdravana de pizza supermixta "homemade" si un pahar de bere rece . Pofta buna ! Si va las si o dedicatie muzicala ... chiar daca, probabil v-am mai pus-o in trecut ... enjoy :

Va doresc o sambata linistita si faina la toate! Ne mai "auzim" !
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mami & poznasul... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Salutare si la multi ani!

Nu stiu daca am mai scris anul asta..
Noi suntem bine,pe acasa,ca afara nu prea e de iesit cu vremea ploioasa ..si ne pregatim sa-l sarbatorim pe ticu,ca maine face 79 de ani...
Miruna e bine si ea,a fost un pic mucioasa zilele trecute,dar fara alte manifestari mai grave..a invatat sa faca puzzle pe net si cum deschidem pc-ul,cum striga sa o lasam si pe ea...asa ca mai rarut cu el,spre binele copchilului
Am facut si o recomandare pentru o prietena ce vrea sa adopte un copil,sper sa reuseasca cat mai repede..se plangea de varsta,dar i-am zis ca e tanara,la 37 de ani

Tethys bine ai revenit!in ce ape ai inotat pana acum,te dadusi la fund...

Sper sa reapara si Nicole..

Ely sa va traiasca finutza!

Andanii greu cu slabitul,si eu ma tot chinui

Dany

O zi faina sa aveti!

Mergi la inceput

'Neata!

Danuta, multumesc . Nu zic in ce ape innotai io pana acum ... e secret ...
"La multi ani!" lu'ticul tau si de la noi ! Sa aiba ani frumosi si linistiti , multa sanatate si numai bine si fericire alaturi de voi! '"La multi ani!"
Pupicei dulci Mirunicii si sanatate multa! Si mult succes prietenei tale cu adoptia .

Celelalte sirenete ce mai zic? Ce mai fac?

Nicoll, hai si tu prin baltuta!!! Zi-ne ce mai fac gagicutele tale!

Io va astept la vorba !

Hai Dany, unde esti? Te dadusi tu disparuta acuma?

la toate sirenetele si o duminica faina sa aveti !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mami & poznasul... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Buna fetelor
Ma bucur ca va manifestati
Eu sunt in buc azi pun afise pe geamurile garsonierei de inchiriat,nici eu nici mama nu suntem bine,am vinjoleli de ca la Romania
Stiam ca vin la greutati, dar cum speranta moare ultima ce sa i faci sper.
Pupici la mari si mici si o duminica placuta.

Mergi la inceput

'Neata!

Carma, mult spor in toate, sa rezolvati totul cat mai repede si mai usor . Numai bine tie si mamei tale .
Celelalte sirenete pe unde mai umbla? Iaca, Nicoll nu vrea sa apara , Dany o disparut si ea ... deci, pe unde sunteti? Miha ce mai face Diana? Cum e cu scoala? Marami, nici tu nu zici nik? Hmmmhhh... haideti sirenetelor, mobilizarea si treceti la dat din innotatoare !
la toate sirenetele si s-aveti o zi de luni frumoasa si o saptamana linistita! &
Va astept... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Buna seara !

vad ca ati strigat dupa mine si m-am gandit sa nu va las prea mult sa asteptati .. desi unele ati merita ... Crynuta .. acum ca ai redevenit activa ....na sa vezi si tu cum e cand scrii singur asa ...( am glumit sper ca nu te superi ) ....pupici poznsului .

Danuta , multumesc de pupici .La multi ani bicului .. sa va traisca inca pe atat !pupici Mirunicei!

Dana , spor la toate !

Ely , asa este pt . fetite sunt lucruri f f frumoase ...poate doar pt . asta m-as razgandi sa fac fetita dar eu oricum imi doresc 2 copii asa ca vreau pereche ...Sa va traiasca finuta! Cand e botezul ? Ce fac picii ?

Carma, multa sanatate si sa gasesti chiriasi ok.Pe cine stiam eu si-a gasit in alta locatie .

Cu NIcol am apucat eu sa vb putin pe mess e prinsa cu fetele , cu munca si toate cele dar e ok .

Despre mine nu am ce sa va spun, tot somera sunt , dar macar au inceput astia sa ma mai cheme la interviuri, am fost saptamana trecuta la unul si astept rsapun si maine am altul .

Va sarut si va imbratisez cu drag si mai apar eu pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

ouff fetelor am venit de la oftalmo....incepe decolarea de retina la ochiul drept
Nu erau de ajuns necazurile care deja le am....
PUPICI LA PESTISOARE

Mergi la inceput

'Neata!

Dany... ... ... .
Multumim de vestile despre Nicoll . Banuiam io ceva de genul , ca e tare prinsa cu toate cele... bine ca sunt ok. .
Sa ai multa bafta la interviuri, sa gasesti job-ul dorit si potrivit . Te mai asteptam pe aici ...
Carma, imi pare rau de noile probleme . Multa sanatate si tinem pumnii sa fie totul bine pana la urma & .
Celelalte... banui ca sunteti ok. ... nu?
Va las si un horoscop:

Pesti
18 ianuarie 2011
* Cu toate ca pareti indiferent la incercarile rudelor de a va pune bete in roate, va simtiti lezat de deciziile acestora. Sunteti amenintat de acei "prieteni" pe care pana acum ati stiut cum sa-i tineti la frau. Ai grija de sanatatea ta!
* A sosit momentul sa-ti asumi riscurile si sa te lansezi in anumite speculatii financiare. Norocul te va sprijini intr-un mod evident, permitandu-ti sa-ti maresti sensibil veniturile cu un minimum de efort. Cu toate acestea, va fi trebui sa fii foarte atent(a) si sa nu te pierzi in euforia succesului. In cursul zilei de astazi vei fi foarte sentimental(a), sensibil(a), emotiv(a) si senzual(a). Vei avea tendinta de a reactiona ghidat(a) de instinct intr-un mod nechibzuit, in toate situatiile. Poti trai o aventura uluitoare cu sufletul tau pereche, dar din cauza influentelor astrale negative aceasta ocazie iti poate scapa printre degete.
* Aveti succes in afaceri si reusiti sa castigati o suma frumoasa. Mai mult, dupa-amiaza vi se propune o colaborare. Daca trebuie sa calatoriti, puteti fi optimist. Nu se intrevad nici un fel de probleme.
* Ai o multime de activitati in afara casei, insa nu iti neglijezi familia. Reusesti sa mentii un echilibru intre diferitele responsabilitati. Este o zi buna pentru cei care au o activitate intelectuala. In unele cazuri, este vorba despre idei de geniu, care apar acum si de un mare grad de luciditate. Daca sperai sa intalnesti persoana potrivita, astazi se poate intampla acest lucru. Este bine sa te folosesti de bunul simt si sa vorbesti cat mai putin.
* Dragostea pluteste in aer in aceasta dimineata. Este o zi potrivita pentru orice fel de comunicare. Ai putea decide sa incepi ziua cu o plimbare, poate chiar cu bicicleta. Mai tarziu, discutiile seriose cu cei dragi, in special copii sau persoane mai in varsta, mentin dificultatile si neintelegerile la distanta. In acest mod, iti dai seama usor unde poti gasi ajutor cand ai nevoie si cui ai putea oferi, la randul tau, sprijin. Astazi ceva nou patrunde in stilul obisnuit de viata de pana acum. Sistemul tau de sustinere din partea altora devine din ce in ce mai sigur, mai puternic. Esti capabil sa scapi de ce te incurca, de ce nu iti este folositor si sa pastrazi acele elemente de baza, adevarate pentru mediul tau.

si o zi faina la toate sirenetele !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Ei asa da , au inceput sirenutele sa scoata capul din apa .

Danezooo ma bucur ca ai scris

Ely faine fetitele daaaa.

Eu sunt bucuroasa pentru ca a luat copilul meu la olimpiada de fizica faza pe judet locul IV ...

cu slabitul stau bine, adica sunt cuminte, lunea viitoare ma cantaresc ... va tin la curent

pusiiii pusiii , revin , am ceva treaba

andanii

Mergi la inceput