Pestisori... pestisori... (64)
Raspunsuri - Pagina 17
Tethys spune:
'Neata sirenete!
Suntem bine, in mare... poznasul ca de obicei ... pozne-nepozne... perle-neperle... asteptat si venit Mosii de 2 ori (gradi+acasa)... dupa ce ma batu la cap sa-i fac bradu' (ca de obicei ), imediat ce trecu Mosu' imi zise sa-l despodobesc, ca nu mai are nevoie de brad ... iar amu, ma bate la cap cu strandul si mai e destul pana la vara ... mno, cam ca de obicei... creste, incet-incet... chiar mi-a zis azi bunica Denisei (o colega de-a poznasului) ca, i-a facut remarca asta Denisa: "Robert a mai crescut dar... asa oleaca, doar un piculet..." ... no, daca seamana cu ma-sa ... creste cate-un pic... da' bine .
Io, sa zicem ca sunt bine ... iar, vestile bune... nu-s legate de nici un Fat-Frumos... in privinta asta m-am lamurit indeajuns ca NU EXISTA. Si punct . In schimb, vestea buna e ca... am reinceput activitatea in baltuta ... deci, haideti la .
Mno, ce sa va mai zic? Nik ... momentan... astept sa-mi revina cheful de povestit/palavragit... desi, baltuta e cam pustie ... mno, ... va pe toate si s-aveti o zi faina ! Ne mai "auzim" ... ... .
andanii spune:
Tethys super povestile despre posnas ... intotdeauna le-am savurat cu multa placere , ai un fel aparte de a povesti ... imi placi doamna, mult de tot ... pupici miiii tie si poznasului
Cat despre prietena ta m-am distrat copios
Daniela nici tu nu mai apari? hai ca ne-am mobilizat , acuma poti sa apari si tu, te rooogggg
Despre mine ce sa va spun , m-am apucat serios de slabit, nu se mai putea, mananc sanatos si sper sa am si rezultate cat de curand , in orice caz ma simt mai bine psihic, simt ca fac ceva mai mult pentru mine decat sa ma indop de bombe calorice ca-mi adauga kilogramele.
Pe Andrei l-am mutat de la vechea scoala pe motiv ca aici sunt orele de dimineata si nu-mi place deloc ... imi tot reprosez ce mare greseala am facut. Dar cu programul celalalt nu mai putea merge la dans. De dans nu voia sa se lase si trebuia sa gasesc solutii. In orice caz ma gandesc serios ca de la anul sa il mut inapoi deoarece in clasa VIII in toate scolile e de dimineata.
In rest e bine, invata la fel de bine deocamdata, la dans merge non stop, s-a intors si fata din motivare(a avut si ea probleme cu genunchii) acuma incepem dinou actiunea concursuri din martie, doamne ajuta sa avem si rezultate dupa un an de pauza
va pup pe toate ... haideti sirenelor sa povestim , sa nu lasam subiectul sa moara
ely ???? hai te rog spune ce fac iubirile mici ??? dar printesa Elena ???
baby ???? cum mai esti , cum te mai simti ???imi e dor de tine/
carmaw??? nu ne mai povesteti chiar nimic??
ochi verzi ce-ti face dulceata ???
crismir pe unde esti??
nicole hai te rog , nu ma lasa ca sa lansez atatea invitatii , pusi
marami stiu ca ne citesti, pune si tu doua vorbe aici
lista de sirenute e asa de lunga si scriem doar cateva .... haideti scoateti capul din baltuta ... pusiii mici
andanii
Tethys spune:
Seara buna sirenetelor !
Noh, in primul rand, bunele maniere imi "dicteaza" sa zic (cu oleaca de intarziere ): Dany si Andanii multumesc fain de reprimirea calduroasa in baltuta. Poate apar si celelalte sirenete la vorba ... incet-incet ... 'om gasi noi cate ceva de palavragit ... pana la urma...
Ma bucur ca inca va incanta poznele/perlele feciorasului meu ... sper sa se mai adune in tolba vreo cate ceva de relatat... macar atat ...
Andanii, mult spor la slabit (io m-am mai ingrasat... deci, nu facui nik in aceasta privinta ... inca...), multa bafta cu scoala lui Andrei si mult succes la concursuri . Va intoarcem pupiceii .
Dany, tu ce noutati ai?
Celelalte sirenete... le-a strigat deja Andanii... hai, adunarea !
Si, cum cica in sera asta is oleaca in toane bune si bantuii Youtube-ul, gasii o melodie faina pe care v-o dedic si voua ... enjoy :
S-aveti o seara cat mai placuta si vise frumoase la noapte ! Pe altadata & ...
Tethys spune:
'Neata!
O doreste cineva? Nimeni? ... no, bine... io va doresc un weekend fain, linistit si cu multa relaxare . Poate apareti totusi la vorba... daca nu, ma retrag din nou ... o zi buna tuturor! &
andanii spune:
Tethis da suparate rau sunt sirenutele pe noi ... oare ce s-a intamplat ???
Speram ca totusi sa apara
multumesc pentru dedicatii
pupici miii poznasului
andanii
Tethys spune:
Dap, se pare ca am scris deodata ... dau o tare-tare... sa sara somnul . Servici usor sa ai azi .
Hai sirenetelor!!! Un cuvintel-doua, acolo ... please!!!
Sa stiti ca nu ma milogesc mult pe aici ... ...
O zi faina tuturor !
andanii spune:
Multumesc de cafea , m-am trezit , a fost foarttteee bunnaaaa
Daaaaa ne milogim non stop ... se pare ca au si uitat de noi
pusiiii thetys si poznasului
da vad ca nici macar daneza nu mai intra
andanii
elyanne spune:
Neataaaa
N-am uitat de voi... cum sa uit... cred ca e singurul subiect pe la care mai scriu... Nu mai am timp de citit pe DC decat in we...si atunci nu mereu
Asa ca nu ma certati ca nu apar la apel, decat f. rar...
Copiii sunt bine, sanatosi... cu "munca" lor (gradinita)... alte noutati... nu prea...
Altfel ne pregatim de botez... avem o finutza mica si pitica... are aproape 2 luni... Asa ca azi am o tura de shopping... pe aici prin zona... Sunt atat de frumoase hainutele de fetite
Tethys bine ai revenit
Andanii iti tin pumnii sa dea rezultate... asa si eu... am nevoie de un regim alimentar mai sanatos... nu atat pentru kg in plus (zic io ), cat pentru organism... si pentru celulita
Sunt constienta ca rezultate nu voi avea imediat... dar de fiecare data mai aman o tura sa incep... asa-i modelul din pacate
Iar despre Andrei... e greu sa te reacomodezi dupa ce ai lipsit o vreme... dar pana la urma ar trebui sa inteleaga ca nu le poate avea pe toate...
sa aveti un we frumos