Pestisori... pestisori... (64)
Raspunsuri - Pagina 15
daniela_daneza spune:
Hello!
Cristina , te astept cu mare drag .Da-i un semn cand ajungi si vedem cum ne intalnim , da ?
Ce faceti ? Va pregatiti de sarbatori ?
Eu nu am nimic nou de raportat , totul liniar , acum ii astept pe unii sa montez apometre , sper sa vina ca eu am asa un feeling cam nasol ...of .. sper sa ma insele intuitia de data asta ....
La noi a inceput sa ninga ....
o zi frumoasa va doresc
daniela_daneza spune:
Ura .. am apometre !Poate nu este o mare realizare pt unii dar pt. mine este ...
O seara cu vin fiert si colinde va doresc!
andanii spune:
si la noi ninge ca-n povesti de ieri seara , s-a asternut calumea , nebunie de sanii pe strazi , copiii fac oameni de zapada ... ce mai , frumos frumos , imi place sa ma plimb si sa admir zapada ... da nu cu masina brrrr am cauciucuri de vara si nu prea-i de umblat cu ele acuma ... sa vad maine dimineata daca pot pleca , daca nu ... nu m-am nascut in masina, exista si mijloace de transport in comun nu ???
v-am pupat ...
chiar ca ... pe nicoll si cryna nu le-am mai citit de cam multisor ...hmmm , dati si voi un semn macar la saptamana ca si mine
dany bine ca macar tu mentii subiectul asta pe pozitii
andanii
danuta36 spune:
Craciun fericit!Sa va aduca mosul tot ce va doriti!
Noi suntem pe acasa,cu ultimele pregatiri...pupam baltuta
daniela_daneza spune:
La multi ani 2011!Un an cum nu ati mai avut, bun , fara griji si cu dorinte implinite!
daniela_daneza spune:
Buna dimineata!
Hai pestisorilor scoate-ti capul din apa .. sau lasam subiectul sa moara...
Am uita sa va scriu si din partea lui Charlie , un an nou cu multe bucurii si realizari .Este bine dar netul ii joaca feste ...
Cum ati petrecut ? A venit mosul ?
andanii spune:
La multi ani!!!!
Sa dea dumnezeu ca in noul an sa vi se implineasca toate dorintele si visele sa fiti sanatoase , zambitoare, vesele si fericite.
Va pup pe toate
dany cum sa lasam subiectul sa moara .... striga catalogul si sa vezi cum iesim
andanii