Pestisori... pestisori... (64)
Raspunsuri - Pagina 14
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daniela_daneza Neatza! Ely , sa va traiasca finuta !Cum o cheama ?Si cand ai timp poate pui poze .... Carma, lasa ca se curata ....sanatosi si voiosi sa fiti . Restul gastii ? Charlie ce mai zici ? Ai gasit job ? Va pup si o saptamana usoara! Dany 'Daca dragoste nu e, nimic nu e!" |
Buna fetili
eu mai scriu si pe la grecoaice....so...
Ramonaki are job uri punctuale,am vazut asta lecturind blogul domniei sale
Eu va pup pe voi si ma duc sa fac caracatitele!
pupicei!
daniela_daneza spune:
vreau si eu caracatita ..imi place f f mult ....
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmaw
Buna fetili eu mai scriu si pe la grecoaice....so... Ramonaki are job uri punctuale,am vazut asta lecturind blogul domniei sale Eu va pup pe voi si ma duc sa fac caracatitele! pupicei! |
carmaw spune:
buna
AM vorbit cu Charlie
salutari din frig
Ea are scoala de luni -vineri pina la 16
apoi de doua ori /sapt invatarea limbii daneze
-simbata si duminica e bucatar pt micul dejun la un hotel
va pupa!
-----------------------------------------------------------------
Voi mai traiti????
danuta36 spune:
Hello!
Mai traim...dar n-avem cine stie ce noutati
Colega mea de tura e graviduta...ma tot intreb pe cine o aduce in locul ei...
Miru e bine,a inceput sa se joace cu papusi,ca orice fetita...i-am luat una,cadou de Sf. Andrei,plus o carte cu Pinochio.
Ma bucur ca Ramona e bine si si-a gasit si job
Am plecat la bucatarie,sa scot eclerele din cuptor..soata a facut o budinca si sa le umplu
Pupici!
daniela_daneza spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei , Andrei sau Andreea ! Andrei al DANEI , Andrei al lui Ely , Andreea Danutei si nepotului meu Andreas !
Poftiti la o felie de tort de mere !
Carma, nu am gasit inca nimik de munca .Multumim de vestile despre Charlie .
Danuta , pupici si nu te mai gandi cine o veni , important este sa vina ca sa nu ramai tu cu toate pe cap .Pupici printesei .
Salutari la toate pestoaicelor si le mai asteptam pe aici!
O zi frumoasa! Ca mine asa ....
daniela_daneza spune:
La multi ani tuturor celor cu numele NICULAIE si a derivatelor!
Vadaac nimeni nu mai scrie pe aici ...probabil am sa mai vin si eu de Craciun ...
andanii spune:
miii de multumiri pentru urari si urez si eu asisderea si de ANdrei si de Nicolae
andanii
danuta36 spune:
Hello!
La multi ani de Sf. Nicolae!
Dany multam de urari,intoarcem pupiciiTare mi-e ca,dat fiind criza actuala,n-o sa mai angajeze pe nimeni si munca a 5 oameni va fi facuta de 4
Am inghetat azi la job,plec sa beau ceva cald..
Pupam baltuta!
marami spune:
Apoi, Danuto, e bine cat munca a 5 o fac 4 mai rau ar fi daca unul singur ar face treaba celor cinci asa cum se poarta la ora actuala.
Am intrat sa vad care ce mai face, mare lucuru n-am pierdut, vaz ca vin mai usor vestile din-afara care nu au nici timp si nici acces nelimatat net. Ii bun asa!
Danezo, de joi si pana martia viitoare pregateste-te de o ieseala la cafea, aviz si cui o mai fi prin zona doar daca va face placere.
Mai stie careva, ceva, de Nicoll si Cryna?
I miss u, sis!
Before you judge me, try hard to love me. MJ
creatii printre elucubratii