Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Roxy ,da.asta am vb si eu cu sotul azi.I se schimba ochii inspre verde.Cica atat avea si de la el ,ochii si daca si aia se duc...divortz scrie pe mine!Mananca ciuperci ca Geo ii seamana in totalitate(exceptand locul in care stau dintii!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fata, ELLANIKO, ce rea te facusi!
Imi zici tocmai mie d-alea, d-alea...si nu ma crezi cand ma plang ca-s grasa. Poate ti-am parut slaba ca m-am facut neagra la par si cica negrul subtiaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Cristino,io m-oi fi facut rea da'tu esti numa'buna.parol!
Bumbito te vazui si pe tine.Sa-ti fie rusine!
In conditiile astea merg sa fac un dus macar curata sa fiu.
Briza am vazut Ericu'.taaare fain e.Fac eu o fata si va tin minte!!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

buna fetele!!!!!

am avut putin timp acum si am aruncat un ochi la pozeeee

DIANA a lui IRRENE din dubai e superba, mamica la fel.
frumoase foc amandoua blomdute si cu ochii albastri ..mmmmmm...o sa inebuniti toti arabi pe acolo, mai ales ca sunt topiti dupa blonde la fel ca grecii.
iar dubaiul , mie mi-a ramas la suflet, am fost in luna de miere si mi-a placut la nebunie, cand o sa mai creasca asteropi , iti facem o vizita pupam frumoasele

OANA fitu e bestial, la fel ca GEO al ELLEI....nu mai pot dupa ei...sunt febletea mea , alaturi de IVAN si frumosii de baieti a lui ATB...mi-a placut de DENIS mozolit tot cu tortulet
OANA micutul ERIC sta super super bine in fundulet si in picioarre, nu mi=a venit sa cred cand l-am vz sprijinit de patut(gustandu-l asa putin) bravooo lui, ai baiat mareeee

KOSSIR in poza 51 e superba SOFIA MARIA...o dulceata de fetita

OANKA pt Maria am ramas fara cuvinte...ce pot spune??...orice as spune e prea putin....e bestiala, e o bombonica de fetita e la super superlativ.....nu mai pot dupa ea....cred ca ti-o fur daca ne intalnim, ca si asa mai vreau eu o surioara pt Asteropi
e o minunatie de copil..frumos si destept ...o iubesc,

MARA de mami SANZI ...mai, mai da ce bine stam noi in fuundulet
imi place piticutza tare, tare mult....si seamana fff bine cu fetita unei prietene

cam atat am reusit sa vad azi din noile poze puse de voi..
insa un lucru este cert......suntem niste mamici tare norocoase , cu niste ingerasi speciali si super frumosi

nu mai stiu cine a scris ca nu a vz pozele nostre de la botez
cu mare drag iti pun linkul
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

fetelor, inchei aici
va pupik
noapte buna

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Neatza -- aseara desteptul de barbata-miu a iesit sa fumeze o tigara pe balcon (care este la camera copiilor) si a uitat sa traga perdelele cand a intrat inapoi. Cum aici se lumineza de zi la 5 dimineata, la 6 erau amandoi in picioare

Miria -- am zis ca o sa fie interesant cand vine soacra pentru ca ea e diferita mult de parintii mei. Adica ea nu vine aici numai pentru nepoti, dupa ce ca vine numai 2 saptamani, vrea sa mearga si la beijing 3 zile si in alt oras vreo 2 zile. Adica pe de o parte inteleg, nu vii in China in fiecare zi, normal ca vrei sa vezi marele zid -- da vino frate pentru mai mult timp, ca asa, sa vezi copiii cateva zile, ce relatie poti sa iti faci cu ei, cand lor le ia cateva zile sa se apropie de cineva nou... Eu ma inteleg bine cu soacra-mea, dar ma cam seaca faza asta, ca nu e asa dedicata nepotilor ca parintii mei...

Gaby -- ce pofta mi-ai facut de gutui... poate il pun pe tata sa imi aduca, dar mai e o luna pana vine...

Alina -- am trecut si eu prin faza prin faza asta, cand Jodie avea vreo 8-9 luni am inceput sa merg cu John la gradinita la Mommy and Me si de acolo se tot imbolnavea si ii dadea si ei. Tin minte ca era ianuarie si erau amandoi bolnavi si nu puteau dormi ca nu respirau bine, am zis ca o iau razna, numai cu nebulizare le-a trecut. DAR ce voiam sa spun este ca desi a fost greu cateva luni, Jodie a dezvoltat un sistem imunitar foarte puternic, mai puternic decat al lui John, cred ca in afara de virusi la stomac, nu a fost bolnava mai niciodata... Asa ca e greu, dar o sa fie bine...

Roxana -- vezi ca stiu de la prietene ca ferma de pe Facebook e adictive la greu, de genul ca se scoala in miez de noapte sa planteze, hraneasca animalele, etc...

Sanzi -- eu am trecut pe cola zero, asa ca macar de acolo nu ma ingras :) insa in rest, dupa ce se culca copiii primul lucru pe care il fac ca sa ma relaxez este sa mananc ceva dulce... deocamdata nu pot sa renunt... mai vedem... dar am zis clar ca la un an de la nastere daca am peste 70 de kg imi fac liposuctiune. Sa vedem daca ma tin de cuvant...

Vladi -- e posibil sa aiba o intoleranta daca zici ca mananca asa bine alte alimente... daca dormi cu el in pat, nu reusesti sa dormi in timp ce el suge? Si Jane se trezeste uneori la o ora sa suga, dar io adorm la loc imediat si ma trezesc cu sanul pe afara si ea adormita mai tarziu haha... sper sa reusesti sa te odihnesti...

La noi lunea e super busy, cu playgroup, matematica, balet si tenis. In plus, John trebuie sa isi scrie jurnalul inainte de playgroup, asa ca deja am itnrat "in paine"

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata!
nu ma bateti, sunt pe o fuga continua sa stiti, cu mutatul, transportatori, etc... nici nu mai stiu de capul meu.
Acum suntem la Sigapore cautam unde sa stam, trebuie sa ne intoarcem la dr sau pentru vaccinul de 6 luni si apoi gata intram aici la alt pediatru. saptamana viitoate ne intoarcem si pentru masa de la revedere, etc.

Baiatul meu e bine, are 2 dintisori: incisivii centrali inferiori, e tare simpatic asa cu unul mai mare, altul abia iesit!
saracul de cand a facut 2 luni si am inceput sa iesim nici nu stiu cum a crescut saracutul.
Am inceput sa incercam sucul de morcovi proaspat, sa ne familiarizam cu lingurita, cu inghititul, merge mai bine decat credeam, o zi da, alba mai putin, in fine nu ne grabim. In rest sanul e de baza, baga la greu cam la 4-5 ore cere singurel.
Este expus la toate schimbarile din viata noastra de cand s-a nascut, cred ca asta influenteaza mult comportamentul sau. E vesel, cand ii este somnic adoarme, papa bine, doarme in continuare toata noaptea. deocamdata ma descurc eu cu suculetul, vedem cand trebuie sa bagam supica cum ne aranjam, poate ne mai calmam si noi la casa noastra.
Sotus adoratus e ocupatus non stop, nu ma poate ajuta cu nimic, deci mandea trebuie sa se adapteze din zbor cu copil cu tot.
Dar viata e frumoasa si trebuie traita!

In rest, citesc printre picaturi, conexiunea net este asa si asa, nu mai vb de cenzura, etc, nu apuc sa va scriu mai des.
Aveti niste frumuseti!!!!!!!!!!!! copiii iepurasi sunt de pus la revista, mamici una mai frumu ca alta, slabe batz si cu probleme de vedere, dar ce sa-i faci, nu putem fi perfecte!
In plus da bine asa sa te plangi: vai cum arat... si cealalta: vai, cat de bine arati!!! Face bine la moral, aratati toate mortal si se vede ca sunteti fericite cu frumuseii langa voi!

sanatate la toata lumea, scuze ca nu nominalizez, la copii, la mamici, la tatici si la tot familionul.

dai azi eu cafeaua!!!!!!!!!!!!!!
si ceaiul ( am vazut ca avem doritoare)
si cornete si fructe la gramada!
si pupici

castelana mami fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

neata,

La multe lunite iepurasi dragalasi: Ianis, Ricardo si Isabella! Sa fiti cumintei si sanatosi!!!

Niki, ma bucu ca v-ati simtit bine la petrecere! Cu biserica...asta e..nu i-a placut Mariei atmosfera!Imi place ca e cu personalitate!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui asteropipan
nu mai stiu cine a scris ca nu a vz pozele nostre de la botez
cu mare drag iti pun linkul
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

fetelor, inchei aici
va pupik
noapte buna

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

Si eu am zis.

Le-am vazut acum!!! Printesa voastra a avut un botez foarte frumos!!! Mi-a plcut ea, adorabila cu, coronita si rochita fuxia, mami si tati fericiti, frumosi si eleganti, biserica cocheta, aranjamentele cu flori si voal!!! Felicitari!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Gaby, floarea era ca te sintisem si pe tine dezamagita de tara asta...

Vladi, multumim. Sunt sigura ca va fi un desen minunat!!! Doamne ajuta sa isi revina Florian cu programul de noaptea, sa te poti odihni si tu.

Excelent ca maninca alte alimente, ii poti da brinzica cau iaurturi mai multe daca iese negativa analiza.

Daca iese intoleranta la lactoza sa stii ca Lactopriv-ul are un gust groaznic.

Despre stat in picioruse, David se intepeneste in ele, in schimb nu sta in fundulet, cade inspre in fata. Eu spun sa nu te ingrijorezi, copiii au ritm diferit de dezvoltare, nu ma indoiesc ca e perfect motric!!!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

freedelia intotdeauna m-am intrebat de ce ivan a capatat doar virusi la burta cum spui tu, genul de gastroenterite virale, nimic serios, a fost in contact cu copii care aveau gastroenterita hop facea si el, venea in contact cu copii care tuseau cu bronsiolita bronsita etc, niciodata in viata lui nu a tusit, muci a avut cu carul si antibiotic doar o singura data a luat

ella din cate imi dau eu seama ochii vor ramane verzi, daca era sa se inchida, se faceau direct caprui, dar el ii are prea verzi

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput