Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioanact spune:
Erina La multi ani, Dariei! Sa fie sanatoasa si mereu vesela !( imi place mult strunga ei ).
Am vazut pozele. Iti seamana leit m ales in poza nr 20.
Ce fetita mare aveti!
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
vladimirescu spune:
S-a culcat Floricica la ora 20, si a reusit acum sa se intoarca de pe spate pe burta fara sa miriie... wow! Ma scoala cam din ora in ora pina la 6-7 dimineata cind se scoala te tot, de regula pt ca are un gaz, sau ca nu reuseste sa se intoarca... pt orice ma scoala!
Sint absolut convinsa ca nu de foame, ziua sta fara probleme 4 ore nemincat si nebaut, ba nici dupa 5 ore nu suge de sa zici ca vai ce foame ii era... Iar noaptea, alaptat la 2 ore, nici in prima luna de viata nu era asa!
Ma capiaza nesomnul asta, zau. In noptile cind ma scoala la 3 ore ma trezesc fericita si odihnita, asa am auns :)
In fine, de fapt nu e cazul sa ma pling, ca de la 7 cind vine bona si-l evacuez din patul meu si pina la 10-11 dorm linistita - daca nu cumva trebuie sa ma scol pt vreo treaba care nu ma lasa in pace:)
Ma mira ca Floricica la 6 luni nu intareste deloc picioarele sa se sustina cind il pun cu talpile pe ceva tare, nu are nici o reactie, lasa picioarele moi pur si simplu. Imi amintesc ca Vladimir la 5 luni era tare ca batzul, isi putea sustine greutatea singur in picioare, doar echilibru nu avea.
De asemenea, Floricica la 6 luni nu sta singur in fundulet, cade intr-o parte si nici nu se straduieste sa se sprijine sau sa se traga de ceva sa-si pastreze echilibrul, iar Vladimir statea bine singur in fundulet...
Trag concuzia ca e cam blegut Floricica asta, desi la inceput arata mult mai vioi decit era Vladimimir, care a fost mereu o "printesa lenesa"...
Mai e cineva cu copil de 6 luni care lasa picioarele blege daca e tinut "in picioare"?
Am fost in parc azi cu amindoi copiii, a fost frumos dar f obositor pt mine - nu mai am energie deloc, chiar cind amindoi sint cuminti ma oboseste drumul in sine, foitul in brate, totul... Of, abia astept sa ies din starea asta, dar stiu ca n-o sa se intimple pina nu-mi recapat citeva saptamini un somn cit de cit normal...
A mincat Floricica in parc supa-piure (morcov, pastirnac, dovlecel, para - ca sa "taie" constipatia d ela morcov :), carne de vitel, ulei de masline), ii place mult, deschide des si nerabdator gurita. Culmea e ca maninca orice din lingurita dar din biberon tot nu vrea, nici ceai, nici lapte, trebuie sa insisti o gramada... Si nici la sin nu maninca prea bine, in 3-4 minute gata nu mai vrea, si mi-e clar ca mai am inca mult lapte cind el se opreste - basca ca maninca numai la un sin... Multe fitze pe capul lui, zau!
I-am facut analize de singe, nu avem infectie bacteriana (proteina C reactiva e ok la valori) si astept un test d eintoleranta la lactoza - la ambele, LM si LP. Asta ca sa ne asiguram ca nu vrae sa manince lapte destul ca nu are chef, nu ca de fapt nu tolereaza lactoza... Plus durerile de burtica care nu se mai termina, de asta am facut analiza asta, cam pe marti-miercuri am rezultatele.
Cu ocazia luarii de singe am cerut si grupa sanguina,e 0 saracul de el, asadar sper sa nu avem nevoie vreodata de transfuzii ca se gaseste tare greu singe 0... (eu am A, tat'su B, asadar el putea avea orice grupa de singe - iata la Vladimir inca nu stiu ce grupa are...)
Hai ca am scris numai prostii. Va pup si dac mai lipsesc nu va ingrijorati, pur si simplu nu am timp sa intru si sa citesc, dar recuperez eu macar o data pe saptamina (sper) !
vladimirescu spune:
irene bine ai venit ! - si din partea mea. Scrii frumos, imi pace sa te citesc :)
lara m-as bucura sa poti scrie mai des, tu ai postari bune si pline de substanta
erina sa-ti traiasca printesa!!! (scuze de intirziere, acum m-am prins ca a facut 3 ani ;)
Cind o sa ne vedem intr-o buna zi ii desenez ce vrea ea, cal, magar, din orice unghi - imi amintesc eu cum se face asta, desi n-am mai desenat de vreo 20 de ani, totusi am facut un liceu de arte :))
nafi sa-ti creasca baiatul frumos, destept si cuminte! Si in viitorul cit mai apropiat sa scape de gaze :)) (ceea ce-mi doresc si mie pt Floricica)
ellanik pt mine esti in continuare no1 la umor, ma distrez tare de tot cind te citesc!
honeybaby pupici Mayei, lui Honey si lui Petic!
uf - cind sa mai scriu ca ma apucase - iaca bazaie Floricica. Nopate buna!!!
nafi spune:
VLADI - multumesc de urari. asa sa fie! imi pare tare rau ca te chinuie Floricel. bine ca nu are infectie Sa speram ca trece repede peste episodul asta cu trezitul des noaptea. e tare rau cand nu te odihnesti suficient
Te pupic si sa te tii tare!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Rebiana27 spune:
Mi-am facut putin timp si am citit ce s-a scris in acest capitol; celalalt il trec la "de recuperat". Am adaugat cateva poze recente in albumul de pe picasa. Scuze ca nu sterg albumul si apoi sa creez altul (v-ar fi mult mai usor sa ne vizionati, sunt sigura) insa am cateva comentarii si, din respect pt fete, nu sterg pozele respective.
NIKI sa ii fie de bine botezul fetei! Sa creasca mare si sanatoasa!
NAFI sa-ti traiasca flacaul!
ERINA, LMA Dariei! Frumoasa petrecere!
OANA, IRENE, STANUCEL, BUMBITZA am vazut pozele de pe picasa cu copilutzii minunati! Am stat sa vizionez fiecare poza in parte ca sa-i admir, cat sunt de frumosi! DENISA, ROXI imi plac rau fetele in Bumbo!
Pupici de noapte buna!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
sanzi spune:
Miria,ai dreptate, nu m-am gandit ca se coc si dupa ce sunt culese, desi acum imi amintesc ca bunica mea tinea gutui prin casa, miroseau frumos. M-am ramolit de tot...
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
dayanara spune:
alex sa stapaniti sanatosi noile achizitii, mergatorul la ivan l-am folosit cand vroiam sa-l las undeva in siguranta in rest nu e bun de nimic
miriam te-am adaugat , merge?
denisa am fost azi in hm si m-am uitat la body cu kitty, acum, colectia noua e pe gri, da click aici apoi mergi la pagina 3 si penultima poza
http://shop.hm.com/nl/shoppingwindow?dept=BARN_BAFLI_TOPS&shoptype=S
rebiana copiii frumosi ca de obicei, a crescut mara
imi place caruciorul, sa-l stapaneasca sanatoasa mara
si comentariile tale de la poze sunt sensibile, esti ca de obicei de cristal, nu deranjezi pe nimeni...hai ca ma opresc ca sa nu creada sotul tau altceva
miria unde esti ca ma plictisesc, hai sa facem o ferma ceva pe facebook, copiii dorm, vasele spalate, biberoanele sterilizate, mai am sa fac si eu baie si apoi frec menta pe aici
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
dayanara spune:
gaby scuze acum mi-am adus aminte ca m-ai intrebat de omron, e omron compair parca C28, nu e mic, are masca pt adulti si masca pediatrica
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
ellanik spune:
Miria esti o mincinoasa fara pereche si sa stii ca esti spusa lu'mama.Fata tu ai oglinda stricata cred sau tu ai probleme cu vederea sau cu pipaitul.Unde te vezi tu grasa????Sau poate esti nebuna?chemati salvarea ca femeia nu e intreaga!!!E chiar jumatate din ce spune ea.de aici incolo sa nu mai credeti ce zice Cristina ca MINTE!!!!
Ce mai cresc puii astia toti frumosi...."pedofilele"s-au inmultit ....foarte fain....noi azi am papat iaurt cu cereale si abia la ultima lingurita si-a dat seama ca e acru si s-a zbarlit /strambat.Pun poza respectiva ca e haioas arau.Zici ca e un betivan balos!!!
Fata Nafi cati ani ziceai ca ai????Nu se cunoaste!
Irene te-am vazut si pe tine!!!Sa nu te mai vad!(imi faceti in ciuda,ai?)
Vladi nu imi place de tine.te simt trista,depasita fizic, obosita.Si eu sunt dar macar mor vesela.(desi nici de asta nu am timp)
Gaby fata intr-o zi o s aintrebi cu ce sa amesteci niscaiva rahat bio!!!Mai lasa copila aia in pace ca o diversifici prea tare.La noi tot tzitzi e amor nebun!!!
Noi azi am papat asa:
dimi- mar cu para +putin suc de morcov=toate amestecate si cu o lingurita de cereale biscuiti
pranz =piure de cartofi si morcov cu laptic de la mine si o zgaiba de unt (nu ma barfiti da'trebuie gust la copil)
seara iaurt cu cereale cu banana si piersica
Intre tzitzi la greu si nazbatii cu carul.Nici Geo nu sta in fund decat intre perne si acolo fff putin...nu il intereseaza pozitia(doar e baiat ,nu???)si dr a zis ca are timp.In schimb el ar sta numai in picioare si tzopaie ca un apucat de ne framanta si pe mine si pe ta-su intre picioare.N-ar fi o problema dar de ta-su as mai avea nevoie.
Pun poza cu iaurtu'n flacari!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!