Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

IRENE - suntem bine, mersi de intrebare! am fost la o expozitie de mobila , covoare, perdele si alte obiecte de design interior...mi-au ramas ochii acolo, ce mai!ricky a marait tot timpul de cred ca a ragusit si am luptat o ora cu el odata ajunsi acasa , ca sa-l fac sa doarma. abia acum am reusit in sfarsit! A trebuit sa-i administrez si jumatate de miniclisma ca nu mai facuse kk de 2 zile si asta il facea sa zvarle din picioare de parca era un cal salbatic!

Ti-am vazut-o pe Diana! tare mumoasa si dulce. seamana cu tine mai blondutza asa, nu? frumoase si pozele de la piscina. eu am fost doar o data anul asta. la anul trebuie sa recuperez!

SANZI - multzam de urari!

BUMBITZA - tare frumos creste Ilincutza, scumpa de ea! Iar tu arati de parca esti o fetita cu papusa Ilinca. arati perfect!

ELLANIK - am vazut si pozicile cu nazbatiosul de Geo. E tot de pupat si giugiulit!

Urez si eu

lui Ianis si pupici mamicii Andra_s si Isabella Katy (asteptam vesti de la MIKY!!)

de Riccardo

Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui GabyHila

Aaaaa am vazut ceva nou la sectorul fructe azi: gutui!!

Am cautat pe google si nu am gasit daca ii pot da si cum!! Oare daca le fac bucatele si le fac in blender mai sunt asa dure? au un gust bun dar o textura dubioasa!!!

Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010)

Eu am citit pe undeva ca gutuile se dau abia dupa ce implineste bebele 10 luni si au efect antidiareic. se pot face sub forma de compot si pasate.

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna seara!
Noi suntem bine, m putin eu , imi curge nasul, cu gâtul am rezolvat-o.
Ioana m tuseste, iar nasul nu-i m curge, nici Justinei.
Acum dorm amandoua.
Oricum, Ioana nu va merge mâine la gradinita.

Dupa ce-am venit de la Harsova am m stat 1 h afara cu ele. Ne-am întâlnit cu , colega Ioanei de banca de la gradinita si mamica ei.
Si fetita ei e racita si a luat si fratiorul (de 1 an),iar azi noapte n-a putut sa doarma deloc din cauza mucilor.
Nici pe fetita ei n-o duce maine la gradinita.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)

MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

nafi am crezut ca e ziua ta!

erina am vazut pozele foarte frumoase si cele pe septembrie si la gradinita dariei

anca de iesit din bumbo vor iesi, acum nu stiu daca e posibil sa se rastoarne?ż

gaby ete ca la gutuie nu ma gandisem niciodata :)
cu slabitul eu nu.ti pot da idei normale, nu cred in ele, poate pt 1-2-3 kg sunt ok dar pt mai multe nu, stiu fete care si la sala merg zilnic si nu slabesc, le.a zis clar antrenorul ca daca mananca sa se sature se chinuie degeaba la sala

roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE

Mergi la inceput

DAYANARA - nuuu...era ptr Riccardo care a implinit 5 lunitze. Ar fi cam neplacut sa "imbatranesc" de 2 ori pe an (azi implinesc 34 si 6 luni)!

de Riccardo

Povestea lui Ricky

Mergi la inceput

ah nafi multi inainte la amandoi!

eu n.aveam destul cu forumul acum mi.am tras ferma si pe facebook :)))
e bio, daca vrea cineva ....

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

GABY - Tare haioasa esti cu fengshui-ul suncilor!
Inainte de-a te aventura cu optimism sa slabesti trebuie sa ai in cap algoritmul rabdatului facut. Daca n-ai sa rabzi si n-o sa-ti fie foame nici o reteta nu va fi eficienta. Nimeni nu recunoaste asta, dar cu toate astea asa slabesc toti.

Gutuia se da coapta sau inabusita sau fiarta si facuta piure impreuna cu alte fructe gen mar, para.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

ROXANA - Bun venit pe Facebook! Ne intalnim si pe acolo?

Auzi, pe Leo l-am gasit, dar tu cum te numesti acolo?

Mergi la inceput

miria: roxana cristea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Gaby, am vazut si eu gutui, dar cam verzi, sper sa apara si mai bune. Eu am mancat gutuie coapta, mi-a placut, o sa incerc si pentru Mara. De slabit, nu stiu ce sa zic, eu am cu 1 kg mai mult decat atunci cand am venit din maternitate, nu am vointa deloc. Si asta numai din cauza mancarii, ca fie-mea imi scoate peri albi in ultima vreme, nu ma lasa sa lenevesc. Cand o sa ma hotarasc, nu mai mananc seara, renunt la paine si nu mai beau cola. Dar in fiecare zi aman .

http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#

Mergi la inceput