Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (56)
Raspunsuri - Pagina 4
nafi spune:
Buna ziua fetelor!
Va invit la clatite, crema de zahar ars si.... cam atat stiu sa fac dulce ( mai stiu si coliva , ca eu sunt mare fan si o mananc ca pe desert, dar nu cred ca e cazul azi!). De baut am bere fara alcool, fresh de portocale si apa de plata (ca abdomenul pe care sper sa-l am curand)
Multumesc ptr urarile la adresa lui musiu Ricky!
IOANACT - merci de urari si sanatate multa La Harsova am fost de multe ori cand eram in facultate. cea mai buna prietena a mea e de acolo si apoi i-am fost si nasa la nunta! acum locuieste in Cernavoda. acum f rar ne mai vedem si-mi pare tare rau.
LARA - si eu sunt mare bautoare de ceai negru (cafea beau f rar) . dimineata beau ceai negru cu lapte iar dupa amiaza beau earl grey , cel cu bergamota care imi place la nebunie! din pacate la slabit nu m-a ajutat ( dar mi-a zis dentista mea ca ajuta totusi sa nu faci tartru si de asta eu nu as avea!) Te pupic si pup si papuselele tale scumpe
NIBI_NIKI - LA MUUUULTI ANI ( cu intarziere) si sa va fie de bine Increstinarea chiar asa cu urlete cum a fost!
MIRIA - si pe mine ma doare rau spatele si abia astept sa ajung acasa , sa ma duc sa fac niste masaj , poate imi mai trece...
Eram bucuroasa ca sta sotul acasa mai mult, dar era 4 zile de rezerva si l-au chemat la munca in locul unui coleg care are bebelusul in spital (bietul pui). asa ca el a plecat dimineata si-l mai vad marti la miezul noptii.
Ma duc sa vad pozici noi (daca ma lasa Ricky care da semne de trezire)
O duminica linistita fetelor!
de Riccardo
Povestea lui Ricky
http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=154629
Erina spune:
Buna dragi mamici, va urmaresc si eu mai pe diagonal, mai atenta dupa cum imi permite timpul.
Ma bucur sa vad ca sunteti bine dispuse si de ajutor una alteia in orice problema!
David e bine, vesel si fermecator. Toata lumea il adora!
Daria a inceput gradinita si din nou am fost tare dezamagiti de ce se intimpla in tara noastra (Gaby).
Succes cu diversificarea si numai bine tuturor! Insanatosire grabnica bolnaviorilor! Vladi, Florian.
Am vazut si poze, toti iepurasii sunt superbi!!! Nu am gasit pozele cu Asteropi si abia astept sa le vad pe cele de la botez ale Mariei!
Am trimis si noi link la poze din septembrie si de la petrecerea de trei ani a Dariei care a fost ieri.
Va imvratisez fara exceptie! Pe curind!!!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
freedelia spune:
Seara buna -- wow, azi am intrat de doua ori!!!
Ami -- nu stiu ce sa iti zic, am inteles ca e bun tofu, noi nu mancam, nu ne place, asa ca nu am dat nici la copii...
Bumbitza -- vreau sa vad si io sa vad poze cu tine, sa imi fac sange rau!!! Hai, fie-ti mila si trimite-mi pe email...
Erina -- ce a patit Daria la gradinita?
tre sa fug ca nu stiu ce are Jane, sta langa mine si urla, nu vrea decat in brate, nici macar langa mine nu ii convine.
Va pup
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
irene26 spune:
Salut fetele!
Aliina si Vladimirescu, multa sanatate voua si puilor vostri!
Roxana si Sanzi, va multumesc inca o data de aprecieri!
Stanucel, ti-am vazut mica mancacioasa! Si fetita mea este o mancacioasa, slava Domnului!
Bumbitza, arati foarte bine, excelent! De a mica nici nu mai vorbesc! Sa stii ca-ti seamana.
LAlexandra, iti raspund cu mare placere la intrebarile legate de Dubai. Te astept aici ca sa ne vedem.
Nibi Niki, felicitari pt botez! Sa-ti traiasca fetita!
Asteropipan, felicitari si tie pt prima impartasanie!
Nafi, multumesc de invitatie la clatite si crema de zahar ars! Yummy! Ce face Ricky?
Noi suntem acasa, tocmai ce i-am dat sa pape Dianei. Am uitat sa va intreb fetelor daca este normal ca la 6 luni sa nu ai stabilitate atunci cand stai in fundulet. Fetita mea sta inca rezemata.
Denisa, am pus poze cu o plaja din Dubai, ca tot vrei tu sa vii aici la plaja.. Pozele nu sunt recente.Pozele sunt la semnatura, nu le-am pus pe contul comun, sunt foarte grele si ar fi ocupat tot spatiul ramas.
Ieri am reusit si eu sa vad toti iepurasii frumosi! Sa ne traiasca sanatosi!
http://community.webshots.com/user/irenmir74?vhost=community
Irene
It's not how good you are, it's how good you want to be.
miria_cristina spune:
DELIA - Nu fugi! Da detalii cu socra. Pai, numai tu sa fi curioasa. De ce ai zis ca va fi interesant.
Erina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui freedelia Erina -- ce a patit Daria la gradinita? Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010) POZE |
Delia,Daria nu a patit nimic.Problema e ca au mai infiintat clase dar au redus din personalul auxiliar. Deasemeni nu au suficient personal la bucatarie asa ca se intirzie destul de mult masa si de aici si somnul.
familiei frumoase!
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
babyangel spune:
salut toate fetele,
mai ce simpatice sunt fetele Maya si Silvana in bumbo...super, super! dar nu exista posibilitatea sa cada ?Ca am vazut ca Maya se intinde rau la Honey....
Am vazut-o pe Adelina ce frumos sta ea acolo mirata!!!
Si, intr-adevar, cum zicea Briza...diferenta mare, dom'le intre baietei si fetite..chiar si la modul cum mananca!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 5-a
sanzi spune:
Buna, fetele!
Urez si eu LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi, IANIS SI RICCARDO!!! Sa fie sanatosi, cuminti si fericiti!
Niki, sa va fie de bine increstinarea, bine ca a trecut si Maria e din nou linistita. Mititica, s-o fi speriat de lume si locul necunoscut.
Bumbitza, am vazut pozele, tare frumoasa e Ilinca, mi-au placut mult cele in care avea ea pantalonasii pe cap si cele in care sta in picioare. Iar tu in costum de baie...
LAlexandra, sa stapaneasca sanatos Alessandro scaunul si premergatorul! Sa ne spui daca i-au placut.
http://picasaweb.google.com/106607513579030153787/Sanzi02#
GabyHila spune:
Vreau sa va impartasesc o reteta care a fost foarte apreciata de Joy: 2 mere coapte cu branza calcica si un praf de scortisoara!!! F fffff bunaA!!!
Oana am vazut poze cu Eric pe Facebook! e mare tare si fericit! si tu la fel!!!
Va rog spuneti-mi si mie cum sa slabesc! Sunt la 85 de kg si nu mai pot.. va rog!!! dar vreau ceva sugestii normale, nu vreau sa imi stric fengshuiul in corp!!
Erina multumesc de floare dar nu am priceput pt ce am primit-o!!
GabyHila spune:
Aaaaa am vazut ceva nou la sectorul fructe azi: gutui!!
Am cautat pe google si nu am gasit daca ii pot da si cum!! Oare daca le fac bucatele si le fac in blender mai sunt asa dure? au un gust bun dar o textura dubioasa!!!