Aspirante optimiste > 20 ani (579)
Raspunsuri - Pagina 3
andr@ spune:
cine urmeaza la testat zilele astea? asa mi-a placut sapt ce-a trecut, cu 3 gravidute.....
mai vreau!!!
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
camcris spune:
paula mai pune te rog o poza cu ferma ta, vreau sa ma inspir si io, cum fac sa te votez,da-mi userul tau

andr@ spune:
vreau si eu sa vad pozele cu ralu nasica 
....nimic nu m-ar bucura mai mult decat niste ochisori mici de
....
curand
PaulaFrida spune:
fetelor va multumesc pt urari

asta e ferma,deocamdata pana o s-o mai imfrumutez un pic![]()
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
draguta spune:
neata fetele
Paula LA MULTI ANI , multa sanatate , fericire si minunea pe care ti-o doresti sa apara cat mai repede

cosminuta, andra, laurici, anda, camcris, miha ,alina si tuturor fetelor multi 

pinuta spune:
andr@ ce-i drept speranta moare ultima!
cos_minutza concediul pare lung, dar practic a zburat. Am inceput cu zugraveala si vopsit la parinti

(vreo 5 camere si dependinte), apoi ca sa nu-mi ies din mana am facut si la noi. De doua saptamani ma lupt impreuna cu mama(ca facem la un loc
ea cu banii eu cu munca si impartim frateste) cu zarzavageala de toamna

( zacusti, tocane, gogosari in otet, zarzavaturi,muraturi etc). Astazi am inceput serviciul si e destul de liniste asa ca am avut timp sa recuperez o parte din cele scrise de voi,

mama de fete harnice!
camcris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui PaulaFrida fetelor va multumesc pt urari ![]() ![]() ![]() asta e ferma,deocamdata pana o s-o mai imfrumutez un pic In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
foarte frumoasa cum pot sa te votez?
cos_minutza spune:
pinuta inseamna ca ai avut un concediu de vis
Cosmi,aspiranta optimista viitoare 
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
cami nu stiu cum poti sa ma votezi,m-am tot uitat,dar nu am gasit nimic

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie