Gravidute si mamici de Constanta (73)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Feteloooorrr... nu mai ziceti nimic nimic? Vin sarbatorile, a si nins, si voi nici o impresie? Ce va mai fac bb-ii din burtica sau din afara ei?

Mergi la inceput

Noi am fost la controlul de an si suntem bine, exceptand gramajul cam mic (siluete de acuma )... Urmeaza vaccinul/vaccinurile si cam avem emotzii...

Abia azi le-am luat sanie, dar s-a topit zapada... Sper sa mai ninga ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Citat:
[

Bine ai venit! Sarcina ushoara si luuunga de 40 de saptamani itzi doresc!

Eshti pe prima pagina.

Neata!
multumesc mult!
Sper sa duc sarcina la termen.
Toata noaptea am avut dureri de burta, crampe abdominale, ca si cum as fi fost taiata la burta, parca as fi avut problm cu scaunu.Ma durea iar ma lasa.Sa fie astea contractii?
La prima sarcina nu am stiut ce-s alea contractii ptr ca am nascut prin cezariana_
din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare

Mergi la inceput

babyyy Nu shtiu ce sa-ti zic pt ca eu nu am experimentat asha ceva. Dar cu sigurantza trebuie sa stai cumintzica in pat si sa contactezi doctorul care te urmareshte. Sanatate multa! Ia un no-spa pt relaxarea uterului, e inofensiv.

Mergi la inceput

Craciun fericit alaturi de cine vretzi voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna fetelor,mi s-a recomandat si mie sa fac ecografie morfofetala desi am doar 11 saptamani...asta pentru ca un alt dr ginecolog, la un eco normal a vazut o pata neagra pe capusorul bebelui si nu stie ce este, probabil o malformatie spunea sau poate fii o greseala de ecograf...initial ea mi-a sugerat sa fac dublu test pt a vedea daca are ceva bebele....insa speriata am dat o fuga la euromaterna pt o alta parere.Acolo era de garda doctorita Dobre, care mi-a spus sa nu ma sperii, pt ca e prea mica sarcina pt a se pune un astfel de diagnostic,si ca cel mai bine ar fii sa fac peste 2 saptamani o ecografie morfofetala unde i s-ar putea depista mai bine daca are ceva in neregula la capusor.

Intrebarea mea este daca imi puteti recomanda un dr bun in astfel de ecografii.

Anul 2011 sa fie un an bun pt noi toate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui melisa28

Buna fetelor,mi s-a recomandat si mie sa fac ecografie morfofetala desi am doar 11 saptamani...asta pentru ca un alt dr ginecolog, la un eco normal a vazut o pata neagra pe capusorul bebelui si nu stie ce este, probabil o malformatie spunea sau poate fii o greseala de ecograf...initial ea mi-a sugerat sa fac dublu test pt a vedea daca are ceva bebele....insa speriata am dat o fuga la euromaterna pt o alta parere.Acolo era de garda doctorita Dobre, care mi-a spus sa nu ma sperii, pt ca e prea mica sarcina pt a se pune un astfel de diagnostic,si ca cel mai bine ar fii sa fac peste 2 saptamani o ecografie morfofetala unde i s-ar putea depista mai bine daca are ceva in neregula la capusor.

Intrebarea mea este daca imi puteti recomanda un dr bun in astfel de ecografii.

Anul 2011 sa fie un an bun pt noi toate!

Doctoritza Lutescu Ioana (are cabinet pe str. Fulgerului) sau doctoritza Ciufu Carmen (complex Flamanda). Eu shtiam ca la 11-12 saptamani se face eco privind translucentza nucala care este prima ecografie importanta si relevanta intr-o sarcina, dar este important sa o faci la timp. Incearca sa faci o programare ca urgentza... cele 2 ambele sunt de obicei foarte aglomerate.

Mergi la inceput

Uite detalii despre www.lutescu.ro/" target="_blank">cabinetul Lutescu si despre www.mediconst.ro/" target="_blank">centrul imagistic unde o gasesti pe Ciufu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Multumesc Larisel, maine dimineata am sa sun la ambele sa vad unde reusesc sa-mi fac o programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xeo spune:

Ati apucat sa vedeti Maternitatea din Sp.Judetean acum , dupa ce au terminat renovarile ???
Ce parere aveti?

Mergi la inceput