Gravidute si mamici de Constanta (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melisa28 spune:

Buna Angieangie.
Noi am ales sa facem fiv la Viena, dar asta pentru ca la mine sotul avea probleme,azoospermie si mi se par buni pe infertilitatea masculina cei din Austria....trebuia sa aleg cea mai buna cale....si am ramas din prima insarcinata

Felicitari si tie , si sarcina usoara in continuare .

Acum mi se pare atat de greu sa poti sa tii sarcina, e greu sa ramai dar parca si mai greu sa reusesti sa o tii 9 luni de zile in burtica.

Sa ne ajute Dumnezeu pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

Da Melissa ai dreptate..dupa ce ramai stai cu indoiala ca daca se intampla ceva,dar Dumnezeu e mare si ne ajuta,va fi bine..uite eu am ajuns la 30 sapatmani multumesc lui Dumnezeu
ai incredere si ai gija de tine..si va fi bine

Angie +30

bebe jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Felicitari mamici si burtici!
La multi ani de ziua noastra, a tuturor romanilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zna23 spune:

Mamici,,burtici,..asteptati cuminti sa vina ninsoarea ,si moshul cu ,cadourile? ca tare e liniste la noi in ograda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi_bebe2 spune:

Buna Cami,
eu am nascut acum 3 sapt la spitalul judetean cu Dr . Cucu Mircea,prin cezariana si am fost foarte multumita,nu este chia asa de crunt nu m-a costat mai mult de 2000 ron cu rezerva si cu mici atentii asistentelor...asa ca....
si eu mi-as fi dorit sa merg la privat dar nu mi-am permis,de diferenta poti recolta celule(Dr.Cucu se pricepe ft bine la recoltare) sau ii poti cumpara copilului patut,carut,etc. :)

Citat:
citat din mesajul lui cami_antonia

fetele care ati nascut la euromaterna imi spuneti si mie ce ar trebui sa am in bagaj atat pentru mine cat si pentru bebe ????
ce ofera ei si ce tre sa am eu pregatit

eu vreau sa nascu cu dr. Balasa Daniela, care mi-a supravegheat si cealalta sarcina

larisel draguta mea scuza-ma ca nu am rasp pe PM DAR IMI E GREU CU ANTONIA CARE MA TINE IN PRIZA MEREU.... si eu nu ma pricep sa fac capitole noi ... offffff

eu nu as naste la spitalul judetean constanta nici daca m-ar plati ei
am fost cand a nascut finuta mea si e crunt

si e si lipsa de personal .... offfff

deci desi inca nu am banii merg la euromaterna

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Fetelor pe unde umblati? Dupa cadouri toata lumea? Ca la saniush nici vorba...

Noi am implinit un anishor si am petrecut foarte frumos in familie. Am luat si mini-motz (la Alena abia am gasit cateva fire) si ne-am delectat cu tort de sharlota. De-acum nu mai suntem bb-lushe...ci copii mici, domnishoare Nu-mi revin ce fete mari am!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

La multi ani fetitelor, Larisel! Sa creasca mari si sa fie cumintele!
si pe tine

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca30 spune:

larisel-sa-ti traiasca printeseleLa multi ani!

noi suntem bine crestem,avem 6,5kg..mancam si piure de mere si bem si suc de mere de acum...
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Buna fetele, ma inscriu si eu in gasca voastra.Sunt mamica de Seby , avem 4 anisori & graviduta de aproape 8 saptamani.
Din nefericire sunt putin stresata cu sarcina ptr ca am avut cistita hemoragica , am urmat tratam cu antib injectabil fara sa stiu ca sunt gravida.
Primul control l-am facut in Buc la Dr Albu , care m-a linistita, ca e totul oki& nu va fi nici un risc.
Astept sa merg si la dr meu ginecolog aici in Cta.
Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyyy

Buna fetele, ma inscriu si eu in gasca voastra.Sunt mamica de Seby , avem 4 anisori & graviduta de aproape 8 saptamani.
Din nefericire sunt putin stresata cu sarcina ptr ca am avut cistita hemoragica , am urmat tratam cu antib injectabil fara sa stiu ca sunt gravida.
Primul control l-am facut in Buc la Dr Albu , care m-a linistita, ca e totul oki& nu va fi nici un risc.
Astept sa merg si la dr meu ginecolog aici in Cta.
Sanatate multa!

Bine ai venit! Sarcina ushoara si luuunga de 40 de saptamani itzi doresc!

Eshti pe prima pagina.

Mergi la inceput