Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Hello gagici!!

Sunt oare aparate pt asa ceva?caci ma omoara umiditatea din casa,geamurile transpira,eu pe langa ele

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

da, si noi am avut cand ne-am mutat in ap nou pt ca era mare umiditatea...e o cutie in care pui ceva saptila, sorry nu mai stiu denumirea...da gasesti si in hypermarket...absoarbe umiditatea f bine..

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Azi dimineata am fost la Synevo cu strumful pt analizele lui la sange,inclusiv acel CRP nenorocit care ne-a zapacit de cap in maternitate.Dupa 6 primesc rezultatele pe mail.Am niste emotii,sper ca e sanatos tun.
Asistentele s-au indragostit de el ,el a stat asa cuminte si a zambit tot timpul,numai cand l-a intepat a urlat un pic da s-a linistit.

Diseara mergem la shopping cu sotul,apoi pregatesc o prajiturica cu crema si cocos multtttttt pt maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Da, fisherul e o binecuvantare...Sta bine in el, mai ii dau suzeta, mai il tin de mana... Dar sta cea mai mare parte a timpului acolo. Are momente cand nu vrea in brate, nu vrea decat acolo...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

BTZ, de la Ceresit e un dezumidificator, si noi folosim... E bun...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina2005 spune:

Buna, fetele!
Spuneti-mi si mie repede va rog ce fel de biberon bun sa cumpar? Si nu Avent, din asta am si nu ii place tetina de silicon. Noi ajungem la lapte praf se pare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

bumblebee, crispro, bamboletta, giorgia, multumim pentru aprecieri
Am avut 56 persoane, muzica a fost excelenta. Mie mancarea mi s-a parut putina (imi tot era foame) insa lumea nu s-a plans. Iar tortul a fost cel mai bun tort pe care l-am mancat. De asta am si renuntat la ideea pe care o avusesem initial, ca nu mergea suprapus cu 2 blaturi.
Bebelina a fost cuminte tare, draga de ea. A plans doar cand a dezbracat-o si a bagat-o in cristelnita, in rest a suzetit tot timpul. Apoi la petrecere a dormit tot timpul, a trebuit sa o trezesc eu sa ii dau sa pape, ca sa nu imi ud rochia de la sani :))

Vai ce spaima cu voma, si mie de asta imi e foarte teama. Oare nu pot sa ne dea medicii pediatri ceva lectii de prim ajutor? O sa ma interesez.

mov, super ideea, super pozele!

racusor, sper ca ti-a mai trecut raceala.

oana, pufescu, ce fain ca va lasa inima sa ii tineti dezbracati. Eu pe a mea cred ca o infofolesc cam mult ca si eu sunt friguroasa.

paula, asteptam pozici cu balansoarul. Si eu am primit unul de la colegi, am pus poze pe contul meu.

Ieri am iesit afara desi ploua, bine nu foarte tare, bureza asa. La palat era festivalul muzicii mecanice si am stat si pe acolo putin, foarte dragut.

Mie dr pediatru mi-a zis sa nu o scoatem pe ploaie si pe ceata, am dedus eu cand e umiditate mare.
Si acum stau si ma uit pe geam ca un copil pedepsit ca tare as mai iesi.
In alta ordine de idei acus implinim 5 kg!

Mami de Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Am trecut la aparatorile de patut...Pana acum nu le-am pus, dar am observat ca de 2 nopti, il gasesc pe Raul pe diagonala. Seara il pun in patut normal si atata se foieste ca ajunge pe diagonala si mi-e teama sa nu-si prinda manutele sau piciorusele in gratiile de lemn...dar nu-mi prea place, nu mai vede copilul nimic, doar desenele de pe aparatoare...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eladea,Crispo multumesc.Abia astept sa imi trimit sotul sa cumpere caci deja parca sunt Miss Pig.

Alina cum asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

la noi da ceva semne toamna... mai devreme era senin-senin dar nu cald (asta inseamna acum 24 gr) si acum vad ca a inceput sa ploua incetut, dar nori sunt cam putini... parca vad ca in jumate de ora e cald de mori! si isa a papat scumpica o jumate de ora la tzitzi, apoi de 2 ori completare (60+30), tre sa fac si eu ceva cu productia, duminica imi soseste pachetul de la sora-mea cu suplimentele (mamma+ pana la urma n-a gasit nici ea nici eu pe net, e mare cererea si nu fac fata...), deci sunt ultimele incercari. daca nu merge, ramanem cu cat este, si daca va fi sa dam completare la fiecare masa, tot e un castig... deocamdata avem un max de 200 ml/zi LP, cu zile mai bune sau mai rele... oricum, pare a fi in scadere LM...

deci, azi nu avem chef de plimbarica, suntem obosite amandoua... isabela doarme iar, eu fug sa fac ceva de papa ca vine maria de la scoala, tati nu mai vine la amiaza acasa decat deseara la 6...

pe mai tarziu, scumpelor! pofta buna, ca e amiaza...

PS: mai incet cu pandispanul, ca iar imi faceti pofta si apoi iar fac vreo 2-3 zile in fiecare zi, cu visine din visinata

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Btz, si eu am pb mari cu umezeala in dormitor, de aia imi mut puiul in sufragerie, eu folosesc un dezumidificator electric, e ca un fel de aer conditionat pe care-l poti muta dintr-o camera in alta, poate ceva mai mic. Face treaba buna, dar ma enerveaza sa-l tin in functiune cand stau cu bb in camera.
Mie mi se upe sufletul ca il mut in camera lui, parca e o pima etapa incheiata, parca-s nebuna, inainte s nasc nu m-am gandit ca imi va fi greu sa fac lucrul asta

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Pozici

Mergi la inceput