Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (8)
Raspunsuri - Pagina 11
CarmenAlbu spune:
Buna dimineata si de la noi
Oana eu am umidificator boneco, am avut mai multe tipuri si s-au stricat intr-o luna si am decis sa iau profesional, de atunci avem casa umidificata cam pe la 40%, ar fi mai bine si mai mult dar sunt multumita si asa mai ales ca zona de dormit este destul de mare! eU FARA nu indraznesc sa stau ca imi curge sange din nas la cat e de uscat aerul!
Diana dupa vomitat e mai bine sa ii lasi stomacelul sa se linisteasca, ii poti da ceai dar nu papa imediat! Am patit si eu ce ai patit tu, de atunci cum vad ca se inneaca putin, o intorc imediat pe burtica e mana mea cu capul putin mai in jos si o masez pe spate mai apasat de jos in sus sa o ajut, daca nu respira in urmatoarele cateva secunde o strang putin de burtica asa cum se face celor care se inneaca si ii apas usor intre tatici, mai mult presiune decat apasat!
Va doresc o sapt minunata!
CarmenAlbu spune:
Si nici noua nu ne place deloc in leagan, leganate, am unul de la graco cu muzica, vibratie si 6 programe de leganat, sunete de pasari/animale.. degeaba dupa 5 minute plange in el, si am dat si o gramada de bani
eladea2005 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Victo andreea, tu in afara de aerosoli ce i-ai mai facut la pitic? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Paula, nimic altceva...aerosoli cu ser si ser/apa de mare in nasuc plus aspirat...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
pufescu spune:
noi avem intre 24 si 26 de grade in casa zilele astea(desi la living stau cu usa de la balcon deschisa).Mie mi-e cald.Iar bubu pare sa ma mosteneasca,daca il imbrac gros nu doarme,se frichine.Azinoapte a fost intr-un body subtire dar cu maneca lunga si in pampersi...probabil ca sunt eu mai inconstienta dar nu pare sa sufere copilu'.
acum doarme pe canapea,body subtire cu maneca lunga si cracii goi..i-am dat totusi sosete ca mi-am pus si eu(fiind usa deschisa la balcon e mai rece la picioare).
Prima repriza de somn de azi(de pe la 8 la 11.30) a facut-o pe balcon,15-16 grade cu body maneca lunga,pantalonasi cu botosi,o bluza subtire peste body si o paturica f subtire.I-am pus caciulita,desi nu ii place ca batea vantul.
Recunosc ca in parc al meu e cel mai dezbracat :). Dar daca el se simte bine...ma tot gandesc ca daca il imbrac mai gros acum ce fac la 0 sau la -5 grade,cum il scot afara.A,chiar...eu ma gandesc sa il scot pana pe la -10(infofolit cat se poate,normal)-sunt nebuna?(ma rog,asta e o teorie,o sa vad atunci;daca mie mi se va parea prea frig sa ma plimb nu o sa il scot,normal)
btz_ovi spune:
Hello gagici!!
LA MULTI ANI sarbatoritilor
Carmen tu vrei umiditate mai mare,eu mai putina.Sunt oare aparate pt asa ceva?caci ma omoara umiditatea din casa,geamurile transpira,eu pe langa ele
RODYKA pentru varfurile deteriorate iti recomand www.subrinaprofessional.com/en/Repair_1/" target="_blank">elixirul de jos,face minuni crede-ma.Eu il folosesc de peste un an de zile iar varfurile mele arata atat de bine de ai zice ca abia m-am tuns.Si am 7 luni de cand nu am mai fost la tuns (nu am mai ajuns cand iti ziceam eu).Merita incercat
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 Doamne Diana, cred ca te-ai speriat! bine ca s-a terminat totul cu bine si ca ai avut prezenta de spirit!!! mami de brotacel Andrei Ioan 9 iunie 2010 |
of Diana...de-asta mi-e si mie cel mai groaza...bine ca ati scapat cu bine...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
btz_ovi spune:
Pufeasco nu esti nebuna,normal ca trebuie scos copilul afara si iarna.Noi ne-am echipat deja cu una bucata de fâs gros pt asa ceva
Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m La noi nu tine inlocuitul plimbarii cu pusul in fata unui geam deschis sau pe balcon. Si cand suntem afara, daca nu merge caruciorul, imediat se trezeste. Nici de fisher nu e f incantat. Dupa 10 min , incepe scartaiala, poate se obisnuieste cu timpul. In schimb paturica de activitati ii e tare draga. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze |
si noi daca iesim la plimbare si ne intalnim cu cineva nu ne putem opri deloc ca se trezeste
acum doarme putin in fata geamului...e mai mult pentru aer curat
imi e putin peste mana sa ies cu el cand ploua...si cu umbrela...si pe carucior sa pun husa de ploaia...e cam complicat si am senzatia ca nu are aer cum trebuie sub husa aia
in Fisher sta cat sa mananc eu...cam 1 ora dimineata si 1 ora seara...dar si asta imi e de ajutor cand sunt doar eu cu el
Oana mamica lui Matei 08.07.2010
Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
paula_m spune:
Oana, Matei sta mult in leagan, poate se obisnuieste si Raul.Cum stati cu pregatirile de botez?
Carmen, sa onteleg ca daca nu ii place de la inceput, nici nu o sa-i placa? Daca nu dau drumul la leganat, sta mai mult, dar cum incepe sa se legene incepe foiala si apoi maraiala, apoi trecem la urlete
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze
ramo1901 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
vazut poze si lasat comentarii... si eu am masa de infasat ca a ta...stii cumvacate kg tine? Oana mamica lui Matei 08.07.2010 Noi 2...si Matei www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
nu stiu Oana, dar cred ca ne mai putem folosi de ea ceva vreme...