Ce-mi recomandati?
Buna ziua,
Nu stiu daca s-a mai discutat subiectul acesta ,dar rog moderatorii ori sa-l lase ,ori sa ma redirectioneze spre linkul cu pricina,daca exista .
Peste 10 saptamani, cu ajutorul lui Dumnezeu ,va veni pe lume botul meu de aur.Voi face cezariana .
Vreau sa-mi dati un sfat in ceea ce priveste o masura contraceptiva ptr atunci cand va veni timpul.
Nu ca nu mi-as mai dori si al 2-lea copil, dar deja acum am o mica cezariana, ptr bebe urmeaza o alta interventie.Ar fi problematic,cred. Inca nu am discutat cu medicul ginecolog, dar stiu ca la momentul respectiv toate intrebarile se vor ""invarti "in jurul minunii mele.
Mentioneza ca singura alternativa pe care o exclud e legarea trompelor.
Multumesc anticipat !
Gabriela
28 + viitoare mami de Tudor Andrei
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
Raspunsuri
patrisuca spune:
sunt anticonceptionale care se iau si in timpul alaptatului. ti le va prescrie medicul ginecolog, trebuie doar sa le ceri.
multa sanatate tie si lui bebe mic ce va veni.
gabriella1 spune:
stiu ca dupa o anumita varsta sunt interzise anticon.Iar eu am acusi 39 ani !
Multumim mult ptr urari.
Gabriela
kariguld spune:
eu nu-ti recomand nimik. cel mai indicat este sa ceri sfatul medicului, dupa primele saptamani de recuperare. el te sfatuieste cel mai potrivit, cu organismul tau si cu ceea ce ti se potriveste.
mie de ex nu mi s-a potrivit nici sterilet si nici anticonceptionale. asa ca a ales sotul "varianta", s-a protejat el. scurt dupace am nascut baiatul, am ramas insarcinata cu bebelina, desi pronosticurile medicului nu-mi dadeau sanse. apoi, nu s-a mai intamplat deloc, desi au fost ocazii nenumarate. sa-ti mai spun ca am ramas insarcinata cu fata, folosind protectie? cineva acolo sus a avut alte planuri.
si am avut cezariene, una dupa alta.
Bazar general pe DC
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
Speranta si incredere pentru David
_M-am nascut pentru succes!
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld eu nu-ti recomand nimik. cel mai indicat este sa ceri sfatul medicului, dupa primele saptamani de recuperare. el te sfatuieste cel mai potrivit, cu organismul tau si cu ceea ce ti se potriveste. mie de ex nu mi s-a potrivit nici sterilet si nici anticonceptionale. asa ca a ales sotul "varianta", s-a protejat el. scurt dupace am nascut baiatul, am ramas insarcinata cu bebelina, desi pronosticurile medicului nu-mi dadeau sanse. apoi, nu s-a mai intamplat deloc, desi au fost ocazii nenumarate. sa-ti mai spun ca am ramas insarcinata cu fata, folosind protectie? cineva acolo sus a avut alte planuri. si am avut cezariene, una dupa alta. Bazar general pe DC ********************* VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA Speranta si incredere pentru David _M-am nascut pentru succes! |
subscriu. medicul ce ti-a urmarit sarcina e cel mai in masura sa iti recomande un mijloc de protectie. metodele luate dupa gura lumii sau dupa ureche pot sa nu ti se potriveasca
inaioana spune:
Anticonceptionalele care se iau in timpul alaptatului (monopilula: exluton, cerazette) pe termen scurt (perioada alaptarii)sunt ok.
Daca mai vrei un copil banuiesc ca iti doresti sa il concepi cat de repede este sigur din punct de vedere medical, asta inseamna probabil in jur de un an, un an si jumatate de anticonceptionale mono, ceea ce nu este teoretic periculos deloc.
Steriletul poate aduce cu sine o perioada de sterilitate secundara, ceea ce nu este cazul pilulelor, dupa intreruperea carora esti fertila teoretic imediat.
Sigur, cel mai bine vorbesti cu dr in care ai incredere, dar daca tot ai intrebat aici..eu asa as proceda.
Ioana cu Katja (30 martie 2004),Serghei (2 mai 2006) si www.youtube.com/watch?v=jioYwuky3tk" target="_blank"> Gruia (DPN ian.2011).
gabriella1 spune:
Multumesc,fetele !
Da, cred ca cel mai bine e sa discut cu medicul.In urma analizelor va sti cel mai bine ce trebuie sa iau/fac !
Gabriela
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabriella1 stiu ca dupa o anumita varsta sunt interzise anticon.Iar eu am acusi 39 ani ! Multumim mult ptr urari. Gabriela 28 + viitoare mami de Tudor Andrei "Stelele care cad nu pier, Stelele care cad se duc pe un alt cer" |
Gabriela,exista si anticonceptionale pt femei de la 40 de ani in sus.
Eu stiu ca e permis 4 cezariene,ma rog,dr meu asta mi-a spus asa ca nu-ti fa griji,pt bebele urmator.
Nastere usoara iti doresc!
elaga spune:
Mie mi s-a spus ca steriletul este inca o foarte buna metoda de contraceptie, fara efectele secundare ale medicamentelor.
lisssa_ana spune:
si eu am optat pentru sterilet ca si metoda contraceptiva.Nu am avut problema,poate o menstra mai abundenta prikmele zile.
Nastere usoara iti doresc.
Mamica de Ana