Trombofilia cauza a infertilitati 36
Raspunsuri - Pagina 17
ingeras26a spune:
NK si CD56:
Cantacuzino - nu se fac.
Victor Babes - nu se fac.
Synevo - nu se fac.
Genetic Lab - nu se fac
restul lab - exclus.
Am sunat la toate de mai sus...
Cariotipul se poate face la Genetic Lab (350 ron / pers), Synevo (1600 ron / pers), Cytogenomik (800 ron / pers)
Tutunaru m-a indrumat catre Genetic Lab.
Idei unde sa mai sun?
Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)
sunshine4ever spune:
Sara d-na dr. U mi-a prescris acid folic 5 mg sintetic.Eu as prefera sa iau natural de aceea intrebam de Metafolin.
Floaredemac m-au sunat de la farmacia Dona si mi-au zis aceasi chestie ca d-na care ii in masura sa dea informatii ii in concediu , exact cummi-a scris si mie in mail de mi-a dat si un nume de Dr sa iau legatura cu ea. Dar de la farmacie mi-au promis ca iau legatura cu aceea doamna saptamana viitoare si ramane ca eu sa le mai sun. Si va tin la curent.
In legatura cu homocisteina, ziceai ca posibil ca Femibionul sa ti-l fi scazut valoarea. Eu am in limite noramle homocisteina, oare ar fi ok sa iau Femibion, sa nu mi-l scada si mai tare?
burtica.
Felix sa inteleg ca ar fi suficient doza de acid folic doar cat contine Femibionul?
Oricum d-na dr U mi-a prescirs Femibion si Clexane doar de la un beta in crestere si pana atunci am zis sa iau Metafolin si nu acel acid folic sintetic. Si de o fi in plus strica?
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
SARA_HS spune:
Magduta, acidul folic nu e niciodata in exces. Parerea mea e ca poti lua Acifol 5mg fara grija. Chiar daca e sintetic, se absoarbe excelent.
Eu iau 2/zi, plus Femibion 1, la mutatiile mele...
Floaredemac, de ingrasat, nicio sansa la mine! Pot sa iau vitamine cu carul, ca degeaba. Am 46-47kg si zic Slava Domnului, acum 2 ani nu reuseam sa sar pragul de 43-44! Mi-as dori sa ma ingras, dar se pare ca nici vitaminele nu prea ma ajuta.
Oricum, daca uratele de myco+urea vor fi iar absente ( am fost la recoltare azi dimineata), iar cultura de secretie ok, sapt. viitoare mai fac pt. toxo+listeria+clamidia si apoi reluam incercarile pt. bebe.
Referitor la clamidia, voi ce ziceti, are rost sa le facem noi, femei maritate si "cuminti" ?
Stiti la ce ma refer...
---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv
Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...
felix76 spune:
Magduta, eu inainte de bebe am luat 3 luni de femibion si acifol. Cred ca a fost suficient pentru ca mi-am facut homocisteina de curand si era undeva in jur de 8. Nu mai stiu pe unde am citit dar se pare ca ambele tipuri de acid folic se absorb similar in organism.
Sara, eu am facut clamydia din secretie iar sotului din sange pt ca altfel nu ma primeau ungurii la FIV. Normal ca am iesit curati amandoi dar am mai vazut si altfel de cazuri ![]()
Felix
19+
floaredemac spune:
Felix, deci...cam tot pe toti trei doctorii
, nu? Deja ieri sotul meu se apucase de cap cand i-am zis ca sunt f multumita de dr respectiv, zice: si acum ce facem, mergem la 3???!!!! L-am incurajat spunandu-i ca nu mai sunt decat 7 luni ![]()
Am uitat sa iti spun ca si la mine a scris acum tot la fel "morfologie fetala aparent normala". La inceput am suspectat ceva ascuns, dar cum spui tu, 100% nu iti poate spune nimeni.
Tot ieri am refuzat examenul cito-tumoral, dr-ul a fost pana la urma de acord cu mine ca nu are rost sa il fac acum, atata timp cat imi doresc copilul foarte mult.
Da, si mie mi se pare foarte fain ca masoara de fiecare data, si cum am mai spus aici medicul are si ecograf. Bine, nu toti se pricep si nu au toti aparatura perfomanta. Preturile sunt intre 100 si 200 de lei consultatia. Cel cu 200 are si cel mai bun aparat, de!
11+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Magduta, nu stiu ce sa iti spun, eu asa am observat la mine: cca 2 luni am luat acid folic de 5 mg 1/zi, plus b complex cu acid folic inclus (destul de putin avea). Mi-a facut d-na Viorica analizele la Fundeni, homocisteina a iesit 13,9 si 14 era maxim. Am luat o luna femibion, apoi am repetat analizele la synevo si surpriza: homocisteina a fost 3,72, minimul fiind 5. Asta a fost singura mea concluzie logica, fiindca nu am adaugat alt acid folic in tratament decat femibionul, care a inlocuit b complexul. In seara asta vreau sa ii trimit un mail d-nei dr cu toate informatiile, sa vedem ce zice. O sa iti scriu si tie daca imi va modifica sau nu doza de acid folic. Medicul la care am fost ieri mi-a spus ca deja pot renunta la el, fiindca pericolul pt bebe a trecut (spina bifida, etc), dar astept parerea d-nei Uscatescu. 
11+FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
floaredemac spune:
Sara.... norocoaso!
Eu ma umflu de la vitamine ca un balon, nici nu mai trebuie sa mananc! De-asta am zis ca vreau sa le iau doar pana o sa termin de alaptat (daca da DD laptic si de data asta) si apoi le zic pas.
ingeras26a spune:
Scriu si aici, poate va intereseaza:
Cariotip
Genetic Lab – 350 ron / pers
Synevo – 800 ron / pers
Cytogenomic – 800 ron / pers
Victor Babes - nu stiu daca se poate face, dar este posibil sa da
Fenotipare limfocitare NK CD 56
Institutul Victor Babes, Splaiul Independentei 99-101, camera 46, intre 9-10.00, pe 6 sau 7 oct – rez pe 12 oct; pret 322 ron
Tel 0213192732/33 int 215 laborator de imuno-patologie
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
ingeras26a spune:
[quote]citat din mesajul lui felix76
Helloo fete,
Ingerasa
te-am urmarit pe la FIV Biogenesis, mi-a placut mult numele fetitei tale! Iti doresc din suflet sa gasesti unde e buba si sa dea DD ca data viitoare puiul din burtica sa poata sa-ti spuna mama!
Felix
19+
sar'na, sa dea Dumnezeu!
Ingeras, mami de Maya
1 extrauterina
sunshine4ever spune:
Sara ms de raspuns. In legatura ca esti slaba inseamna ca ai ardere buna. Ce n-as da sa fiu si eu slaba. Dar pt asta trebuie sa ma chinui.
Felix si eu am homocisteina 7,83 si iau acid folic de5 mg sintetic si in caz ca imi vor aduce din Ungaria Metafolin o sa iau acesta in loc de cel sintetic. Si trebuie sa incep si eu cu Femibionul. M-au sunt de la farmacia Dona si mi-au dat detalii detalii. De treaba.
Floredemac ar trebui sa repet si eu analiza dupa aproape doua luni de acid folic, chiar nu as vrea sa imi scada sub limita cu mult. Am avut-o 7,83 la valori normale inte 5-12.
Fetelor - nu cautati Metafolin in RO. Nu demult m-au sunat iar de la Farmacia Dona si mi-au zis ca au vb cu respectiva d-na dr si ca deocamdata singura metoda prin care este Metafolin in RO este Femibionul.
in asteptarea unui ingeras
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot