Trombofilia cauza a infertilitati 36

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

denisa, de ce nu mi-ai spus ca aseara ca era ziua ta?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

sunt mandra posesoare a unui card nou nout de fidelitate la farmaciile dona pe verificate (am taiat-o direct la dona dupa ce am citit aici), au mereu pe stoc - aveau si acum 3 cutii de femibion 1. cu discountul de rigoare iese mult mai ieftin decat in ungaria - peste 10 lei la femibion 1 si peste 20 la femibion 2
de azi reincep femibionul, de fericire ca il gasesc la 3 min distanta de mine

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

Buna dimineata poftiti la cafea si capucino

Ma misc in reluare ,dar ma misc

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Sara din cate stiu eu Femibionul poate sa contina Metafolin intr-o cantitate mai mica. Dar dupa cum stiu eu este Metafolin separat care este un acid folic natural/diferit de cel sintetic. Daca nu m-am expriamt corect sa ma corectati.

Fetelor / Floredemac spre surprinderea mea mi-a raspuns o doamna de la Merck si mia scris in felul urmator, citez :''Stimata Doamna ,
Se gaseste deja in farmaciile Dona.
Pentru mai multe detalii puteti sa va adresati Dnei.Dr.Manuela Tudor.
O zi buna,
Ileana Parvanescu''

Eu ieri am sunat la noi in oras la o farmacie Dona de unde am sa iau Femibionul si mi-au zis ca in lantul lor nu este Metafolin.
Intrebarea este cine e acest d-na dr Manuela Tudor? O fi din Bucuresti?

in asteptarea unui ingeras

Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit, MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna fetele, spuneti-mi si mie va rog unde pot face NK si CD56.
Este urgent...

Multumesc foarte mult.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Ingeras, incearca la Cantacuzino. Ii poti suna inainte.
Deasemeni, Synevo stiu ca le fac, dar la ei sunt mai scumpe.
Chiar trebuie sa le faci?

Denisa, ce-ai facut azi-noapte? Chef?

Magduta, ai dreptate, Femibionul contine si Metafolin, nu doar Metafolin.
Tie ti s-a prescris doar Metafolin?? Asta nu e un acid folic natural?

---------------------------------------------
---------------------------------------------
2 sarcini oprite in evolutie la 8 sapt.
FVL heterozigot + Mutatia C677T HOMOZIGOT in gena MTHFR + LA pozitiv

Sometimes I seem to tremble in the dark, I cannot see
When people frighten me
I try to hide myself so far from the crowd
Is anybody there to comfort me
GOD, take care of me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Paulapor,

Le-am spus si eu sa il puna si pe site, dar au zis ca mai dureaza un pic. Deci nu-l gasesti inca.
Si eu am fost tare mirata sa-l vad in raft, d'aia am dat fuga si v-am scris si voua.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Magduta, probabil ti-au raspuns asa fiindca eu le-am spus ca am aflat ca la farmaciile Dona se gaseste deja Femibionul si am crezut ca au adus si Metafolin separat.
Eu am inteles ca la Metafolin separat te referi, si asta am intrebat si eu la Merck, dar ei nu stiau nimic si au dat-o la intors. Oricum o sa ma interesez in Germania si te voi tine la curent. Mie personal cred ca Femibionul (metafolinul din el) mi-a scazut homocisteina, fiindca acidul folic din farmacie nu a avut acest efect, nici b complexul.
Sara, daca esti insarcinata sau intentionezi e ok sa iei Femibion, dar ca si tratament pe termen lung nu este o solutie, ca te faci cat toate zilele de la atatea vitamine. Si eu voi cauta acest Metafolin simplu, daca exista, pt a il lua probabil toata viata dupa ce nasc si termin cu alaptatul. Momentan e bun Femibionul, dar...prea multe vitamine strica daca nu ai nevoie de ele.
Felix, iti multumesc mult de tot pt efortul de a copia de pe hartiutele tale! M-am linistit si mi s-a confirmat parerea: la noi se face eco morfo-fetala la fiecare control din timpul sarcinii, bineinteles ca nu la toti doctorii ci doar la cei mai buni si mai interesati de paciente. Cand eram insarcinata cu baietelul, carnetul meu de gravida era plin ochi de aceste masuratori, scria bietul doctor de-l treceau toate apele, si eu il intrebam la fiecare in parte ce inseamna.

Dupa cum v-am zis, ieri am fost la dr. Bebe e f. bine, CRL-ul corespunde varstei de 11 s si 1 zi, desi dupa soft-ul ecografului ar fi 10-11 s. Asa ca de astazi incep sa mai spun cunostintelor ca sunt insarcinata, ca toata lumea se mira ca m-am ingrasat si ce burta am facut
Acesta este un dr nou de care am tot auzit si care se "laudase" ca a avut paciente cu trombofilie. Spre surprinderea mea, domnul dr chiar stia despre ce este vorba si am avut o discutie f interesanta cu dumnealui, in sfarsit m-am simtit in siguranta fiindca medicul stie despre problema aceasta.
Asa ca am o maaare dilema: pana acum mergeam la 2 medici in paralel, acum a aparut si al treilea Cel din orasul meu este f. meticulos si trebuie sa merg la el -in caz ca apare vreo urgenta (sangerare, contractii, declansarea nasterii inainte de data programata pt cezariana, etc) sa il am "de rezerva", al doilea este si el foarte priceput, are aparatura performanta si face si cezariana la maternitatea privata unde vreau sa merg eu, iar al treilea este de-asemenea f priceput, f. calm si intelegator, in plus are si cunostinte despre trombofilie, insa nu colaboreaza cu acea maternitate. Voi ce-ati alege in cazul meu?
Astept parerile voastre, m-ar ajuta foarte mult mai multe puncte de vedere.

11+
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sara, multumesc.

Da, se pare ca trebuie sa le fac. Am deja 4 sarcini pierdute, nu mai este vorba de 1-2... Nu-mi mai face nimeni FIV fara ele, plus ca vreau sa stiu daca mai are sens sa incerc FIV sau nu...
Tb sa-mi fac NK, DC56, cariorip...
Cariotipul o sa-l fac la Genetic Lab, dar restul...sa sun la babes, Synevo si Cantacuzino.

Ingeras, mami de Maya
Maya va avea o surioara sau/si un fratior! cand va vrea Dumnezeu...
4 sarcini pierdute 5-8 sapt
1 extrauterina
1 FIV nereusit (6 blasto AA)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Helloo fete,

Denisule bun capucinul! Cum v-ati petrecut?

Maria la multi ani sotului tau si fie ca anul care vine sa-si tina in brate oracaitorul mult dorit!

Magduta, femibionul 1 are 400 micrograme de metafolin, 200% din doza zilnica recomandata, plus inca 200 micrograme de acid folic de sinteza care si ala face inca 200%.

Floricica super ca se fac masuratorile astea la fiecare consultatie! Ce as alege eu??? Hmmmm, cred ca in primul rand pe dr. cu care te-ai conversat frumos despre trombofilii si in al doilea rand pe medicul de la maternitatea unde vrei sa nasti. Pe ultimul l-as tine cumva de rezerva...

Paula , si pe mine m-a ingrijorat exprimarea "aparent" dar mi-a explicat dr care mi-a facut echo ca ei nu pot spune 100% ca e in ordine deoarece e doar o imagine ce vede acolo, nu ceva palpabil. Daca ma gandesc bine, nici o analiza care se face in sarcina nu-ti da certitudinea 100% ca e sau nu vreo problema, nici macar amniocenteza.

Sara, pentru linistea ta, fa-le. Macar stii daca a avut efect tratamentul au ba!

Ingerasa te-am urmarit pe la FIV Biogenesis, mi-a placut mult numele fetitei tale! Iti doresc din suflet sa gasesti unde e buba si sa dea DD ca data viitoare puiul din burtica sa poata sa-ti spuna mama!

Aditu, Alla, Anna, Simonica, Ruxi, Brotacela va pupicesc pe toate!

Felix 19+

Mergi la inceput